REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

HULIGANUL care AMENINȚA polițiștii cu pistolul are antecedente penale GRELE

HULIGANUL care AMENINȚA polițiștii cu pistolul are antecedente penale GRELE

Replica API 4 iunie 2020 | 00:34 19974

Individul care a făcut live pe Facebook, etalându-și pistolul din dotare și amenințând că va trage în Poliție, este cunoscut cu antecedente penale. Acesta, în 2011, s-a apucat să bată un minor, din senin. Însă, modul în care l-a agresat este de-a dreptul șocant, depășind orice imaginație.

Amintim că procurori ai Parchetului de pe lăngă Tribunalul Tulcea au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului Cireşescu Ionel- Alexandru sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe. Din probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale a rezultat că, la data de 22.05.2011, în jurul orelor 2.00, inculpatul Ionel – Alexandru Cireşescu a acostat victima M.V.-A., de 16 ani şi jumătate, în timp ce aceasta din urmă se deplasa pe o stradă din municipiul Tulcea şi, fără nici un motiv, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii în zona feţei. Simţindu-se ameninţată, victima a fugit de la locul faptei, timp în care l-a anunţat pe tatăl său pe telefonul mobil. Minorul a încercat să urce într-un taxi din zonă pentru a pleca din calea inculpatului, însă fără a reuşi, deoarece Cireșescu l-a ajuns din urmă, l-a tras din taxi, i-a aşezat capul pe marginea uşii, după care l-a lovit de mai multe ori cu portiera în zona capului. După acest episod, inculpatul l-a tras pe minor lângă un stâlp, unde i-a mai aplicat câteva lovituri cu picioarele pe suprafaţa corpului, inculpatul fiind îndepărtat de lângă minor de martorii care au sărit în ajutorul victimei. Minorul M.V.A. a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internat până în data de 24.05.2011. Pentru vindecarea leziunilor suferite au fost necesare 13-14 zile de îngrijiri medicale. Cauza a fost trimisă, spre competența soluţionare, Judecătoriei Tulcea.

A făcut-o lată pe Facebook

Amintim că Alexandru Ionel Cireşescu apare, recent, într-un live pe Facebook prin care a vrut, cel mai probabil, să arate cât este de șmecher! “Cadoul care mi l-a luat mama. Mama mi-a luat cadoul ăsta. Dacă nu trag acum și pe poliție… și nu vorbesc aiurea! Dacă nu trag după ei, să moară ficiorul meu dacă vă mint! Am intrat după ei, să moară băiatul meu și fata mea! N-auziți? Trag după ei! Băga-mi-aș… în copiii lor și familia lor”, a fost discursul ținut de individ, live, pe Facebook.

La final îi cere mamei sale să-i cheme un taxi, iar aceasta îl întreabă de ce nu își cheamă el. ”Sunt live pe Facebook, mama, nu ies eu de pe live, eu sunt mai șmecher ca ei…”, la care femeia îi dă lovitura de grație: ”Ești un că..t”.

Acesta era filat pentru trafic de droguri, fiind arestat pe 2 iunie 2020.

Video:

Liliana IONIȚĂ

Citește și: VIDEO EXCLUSIV: COCALAR cu PISTOLUL, LIVE pe Facebook: Trag după Poliție!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce asemenea indivizi sunt liberi ? Pentru ca avem judecatori si procurori spagari
5
0
acestor albinosi de munca iubitori le faceti prin aceste articole o publicitate pe care si-o doresc,din pacate
1
1
Noi suntem rasisti.Tigani cauta sa cotropescape romani cu ajutor politiei si al politicienilor de 30 de ani,au lucrat mana in mana cu ei ca romani sunt prosti.Bravo Bombardieriloer.
2
0
Noi nu suntem rasistiiar Pulitia romana se pupa-n bot cu ei ca altfel apar cioroii si le fura copiii. Blestemata natie mai suntem.
2
0
Uitati-va la tatuaje,asta spune tot ,telectualii lui Iliescu,le a dat aurul ce nu lau avut dupa 89....
2
2
..asemenea creaturi..te apuca..durerile..te taie cacarea.jeguri umane.vopsiti...pictati..tatuati..barbosi...cracanati...facuti doar sa...INTIMIDEZE..sa -ti produca teama..spaima ..frica...aceste scursuri ale societatii ...trebuie sa dispara...
13
0
La sapun cu toate ciorile
22
0
Mare smecher mai esti, stai cu ma-ta-n garsoniera. Bine ti-a zis, esti un Rahat!
25
1
cum de nu l-ati avansat la gradul de interlop
15
1
tigan borat
24
0
Acest pitecantrop nu trebuie lasat liber pe strada.
20
3
Dati arme cetatenilor RESPONSABILI cu permis exact ca pentru circulatie pe drumurile publice si astfel de specimene nu vor mai exista sau cel putin vor constientiza ca e corect ce le zice ma-sa!
25
2
Ionel, Ionelule, mare cocalar mai esti !!!
7
2
Solutia este simpla. Ca in China. Nu orice prost sa se inmulteasca si sa umple pietele de hastagisti. Doar cei care dovedesc ca merita sa poata avea copii
13
2
Barba asta din filmare are pistol,ok,dar permis?are?NOI POPORUL nu ne putem apara familia,proprietatea,desi nu am avut infractiuni,dosare,amenzi,caziere,ba chiar trecem orice test psihologic cu brio si totusi NU SE POATE!Pentru cioflingai ca asta "LUMBER SEXUAL-Fara topor si padure" intra hotii si talharii peste noi si magazine si dam cu facaletul ba mai rau raspundem si penal daca se juleste infractorul!
18
1
nu avem plan de dezvoltare dar avem plan de pensii speciale
13
2
si de ce mutrele astea mai sunt in libertate?
16
1
I-ai pastila man
6
0
Cat timp PSD si CCR vor incuraja nemunca,hotia smecheria si traiul usor ,huliganii astia se vor inmulti.
16
3
O bucata de funie in jurul gatului si spanzurat in piata ca sa fie exemplu pentru altii...
25
0
Am scris ceva dar era prea dur, si este voie.Suntem ca in povestea hainele imparatului.Nici voi nu vreti sa aflati adevarul. ASA E BINE?
3
0
Cazaturile sociale,adica infractorii si legiuitorii care fac legi ce protejeaza aceasta specie sunt tolerate de multe decenii de un popor mai mereu dormind pe coaie. Cand romanimea se va trezi,va trage o basina cum a fost in 1989 si tot aceiasi pulimandrosi vor conduce tara,sub alte denumiri de organizatii,adica tot ca dupa 1989.Singura evolutie la noi sunt telefoanele destepte si masinile,si astea normal produse afara.
10
0
ei, schimbatoare si de tot ...plansul fac din unii fosti oameni, rebuturi ale ei, reciclarea se poate face prin munca garantat 20%, restul ????
6
0
Are dreptate mama. Ea il cunoaste cel mai bine
18
0
Un prost din nastere.Smecherii adevarati stau in banca lir. Partar de Tulcea.
15
0
Bonny si Clyde de Navodari, cauta pe youtube
7
1
Din primul termen 15 ani puscarie
23
0
degeaba m-ai traieste , eutanasiat de urgenta
21
1
Mama te cunoaste cel mai bine
25
1
Singura solutie este adunarea lor din toata Romania si impuscarea lor ,asa cum a procedat Bulgaria ptr a intra in UE
39
0
Si cand te gandesti ca viermii astia se si inmultesc .
45
1
Birlic iar ai luat bataie cacaciosule ?
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108