REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Hoţii au luat la rând vilele de pe Puşkin: consulul general al Turciei se află printre victime

Hoţii au luat la rând vilele de pe Puşkin: consulul general al Turciei se află printre victime

Replica API 19 septembrie 2015 | 00:00 190

Purtau fesuri trase peste faţă

Purtau fesuri trase peste faţă

Ali Bozcalişkan

După ce mai multe case au fost luate la rând de hoţi, în zona Delfinariu, între care se află şi cea a lui Claudiu Palaz, iată că acelaşi lucru s-a întâmplat şi pe strada Alexandru Puşkin. Aici, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa consulului general al Turciei la Constanţa, Ali Bozcalişkan, dar şi într-o altă vilă din zonă.

Patru indivizi au trecut la atac în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie anul curent, luând la rând vilele de pe strada Alexandru Puşkin din municipiul Constanţa. Prima oprire a fost la numărul 34, acolo unde, la parter, se află sediul unei societăţi comerciale. Potrivit proprietarului, totul s-ar fi petrecut după ora 1.00 noaptea.

“La etaj erau părinţii mei, iar la parter este sediul unei societăţi comerciale. Au forţat geamul şi au intrat, răscolind tot. Nu au luat nimic, chiar dacă erau mai multe calculatoare şi laptopuri”, a spus proprietarul. Potrivit acestuia, se pare că hoţii au venit la ţintă şi anume să fure doar bani, necomplicându-se cu alte bunuri. “Banii nu îi aveam acolo şi nu au luat nimic altceva”, a mai spus bărbatul. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au demarat cercetările. Însă, asta nu e tot. Cum indivizii nu şi-au mulţumit “buzunarele” se pare că şi-au continuat traseul infracţional.

Astfel, la câteva case mai încolo au dat de o nouă vilă în care au pătruns. Au răscolit tot ce le-a ieşit în cale şi au sustras o borsetă în care se aflau mai multe documente. Este vorba chiar de locuinţa consulului general al Turciei la Constanţa, Ali Bozcalişkan. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere apar patru persoane, însă feţele nu sunt foarte vizibile întrucât purtau fesuri trase peste faţă. Oamenii legii au declanşat o anchetă, urmând a fi stabilit un cerc de suspecţi.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108