REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

HUȚUCĂ a cerut ANULAREA alegerilor la Costinești. Va face CONTESTAŢIE

HUȚUCĂ a cerut ANULAREA alegerilor la Costinești. Va face CONTESTAŢIE

Replica API 28 septembrie 2020 | 01:02 5247

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, cere anularea alegerilor locale la Costinești, doar pentru funcția de primar, după ce buletinele de vot au fost tipărite greșit. În dreptul Partidului Național Liberal se afla sigla partidului PRO România. Acesta urmează să depună solicitare la Biroul Electoral Central.

”Cerem anularea alegerilor doar pentru funcția d eprimar pentru că dreptul cetățenilor de a vota a fost afectat prin trecerea siglei Pro România în dreptul PNL si pentru că suspendarea procesului de vot timp de 2 ore, de la 7 la 9.20, a dus in imposibilitatea de a vota, fiind afectați toti cei care lucrează în tur. Doar la acea oră își puteau exercita dreptul la vot”, a declarat, pentru Replica, Bogdan Huțucă.

”Între timp oamenii votează ,lumea aparticipa la vot. Cei afectați grav sunt cei care nu aveau posibilitatea să-și exprime votul doar în acel interval orar”, a mai completat președintele PNL.

Update: PNL va face contestaţie!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stimati domni, Diferenta mare de voturi cu care a castigat Dorin Jeanu lasa fara obiect orice contestatie. Chiar daca se scot din calcul toate voturile cu sigla gresita, cele utilizate pana la ora 15, Dorin Jeanu tot ramane cu avans pe primul loc. Chiar daca punem toate voturile de la Pro Romania la PNL, Dorin tot pe primul loc ramane. A castigat cel dorit de majoritatea cetatenilor, iar daca cumva se reiau alegerile pentru primar, diferenta va fi si mai umilitoare pentru ca oamenii se vor simti jigniti si vor vota cu ura impotriva contestatarilor.
0
0
Stai linistit Hutuca pentru ca omul vostru hotul de la Selgros zis si Mechenici nu are nici o sansa. Sa ramana cu magazinul lui si cu afacerea de familie ca alte sanse nu are.
1
0
schimbarea va fi grea. In primul rand, aici primeaza banul. Iar banii se afla la makidoni si securisti. Iar consilierii vechi sunt cumparati demult, cu terenuri si spatii comerciale. Mamaia este sufocata de mafia locala si bucuresteana, va fi greu mai constantenilor! Iar daca iese copilul lui Mazare, Stelica, puteti cere azil in Transilvania...
3
0
.aveti salutari si pupici de la al vostru ..fost..primar Medgidia..viceprimar, consilier judetean ...marele M. IORDACHE, care acum se afla in vacanta intr-un loc plin cu verdeata..a sapat groapa altuia,si ca prostul,a cazut in ea..acum este tot SEF..este seful IADULUI..
4
0
Dupa esecul din Constanta nu va avea viata buna ! Nici acum nu pot sa inteleg cum de l-au pus pe Chitac sa candideze pentru primarie..
5
2
Un singur lucru avea de facut prefectul si nici ala nu a fost indeplinit. Incredere in PNL
3
0
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
9
5
e depasit, espirat si tinde spre epoca de glorie , de mult apusa a pcre-ului care la facut militar!
5
0
Ma baragladina proasta
4
0
Cum se face ca tocmai PNL Georghita Mechenici sa-i fure din votruri cantracandidatului de la PRO ROMANIA?Astea sun manariile lui Cristea asa facea si el fura voturi de la Vlad Ilie si Emanuela Gavrila.Rusine sa le fie .Pana si dumnezeu nu a vrut sa fie la carma Costinestiului decat o femeie .A venit vremea schimbarii in bine !
4
0
O sa ceara si pentru municipiul Constanta, cand o sa vada ca incompetentul si arogantul Chit, Chit, Chit, a pierdut cu brio!!!!
14
6
dl.Hutuca, nu voi ati organizat alegerile, nu voi ati asigurat suportul logistic? Inca o data se demonstreaza cat de competenti sunt PNL!
20
5
V-am facut-o si de data asta, sclavilor!
7
1
Bogdanele, care e problema? Pierdeti alegerile si va ofticati? Pai nu voi le-ati organizat? Daca era ciuma rosie la putere, ce scandal era. Acum e diareea galbena la butoane si tot nu va convine?
18
8
Daca ar cere sa i se dea o .uie ne am aduna 50 si iam satisface placerea.Si pe fata si peste toot sa fie multumit omu,flegma.
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108