REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Huțucă: Domnule Făgădău, în realitate, visele dumneavoastră nu au nimic în comun cu acest oraș și cu constănțenii

Huțucă: Domnule Făgădău, în realitate, visele dumneavoastră nu au nimic în comun cu acest oraș și cu constănțenii

Replica API 19 decembrie 2018 | 00:00 347

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, îl atacă în termeni duri pe primarul Decebal Făgădău, la o zi distanță de la anunțarea semnării contractului pentru realizarea sălii polivalente.

"Primarul Decebal Făgădău declara, cu lacrimi în ochi, în timp ce ținea o poză în brațe, că 'încă un vis a devenit realitate', referindu-se la Sala Polivalentă din Constanța. Bravo primare, am fost tentat să spun, ai făcut și tu ceva pentru orașul ăsta. Și în tăcere maximă, ai terminat ditamai proiectul fără să spui la nimeni. Asta da surpriză de la un primar care timp de 2 ani nu a făcut nimic pentru orașul ăsta. Minunea a ținut doar câteva secunde. În realitate, Făgădău se laudă cu Sala Polivalentă la fel cum s-a lăudat și cu Cazinoul, și cu Podul de Butelii, și cu pasajul suspendat de la Cora, și cu modernizarea Pieței Grivița și cu multe altele. Adică doar pe hârtie", a declarat Bogdan Huțucă. Iar liberalul nu s-a oprit doar aici! "Domnule primar Decebal Făgădău, ați intrat în cartea recordurilor ca fiind primarul care a asfaltat în doi ani jumătate de pod, ați bătut toate așteptările cu reabilitarea unui Cazinou care își așteaptă salvarea de aproape 10 ani și vreți să vă mai credem că în 3 ani de zile o să terminați Sala Polivalentă? Ar trebui mai întâi să le spuneți constănțenilor de când ar fi trebuit să fie gata acest proiect? Nu cumva de prin 2016-2017? Iar acum suntem aproape în 2019 și nu s-a mișcat niciun gram de pământ pe acel amplasament. În al doilea rând, domnule primar, am sesizat expresia folosită cu multă patimă de dvs: 'încă un vis devenit realitate'. Și nu pot să nu mă întreb care or fi celelalte vise care vi s-au transformat în realitate? Faptul că ați devenit primar? Sau că mai sunteți încă primar? Ce vise ați avut dvs pentru acest oraș și s-au îndeplinit, domnule Făgădău? Că unde te uiți în Constanța nu observi decât mâna falimentară a unei administrații incompetente, care nu este în stare să genereze proiecte mari și investiții, ci doar mici peticeli și multă pomană. Ce vise vi s-au adeverit, domnule Făgădău, pentru constănțeni? Ați adus locuri de muncă bine plătite pentru tineri, ați construit spitale și școli? Domnule Făgădău, în realitate, visele dvs nu au nimic în comun cu acest oraș și cu constănțenii, ci doar cu dorințele și interesele dvs personale", i-a transmis Huțucă lui Făgădău.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Combate bine". "E scris adanc".
1
0
Fagadau e pe faras. Urmeaza sa fie primar parlamentarul Titel Brailoiu. Replica se ocupa saptamanl cu linsul in rozeta.
1
2
Mare pacat ca trebuie sa recunosc ca are dreptate .Constanta arata deplorabil. Nu avem noroc de primari destepti si care sa iubeasca acest oras.
4
0
Singurul vis devenit realitate e ca Fagadau e primar si prostul ala din Bucuresti e arhitectul lui. Doar ca e un vis urat. Cel mai urat.
3
1
Posibil sa aveti dreptate sa nu aiba vr-o legatura acele vise da da posibil.Dar ce sa vezi mai Hutuca si eu eu am vise cam dese.Se face asa de citeva seri bune ca va penetrez anal ian dupa ma rasfatati cu o felatie cum numai dvs stiti.Ce sa insemne asta oare dnl-e drag.Pacat sa nu se transpuna si in realitate.Zic.
3
1
Hotii striga hotii...
5
0
Se potriveste de minune acest articol si pentru administratia Eforie bravo domnule Hutuca.
4
2
Hutuca partener de jaf cu Robert Serban
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108