REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Hotel de 4 stele din Mamaia, condiţii de 2! Recenziile turiştilor care nu vor mai veni la mare

Hotel de 4 stele din Mamaia, condiţii de 2! Recenziile turiştilor care nu vor mai veni la mare

Replica API 5 septembrie 2016 | 00:15 290

Turiştii care au călcat vara aceasta pe litoralul românesc au fost mai mult sau mai puţin mulţumiţi de ceea ce au găsit. Dacă la nivelul evenimentelor organizate totul a fost ca la carte, nici anul acesta agenţii economici nu au oferit confort şi ordine în hotelurile pe care le administrează. Din contră! Deşi încadrate la 4 stele, unele dintre acestea abia dacă ar merita 2, după părerea turiştilor. Exemplu: Hotelul Ambasador. Oamenii au fost nevoiţi să doarmă pe paturi improvizate din două saltele şi un suport de metal. Iar televizorul era de fapt un... monitor.

Carmen, o turistă care a ales să îşi petreacă vacanţa pe litoralul românesc a rămas cu un gust amar după un sejur petrecut în Mamaia. Cazată la Hotelul Ambasador, cu gândul că se va bucura de confortul unui hotel de 4 stele, avea să constate că în realitate lucrurile stau cu totul altfel. „Este surprinzător cum acest hotel a obţinut 4 stele în condiţiile în care aerul condiţionat din cameră nu funcţiona, iar patul este doar un suport de metal pe care sunt puse doua saltele şi, dacă aveţi norocul nostru, acest cadru metalic se mişca, rezultând un pat total instabil”, a povestit femeia pe site-ul amfostacolo.ro. Nici la capitolul mâncare, lucrurile nu au stat altfel. De la varietatea promisă pe site, Carmen s-a ales cu un mic dejun sărăcăcios şi nedemn de 4 stele. „Cea mai proastă mâncare pe care am primit-o într-o unitate de cazare, cel mai ieftin salam şi cel mai ieftin caşcaval, ouă şi crenvurşti. Nu ştiu cum de poate spune cineva că au mic dejun variat. Îmi pare rău că nu am fotografiat şi sala de mese. Numai variată nu era acea mâncare. Nici măcar cafeaua nu se putea bea, apa pentru ceai nu era suficient de fierbinte, iar "luxul din cameră" se poate observa din poze, televizorul era cât un monitor de calculator. Plus mese murdare, mâncare pe jos, tacâmuri şi veselă prost spălate”, a adăugat femeia.

De aceleași condiții a avut parte și Amalie, o altă turistă care a ales să se cazeze la hotelul în cauză fără să știe ce o aștepta cu adevărat. “Din păcate, hotelul Ambasador a fost o mare dezamagire. Prețul este de 4 stele, confortul si serviciile corespund unui hotel de 2 stele. Patul de fier, ca la cazarma, total inconfortabil. De la aparatul de aer condiționat curgea apa direct pe fotoliul amplasat dedesubt, un frigider vechi ce făcea zgomot, noaptea trebuia scos din priză care, de altfel, ieșea din perete cu totul, iar baia arată oribil. Sala de mese (nu se poate numi restaurant) mizerabilă, farfuriile nespălate, micul dejun nu este în nici un caz unul de 4 stele”, a povestit turista.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108