REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Horia Constantinescu își dă demisia de la conducerea ANPC

Horia Constantinescu își dă demisia de la conducerea ANPC

Andreea VLAICU 28 martie 2024 | 09:09 3936

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că rămâne „comisar şef adjunct al Comisariatului Judeţean Constanţa (suspendat)”. „Cu toată lipsa de modestie, am scris o pagină de istorie în cartea autorităţii”, afirmă Constantinescu despre activitatea sa la ANPC.

Horia Constantinescu isi da demisia de la conducerea ANPC Horia Constantinescu

„Închin o ceaşcă de cafea pentru fiecare dintre voi, cei care mi-aţi arătat susţinerea ce m-a mobilizat de-a lungul celor doi ani ca preşedinte al autorităţii. Probabil unii dintre voi deja ştiţi că am fost nominalizat candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de primar al oraşului Constanţa. Prin forţa lucrurilor, trebuie să renunţ la funcţia de preşedinte pentru a mă putea dedica campaniei şi noului proiect. Cu toată lipsa de modestie, am scris o pagină de istorie în cartea autorităţii”, a spus Horia Constantinescu.

În opinia sa, lasă „o instituţie funcţională, cu paşi importanţi făcuţi către digitalizare, cu sedii renovate, cu o abordare nouă şi cu performanţe notabile”.

„Rămân totuşi în această mare familie, în calitate de comisar şef adjunct al Comisariatului Judeţean Constanţa (suspendat). Trăiesc senzaţia unui divorţ prin acord, dar gândul recăsătoririi cu Primăria Constanţa mă motivează enorm. Pregătesc partajul; las autorităţii câteva sute de ore suplimentare, proiecte şi o vizibilitate pozitivă. Îmi păstrez amintiri minunate şi o reputaţie impecabilă în această poziţie”, conchide Constantinescu.

