REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Hotelul lui Bosânceanu, refugiu pentru femeile fugite cu amanţii la mare

Hotelul lui Bosânceanu, refugiu pentru femeile fugite cu amanţii la mare

Replica API 11 iunie 2011 | 00:00 293

Telenovelă cu moldoveni, pe plajă în Mamaia

Telenovelă cu moldoveni, pe plajă în Mamaia

Un bărbat din Suceava a venit în Constanţa pentru a-şi "recupera" soţia, plecată de acasă împreună cu fetiţa de 12 ani, şi cu amantul. După cum spune chiar el, soţia sa, Vasilica Nela Hriţac, de 38 de ani, a plecat de acasă de vineri, luând cu ea şi 10.000 de euro pentru a-i cheltui cu "drăguţul", Lucian Chirintei. Între timp, bărbatul a aflat că cei doi amorezi sunt cazaţi la hotelul Histria, din Mamaia, aparţinând afaceristului George Bosânceanu, cu care au încheiat o afacere în urmă cu puţin timp.

"A fugit de acasă de vineri, cu cel mai bun prieten al meu, dar au luat cu ei şi lucruri, şi copilul. Eu eram în cursă şi ei mi-au golit casa. Sunt nedormit de câteva nopţi. Am fost întâi şi am făcut plângere la Poliţia Suceava, pentru furt. Am aflat că ea, când a plecat de acasă, a fost la Poliţie şi a făcut o hârtie, precum că pleacă de acasă, că a părăsit domiciliul, ca să nu fie dată în urmărire, dar hârtia asta nu poate fi valabilă. De atunci nu răspunde la telefon nici mie, nici rudelor ei. Mi-a mai luat şi banii, 10.000 de euro, care nici nu erau ai mei şi trebuie returnaţi", ne-a declarat Constantin Hriţac, soţul femeii fugare. În legătură cu afacerile dintre soţia sa şi George Bosânceanu, bărbatul susţine că a fost o chestie strict legată de afaceri şi că patronul hotelului Histria nu are nici un amestec. "El a venit la noi şi a cumpărat un teren din Câmpulung Moldovenesc. Terenul era al soţiei şi al unor rude, dar nu cred că are Bosânceanu vreun amestec. Ştiu că s-au cazat la hotelul lui, pentru că maşina lui Lucian Chirintei este în parcarea lui. Când au discutat despre vânzarea terenului, au stabilit un preţ mai mic, urmând să ne cazeze şi el o perioadă gratis în hotel. La mare trebuia să merg eu şi soţia, pe data de 18 iunie, nu soţia cu drăguţul ei, mai devreme. Ei au premeditat înainte asta. O să îi fac o nouă plângere penală, dar înainte de toate, vreau să ne confruntăm. Până la urmă, dacă vroia să ne despărţim, putea să îmi spună, sau dacă avea o aventură, dacă nu ştiam, nu era nici o problemă. Dar ea a plecat cu copilul meu. Chiar şi rudele ei sunt aliate cu mine la faza asta, pentru că eu munceam şi ea îşi făcea de cap cu prietenul meu. Pe el nu îl consideram frate, ci 2 fraţi, chiar dacă este fost puşcăriaş. Eu ştiu ce se va întâmpla: o să termine banii, el o să-şi vadă de viaţa lui, pentru că are şi el familie, are copil de 20 de ani, iar ea o să se întoarcă cu coada între picioare", ne-a mai declarat soţul părăsit de consoartă. De precizat că, în timpul declaraţiilor făcute, bărbatul se afla în drum spre Constanţa, iar un văr al său supraveghea hotelul Histria, pentru a-i surprinde pe soţia infidelă şi pe amantul acesteia. În cursul după-amiezii, Constantin Hriţac şi-a găsit soţia făcând plajă, în dreptul hotelului lui Bosânceanu. Aceasta era împreună cu fetiţa, dar fără "drăguţul" cu care fugise la mare. Timp de câteva ore, cei doi soţi au stat la tratative, însă, la final, soarta a decis: femeia a rămas cu amantul şi cu copilul la hotel, în timp ce omul nostru s-a întors acasă, aşa cum a şi venit. Urmează divorţul.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108