REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Huţucă: Poliția Română nu este capabilă să își găsească violatorii care se ascund în rândurile ei, dar se ocupă să hărţuiască cetăţeni care critică PSD

Huţucă: Poliția Română nu este capabilă să își găsească violatorii care se ascund în rândurile ei, dar se ocupă să hărţuiască cetăţeni care critică PSD

Replica API 31 iulie 2018 | 02:31 332

"În zilele noastre, Poliția Română nu este capabilă să își găsească violatorii care se ascund în rândurile ei, nu găsește criminalul fetiței de la Baia Mare, are mii de cazuri de furt, tâlhărie, viol și crime nerezolvate, însă își permite să aloce forțe importante pentru a hărțui cetățeni care critică PSD", a declarat preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, într-un interviu pentru Adevarul, referindu-se la situaţia românului care a intrat în ţară cu o maşină înmatriculată "MUIEPSD".

"Politizarea Ministerului de Interne este astăzi un pericol mai mare ca niciodată. Trebuie să le amintim polițiștilor că ei servesc cetățenii și nu politicienii", a mai spus Huţucă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
postacii psd la datorie , de maine aveti o sacosa muie psd , domnilor
3
0
Ce opinie aveti dnle drag dac si daca zic asa.Binenteles nu nu zic HUTUCAMUIE HUTUCA.Bineneteles ca nu zic asta.Maaaars mai nimeni in drum.
1
3
Va ureaza MUIEPSD!Nu mai dureaza mult,ceasul a inceput sa sune!
4
1
Mult mai multa muie !!!...Sugi pula cu toata gasca ta de borfasi care o sug grav impreuna cu tine.Am un nr de inmatriculare MUIE IOHANNIS & CO este ok javra ordinara ???.
2
3
Hutuca multa muie tie si familiei care te sustine in functia de cacat pe care stai acum
5
3
MUIEHUTUCA ce zici meen suporti critica. Fimi-ar scirba de tine.
6
2
Cred ca si voi trebue sa luati MUIE PNL,PMP,USR ca si PSD in frunte cu Parlamentarul vostru Boroianu R.A.care il sutineti ca a furat si pacalit si sponzorizat la voi nu va este Rusine.
3
4
domnule drag, si daca maine apar pe starzi personalizati cu MUIEPNL, USR, PMP, aceeasi parere o s-o ai despre politie? ia mai cugeta un pic.
6
3
Cum ar fi domnu Hutuca sa te trezesti cu un denunt ptr un dosar de executare care l-ai gestionat pe vremea cand lucrai la ANAF Constanta, pe modelul care se practica acum? Prietenii stiu de ce...Sa te vedem atunci cum mai critici! Daca erai vreun cinstit mai ziceam ...dar asa...
9
0
Muie PSD cu lopata
9
5
Strigam in cor: Muie PSD !!!
14
6
Muie PSD. Muie Dragnea! Nu ne puteti cenzura pe toti !
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108