Conducerea PSD Constanţa a anunţat miercuri seară candidatura lui Horia Constantinescu pentru Primăria Constanţa. În aceeaşi zi, declaraţii ale lui Horia Constantinescu referitoare la ”carnea de pui vopsită” au provocat reacţii vehemente în spaţiul public.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai oameni buni, o avem grea la vot . votam PSD sau PNL .am tot votat 35 de ani si vedeti ce ni s-a intamplat sa masuram de 2 ori sa NU VOTAM STRAMB! SA IESIM LA VOT si cum se spune Doamne ajuta!
1
0
Meii, daca vrea sa atarne la postul de premar, sa-si dea demisia de tot din anpc-ul pluii, nu sa-si suspende activitatea si dupa ce pierde alegerile sa-si caute de munca. Pai asa, toti baronashi isi suspenda postul pana cand vrea muschii lui, vezi nea stroie de la vRaja.
1
0
Alt martzafoi....
1
0
Cea mai p*****a varianta PSD ptr postul de primar!!!
8
1
E clar, iar iese kitzak.
6
0
El este fratele meu ma chel,Bolek! I.am spus sa stea cuminte,ca eu m.am făcut de ras patru ani și la ultimele alegeri am ieșit șifonat pe locul trei,dar el nu ma asculta! Vrea și el sa se facă de ras ca mine....
7
0
Stelian Ion singurul candidat serios care poate schimba fata orasului nostru. Fata contructii pe spatiul verde, promenada pietonala nu sosea la Modern si fara bucati de plaja vandute catre mafia psd, cum a facut amiralul de carton care a navigat doar printre bancile clasei...
5
8
Speram sa nu votez cu Chitac dar cand vad ce nulitati vor sa fie primari, imi vine sa vars. Macar Chitac are scoala nu ca analfabetii astia flamanzi dupa bani si pui vopsiti.
10
7
Chitac-primar si Mitroi-presedinte CJ caz inchis pr Cta.Uitativa ce contracandidati mascarici si spagari au Horica care nu-l voteaza nici maicasa,Cupsa care i-a belit pe navigatori ,hop si doctorila g***a va fi distractiv
10
4
Două blocuri in Mamaia Nord pe numele nevestei, încă unu in facere la Navodari. Toti banii in offshore pt a eluda taxele de la statul al cărui reprezentant de baza s-a simțit. Bineinteles folosind Anpc pt propria campanie de imagine. Si nu isi da demisia rămâne pe acolo mai face filmulețe pan la următoarele alegeri daca nu iese acum. Ipocrit?
19
0
Interesele lor personale unii te vand pe nimicDecebal doar NU crezi ceea ce iti spune mosul?Te a vandut odata!Esti un tip capabil si continua sa mergi drept
3
5
stai acolo unde esti acum . primaria e alta mancare de peste
13
0
Nu va mai obositi. Singurul candidat care merita votat este actualul primar Chitac. El este omul care a facut si va face pentru municipiul Constanta, lucrari de importanta vitala. Toti cetatenii au vazut ca este un om potent.
11
13
Singurul candidat care merita votat este actualul primar Chitac. El este omul care a facut si va face pentru municipiul Constanta, lucrari de importanta vitala.
8
10
Singurul candidat eligibil, potent si pus pe fapte mari este actualul primar Chitac. Votati-l sa continue lucrarile de anvergura in municipiul Constanta. Niciun alt primar nu a facut ceea ce a facut el si face si in prezent.
10
10
Bravo lui. Cupsa Ovidiu nu isi da demisia de la Ceronav, vrea sa traga cascaval din mai multe directii,rusinica.
6
5
Asa ghinion sa avem , Mazare era de la Bucuresti , Fagadau de la Ovidiu , Chitac de la Eforie si sa vina eroarea asta umana de la Bucuresti , chiar nu avem un constantean in tot orasul asta sa ne conduca
22
1
Reclama si iar reclama pt derbedeul asta. I a prostit pe romani cu actiunile lui populiste pe tiktok, sa vedem cat va cotiza Pescobar pt campanie, ala de la ferma dacilor, tovarasii lui plus multi interlopi din Constanta si Bucuresti. La constanteni merge vrajeala ieftina si are sanse mari scur sura asta sociala. Deschideti va ba tiktokurile, sa fie liveurile cu Horica.
25
0
cata publicitate i au facut nulitatii asteia.....
16
0
Sa le s**i p**a la m*******i Mare bou
0
6
Din pacate La ce fel de oras este c ta Ne meritam candidatii Constanta a devenit un jeg de oras in care populatia doarme Asa ca...dormiti Si votati din nou Jeguri din psd Pnl Usr...
10
2
Ce tzeapa isi va lua. Ce ma bucur.
11
1
Horia un Flacau chelios care hartuieste angajatele. Cheliile astea sunt cei mai pofticiosi si perversi
16
3
