REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Iancu: Reprezentanții OMV Petrom vor fi audiați cu privire la creșterea artificială a prețului

Iancu: Reprezentanții OMV Petrom vor fi audiați cu privire la creșterea artificială a prețului

Replica API 18 octombrie 2017 | 01:07 424

Reprezentanții OMV Petrom vor fi chemați la audieri în cadrul comisiei de anchetă pentru activitatea ANRE, pentru a oferi informații legate de manipularea pieței de energie și de creșterea artificială a prețurilor, a declarat marți deputatul PSD Iulian Iancu, președintele Comisiei de industrii și servicii, potrivit unui comunicat al Camerei Deputaților, citat de Agerpres.

Afirmația vine în contextul în care Răzvan Nicolescu, fost ministru al Energiei și, de asemenea, fost director în cadrul OMV Petrom, a scris într-o postare pe Facebook că recentele modificări aduse Legii gazelor îi favorizează pe rușii de la Gazprom.

"În contextul atacului pe care domnul Răzvan Nicolescu l-a lansat împotriva mea printr-o postare recentă pe contul său pe o rețea de socializare, vreau să fac următoarele precizări: în primul rând, constat că domnia sa a aflat că va fi audiat de Comisia parlamentară de anchetă privind activitatea ANRE și s-a lansat într-un atac la adresa mea, în speranța că voi fi impresionat sau speriat", a declarat Iancu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De acord, si ar fi fost foarte bine sa se aduca la cunostinta romanilor cine,cu nume si prenume si de ce a vandut si pe cat ,resursele strategice ale Romaniei. Cum e ca de multe ori Ungaria,care nu are zacamintele Romaniei,are preturile la pompa mai mici decat la noi?! De ce tradatorii Romaniei ocupa inca functii mari,cine sunt ei si de ce nu sunt aruncati dracului din fotoliile alea? De ce acced la finctii inalte oameni fara pregatire si fara experienta,cu aere de importanti dar obedienti ai unor ticalosi?
5
0
Iar apare legatura dintre Iancu si Gazprom?Pai ,pana nu faci foc,fum nu iese!Mneata ce zici ,nene Iancule,au rusii si votca buna?
4
1
Fa ceva Iancule fiindca Constantenii te-au votat sa fii deputatul lor si pana acum nu te-ai vazut deloc!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108