REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

HULIGANI de Ovidiu! Tânăr BĂTUT în plină stradă de doi indivizi, TATĂ şi FIU!

HULIGANI de Ovidiu! Tânăr BĂTUT în plină stradă de doi indivizi, TATĂ şi FIU!

Replica API 7 noiembrie 2018 | 00:00 343

sursa foto beatbullying.org

Doi bărbați, tată și fiu, au fost trimiși în judecată pentru lovire sau alte violențe, întrucât au agresat un tânăr, pe stradă, după care s-au urcat în mașină și au fugit. Și-au recunoscut vina și prima instanță i-a condamnat la pedepse cu suspendare. Decizia nu este definitivă.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Constanța, pe 11.07.2018, cei doi fiind judecați pentru loviri sau alte violențe. Totul s-a petrecut la începutul anului 2017, când partea vătămată, un tânăr, se afla cu prietenii și se îndrepta către un fast-food din Ovidiu. La un moment dat, pe lângă ei a trecut un alt tânăr, care se afla cu prietena, lovindu-l pe acesta cu umărul.

Victima i-ar fi atras atenția cu privire la ce s-a întâmplat, iar celălalt a scos telefonul și a inițiat un apel. Tânărul nostru și-a contiuat drumul, a mers la fast-food, după care, la întoarcere, în dreptul intersecției străzilor Amurgului cu Pescarilor, a oprit un autovehicul, din care a coborât cel ce-l lovise cu umărul, însoțit de tatăl său.

A fost întrebat ce a avut cu fiul său, el a încercat să-i explice faptul că tot el a fost lovit, moment în care s-a trezit cu un pumn în față, aplicat de către individul mai tânăr. A început să sângereze, iar când s-a aplecat, a fost lovit de mai multe ori de ambii agresori. Un prieten a încercat să se bage, dar a devenit imediat țintă, așa că a renunțat. După ce și-au terminat treaba, huliganii s-au urcat în mașină și au plecat.

Victima a fost transportată la spital și apoi la Serviciul de Medicină Legală, unde medicii legiști au decis că are nevoie de 12 – 14 zile de îngrijiri medicale. În fața judecătorilor, cei doi inculpați și-au recunoscut faptele. La finele lunii octombrie au fost condamnați la câte un an cu suspendare fiecare. Pe lângă obligațiile impuse de instanță se numără și cea de executare a unei munci în folosul comunității, pe o perioadă de 70 de zile. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la pronunțare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La vremea respectiva, huliganii erau angajati ai unei societati de paza din Constanta
0
0
Huliganii nu au nume ?
2
0
mai cel care te semnezi " Locala " vezi ca esti pe linga subiect . si oricum TU esti tigan
0
0
Si la locala ovidiu este un tigan aghisan il cheama
2
2
Noi l-am vazut din masina pe fraier ca o lua pe carca dar nu e treaba noastra. Nu era angajat la primarie nici neam cu noi..asa ca o fi facut el ceva. Sa vina aia de la locala daca au chef , dracu l-a pus sa mearga pe strada.
2
7
Pedepse mici,deci incurajarea ticalosilor ce ataca in haite. Sa speram ca niste membri dragi ai familiilor magistratilor sa fie atacati,eventual nenorociti pe viata de infractori. Poate asa vor avea gangirea clara si vor intelege pe cine trebuie sa apere de fapt.
10
2
Neamurile lui Pinnochio, ei sunt asa indrazneti. Pinnochio, vezi ca in curand se gaseste valiza ta.
11
3
plin de ciori
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108