Stelica e prea afemeiat, e un fustangiu innebunit. Bai Stelica femeile nu sunt totul in viata, au si ele ceva intre picioare care e la fel | nu e __ Aici vorbim de banii Constantei si portului de miliarde Euro... Sunt prea multi bani ca sa-i aruncam pe un Curvar nevazut. Trebuia sa-ti faci si tu o familie cand puteai, acum la Andropauza esti nesatul
8
4
La CT avem ca varianta pe Stelian Ion. Omul nu are combinatii, nu e interlop, are si ceva experienta.
9
14
Horia Constantinescu este o eroare mare politica. Nu stie nimic despre mesaje politice, despre echipe care să administreze un oras, despre colaborari cu celelate formatiuni politice etc. El face scandal, vrea scandal si doar la asta se pricepe.
25
3
Ce ghinion pe constanteni! Sa nu fie nicio varianta de bun simt ca viitor primar... Singura varianta, un independent serios, de buna credinta. Dar cine sa fie?
17
5
E blestamata Constanta, toate ciurucurile umane ies ca paduchele in frunte. Asa ne-am captusit cu bosorogul actual si probabil sa ramanem cu el....
16
3
(Ne)Inchinam si noi sa bei nechezol dupa alegeri
10
1
deschideti comentariile la spagara aia de cezara care fura hrana copiilor de la crese, sa intre lumea si sa zica cum dadea spaga pentru intrarea copiilor la crese, cam 1000 de copii pe an si spaga era minim 200 de euro, ia sa vedeti
10
3
O sageata militian-securista care din functia de sef OCP executa represalii impotriva tintelor desemnat si le storcea de taxe de protectie. Constanteni trebuie sa il elimine din peisaj. Un individ deosebit de periculos fiind sageata de militienisecuristi.
27
1
un animal nenorocit
25
1
Nu stiu ce fumeaza dar el crede ca va fi ales!
23
3
Dar la m.......l de Fagadau de ce ati inchis comentariile?
23
3
Să câștige cel mai bun!
5
0
Din pacate la Constanta nu exista un candidat serios sa ne inspire incredere. Se ruleaza aceeasi oameni, aceeasi fete. Nu avem din ce alege.
31
1
Doar eliminand makedonii din primarie mai avem o sansa ca oras
34
6
E clar cu aducerea acestui mascarici cu aere de traficant de boscheti și pufuleți, psd e papa politic la sătucul Constanța. Locul 4 e asigurat, dupa Stelică Garsonieră, si sa vedem cine câștigat locul 1 Sorin Auritu sau Moșu Alzheimer. In orice caz, următorii 4 ani sunt cruciali pentru Constanța... e ultima stație de a mai prinde trenul catre normal. Daca nici acum..deznodământul este unul clar - de nivelul Fierbinți Targ vom ajunge, su anume ZERO peste tot: educație, spitale, infrastructura si nu in ultimul rand educație si spirit civic! Probabil primarul va fi ales de baietii care vor sau nu aa bage bani aici in urmatorii ani.
36
3
Mai bine pt toată lumea este sa .și dea demisia și sa plece de tot..în Masagascar
40
3
Cu unul dasta ne ducem pe cosor. Asta o sa vanda si apa din mare la ce foame are.
44
3
Puscariasul Mazare este pantaloni scurti pe langa acest Mafiot de Duminica
48
3
Parerea lui H.Constantinescu despre el seamana cu cea a lui Piedone care si ala se crede salvatorul Bucureshtiului dupa ce PSDishti au tras sforile sa il scape din pushcarie,cu toate ca majoritatea oamenilor ii vad pe ashtia doi ca pe nishte tipi shpagari cu apucaturi de interlopi ei o tzin pe-a lor,ramane de vazut in ziua votului daca inainte de alegeri Horica si Piedone s-au purtat de parca le-au murit laudatori sau nu.
37
3
mai tragi cocaina cate doua zile cum faceai pe vremuri ?
39
3
Orice e mai bun ca wc hitac. Chiar si o maimuta cu coorul rosu!
21
27
daca nu ati inteles inca la constangeles pene le si pe sede au candidat unic. adica io, domnu de la eforie. asa ca pregatiti-va sa va luati masinile de pe lapusneanu si sa le bagati in casa
26
6
Din păcate pt constanta sunt mulți ca tine , mafiot , interlop , colector de șpăgi Chiar ca nu are nevoie Ct de unul ca tine Important să votăm împotriva acestor găști PNL PSD aur
46
2
Are gramada de procese pierdute cu bancile si restaurantele, halea spagi preferential. Prietenul lui ala cu Ferma Dacilor care au ara copii de vii. La asta duce incompetenta la moarte in chinuri griaznice…
39
1
Acest individ este mai periculos decat Mazare cu Mistretul la un loc! Este conectat la toate manglele care se efectueaza pe teritoriul national
51
2
Chitac cel mai bun primar din Romania.
23
46
un interlop j***s,un camarat cu legaturi stranse cu clanul vancica si pian
43
4
Habarnistu cu puiu vopsit. Mai p*****l nu se poate.
46
4
un partid expirat , aceleasi fete de nimic , toti sunteti niste hoti .
49
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108