REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Hoții se reprofilează pe căsuțele de valori din magazine

Hoții se reprofilează pe căsuțele de valori din magazine

Replica API 15 aprilie 2020 | 00:00 1671

Măsurile luate de autorități pentru împiedicarea răspândirii noului coronavirus și în special recomandările de a se evita ieșirea din case, au făcut ca o mare parte dintre infractori să rămână fără ”obiectul muncii”. Spargerile de locuințe sunt din ce în ce mai rare, din cauza prezenței permanente a proprietarilor, astfel că hoții au trebuit să se reprofileze. Ingeniozitatea lor nu cunoaște limite, astfel că unul dintre ei s-a gândit să dea ”asaltul” la căsuțele de valori din magazinul Kaufland.

Ușa căsuței era deschisă, iar bagajul dispăruse

O femeie a sesizat ziarul Replica despre faptul că i-a dispărut o sacoșă de cumpărături depozitată în căsuțele cu cifru din magazinul Kaufland: ”În data de 11.04.2020, orele 12.30, am avut parte de un incident extrem de neplăcut în magazinul Kaufland. Am intrat în magazin pentru a face cumpărături, nu înainte de a-mi lăsa bagajul (o sacoșă cu cumpărături făcute în magazinul LIDL cu puțin timp înainte) la una din căsuțele cu cifru pentru depozitare bagaje. Am format cifrul, am verificat ușa căsuței și am plecat liniștită în magazin, să-mi fac cumpărăturile. Am terminat de cumpărat, am plătit la casă, dupa care m-am indreptat către casuțele de bagaje pentru a-mi recupera bagajul, dar... surpriză! Ușa căsuței era deschisă, iar bagajul dispăruse!”

O persoană în vârstă a deschis căsuța și a luat bagajul

După ce persoana a trebuit să aștepte o perioadă foarte mare de timp pentru verificarea camerelor de înregistrare, s-a dovedit că un bărbat în vârstă era cel care sustrăsese sacoșa: ”s-a văzut pe camerele de înregistrare video că o persoană în vârstă (un bărbat) a deschis căsuța și a luat bagajul”.

Reprezentant magazin: nu este obligația noastră să soluționăm problema

Cu toate că femeia se declară un client fidel al acestui magazin, este profund dezamăgită de atitudinea reprezentanților acestuia, aceea de a o trimite la poliție pentru a soluționa problema.

Reprezentanții magazinului Kaufland nu au răspuns în timp util (până la închiderea ediției) în legătură cu această sesizare. Contactați în privința acestui incident, oamenii legii au declarat că nu au primit nici un fel de sesizare pe acest subiect.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oamenibuni,paza din magazine este atenta sa nu le furi din magazine,nu are atributii de jandarmi sau politie ! Cum tara noastra este dominata de hoti de toate categoriile,este bine ca fiecare sa fie atent si deloc increzator in cei din jur.Hotii nu mutre specifice asa ca in filme,ei pot sa para chiar niste indivizi seriosi,cu bune intentii,pe unii chiar aveti poate tentatia sa-i simpatizati. Nu e de gluma,nu vedeti ce am votat noi,populatia naiva?
0
0
In complexul Tom am lasat caruciorul plin cu varf in fata farmaciei Sensiblu. La un moment dat am observat ca a mai aparut un tip de douazeci si ceva de ani cu un carucior cu 3 lulele care a intrat in farmacie, s-a uitat putin, a iesit si a plecat cu caruciorul meu. L-am lasat putin, dupa care m-am dus dupa el. A pretextat ca a luat carutul din greseala, desi al lui era aproape gol. Probabil ca dupa ce il ducea pe al meu la masina - numar de CS - se intorcea si dupa al lui.
2
0
Aici la Kaufland la ICIL este o adunatura de hoti ordinari. In urma cu ceva timp, iti furau cumparaturile direct din carut la iesirea din magazin. Si in parcare roiesc hotii urmarind masinile la care proprietarii uita sa iincuie usile. Iar firmele de paza nu stiu decat sa incaseze salariile. La complexul VIVO cand hotii au intrat prin acoperis intr-un magazin, au argumentat ca ei nu pazesc interioarele magazinelor. Ati inteles ceva ?
5
0
hitleristi ordinari!
4
0
Pai nu au raspuns ptr ca sint ocupati cu numaratul banilor !Hotia sa intimplat in magazinul lor ,cum adica nu e de competenta lor ? Kauflandul ar trebui sa sesizeze la politie ,nu sa umble pagubita pe drumuri . Va intereseaza doar profitul restul la ........
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108