REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

HULIGANISM: Mai multe tobogane, MÂNJITE cu FECALE la un loc de joacă pentru copii!

HULIGANISM: Mai multe tobogane, MÂNJITE cu FECALE la un loc de joacă pentru copii!

Replica API 18 mai 2021 | 00:26 2763

Locurile de joacă au devenit, în ultima perioadă, un motiv constant de supărare pentru părinți. Astfel, recent, o nouă întâmplare pare să fi oripilat opinia publică. Mai exact, în cursul zilei de duminică, 16 mai, o femeie a surprins imagini dezgustătoare într-unul dintre locurile de joacă pentru copii din Valu lui Traian. O fetiță care s-a jucat și care s-a dat în tobogane, a ieșit cu hainele pline cu fecale.

(click pe fotografie)

Iată de ce „surpriză” a avut parte copilul!

Nimic nu avea să prevestească clipele ce aveau să urmeze. O zi frumoasă de distracție s-a transformat într-un moment dezgustător. Mai exact, în cursul zilei de duminică, 17 mai, în locul de joacă de la Conac din Valu lui Traian, câteva dintre obiectele amenajate pentru cei mici, între care și tobogane, erau pline de... fecale.

”Aviz părinților care merg cu copiii în parcul de la Conac! În această după amiaza am fost cu fata în parc și când a coborât de pe tobogan a început să plângă că nu mai vrea în parc, să mergem imediat acasă....era murdară toată pe haine de materii fecale, haine pe care evident le-am aruncat la primul coș pe care l-am găsit. Avem parcuri frumoase, păcat că există aceste specimene de oameni cărora nu pot sa le spun decât că sunt niște needucați și niște prost crescuți. Rușine!”, a fost mesajul femeii.

(click pe fotografie)

Nevoile se fac la wc, nu în tobogan!

Din păcate, astfel de cazuri au tot fost semnalate, și nu numai în Valu lui Traian. Fie că este vorba de animale, ori de adolescenții puși pe șotii, cert este că ”micile” glume pot deveni un real pericol pentru sănătate.

”Cei mici nu știu, iar dacă părinții nu sunt pe fază o clipă, copiii pot băga mâna în gură. Așa se pot transmite boli. Dacă e vorba de adolescenți puși pe șotii, sau, pur și simplu, oameni fără educație, atunci e strigător la cer. Nu ne mai facem bine. Dacă am ajuns în asemenea hal...”, au transmis niște părinți.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si eu ma cac ce buna idee am o diaree acum si o sa fac scruuf scruuf pe tobogan
0
1
Nu vad unde e problema.
0
3
Unde este toboganul sa ma dai su eu , poate o sa am noroc la loto
3
1
I love my CT
7
2
Ce idee buna mi ati dat cu articolul asta sa ma cac si eu in Mangalia pe tobogan
7
2
Daca aveam camere video peste tot...
11
3
Celor de fac asa ar trebui sa li se dea sa manance rahatul!
20
0
Delicii speciale de la si pentru locuitorii educati din valu, lumina, navodari, cumpana si alte suburbii putitoare de rahat.
7
13

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108