REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

IANCU ȘAPERA de la AGRICULTURĂ a devenit mare INVESTITOR imobiliar

IANCU ȘAPERA de la AGRICULTURĂ a devenit mare INVESTITOR imobiliar

Replica API 12 februarie 2021 | 13:07 8194

Iancu Șapera, fostul director al Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală din Constanța, a depus documentația în vederea construirii a 6 imobile cu destinația de locuințe individuale, cu regim de înălțime de P+1E-2E. Primăria a emis, în cursul zilei de miercuri, 10 februarie a.c., un certificat de desființare a unei construcții existente, dar și un certificat pentru construirea a nu mai puțin de 6 imobile cu destinația de locuințe colective.

Șase imobile cu destinația de locuințe colective

Fostul director al DADR, Iancu Șapera, a demarat procedurile în vederea informării cu privire la situația urbanistică a terenului. În acest sens, Primăria Constanța, a emis în cursul zile de miercuri, 10 februarie a.c., două certificate de urbanism în vederea desființării a trei corpuri existente, în locul cărora se vor construi 6 imobile cu destinația de locuințe colective. Lucrările urmează a fi edificate pe strada Dumbrăveni, numărul 12, în cartierul Palazu Mare.

Certificatele emise au o valabilitate de 12 luni.

Vă reamintim că, Iancu Șapera a fost directorul Direcției pentru Agricultura și Dezvoltare Rurală (DADR) Constanța.

Update: Conform celor transmise de soția fostului director, Marioara Șapera, terenul despre care face referire articolul nu se mai află în proprietatea acestora din anul 2020, fiind vândut către un dezvoltator imobiliar. ,,Imobilul respectiv a fost scos din evidențele fiscale anul trecut, ca urmare a vânzării acestuia.” Totuși, se pare că, Iancu Șapera a fost cel care a demarat procedurile în vederea informării cu privire la situația urbanistică a terenului.

Potrivit ordinului numărul 839/2009, articolul 19, alineatul 1 și 2, ,,certificatul de urbanism este un act de informare privind regimul juridic, economic şi tehnical imobilului, precum şi cerinţele urbanistice specifice amplasamentului, determinate în conformitate cu prevederile documentaţiilor de urbanism avizate şi aprobate, document care se eliberează, la cerere, oricărui solicitant - persoană fizică sau persoană juridică - nefiind necesară prezentarea titlului asupra imobilului sau a altui act care să ateste dreptul de proprietate.”

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi armanii va furem pe toti mucanii, in Constanta, Ovidiu, Cogealacu,si altele v-am incalicat de tot.
6
9
Acelasi din traficul cu tigarete, sau rude?
7
0
Un link de unde ati luat informatia? Sunt interesat despre detalii.
2
0
ma cac in blocurile lui
16
2
a tras banii de la subventii pe turme de oi fantoma si vaci de carton si acum isi face blocuri. Are verisori la procuratura si nu-i pasa de nimic.
21
2
Machedonimea e la putere fraierilor. Ce va intereseaza pe voi daca omul face bloace din branza
9
16
dtjftgkyktyikt 87igihilbg bi
3
5
Tiganii balcanilor, alungati din Grecia si Serbia dupa 1900 au ajuns dezvoltatori imobiliari cu bani furati de la stat. Un neam de oieri, care inainte de '89 nu aveau nici curea la pantaloni, foloseau sfoara
17
7
Problema nu se pune de unde are asta bani de bloc,ca se stie ca sunt evazionisti si praduitori,problema este cum pana mea a ajuns asta director....si daca a fost director,de ce a plecat de
26
1
sa dovedeasca Iancu ca banii din care construieste cat si terenul au fost castigati din salariul de bugetar , dar pe bune chiar ne credti atat de naivi
17
0
in secolul trecut , aveati ceva cu evreii . acum aveti cu noi buni sau rai , nu conteaza , arman sa fie pe prima pagina si sa-l terfelim Andreea , trebuie sa stii ca acest om este profesionist si ce este rau ca va construi pe un loc al lui , nu luat prin retrocedari vad ca aici nu apare numele nici unui roman , cu toate ca si ei construiesc . iar cand atunci cand apare unul pe prima pagina , nu lasi loc pt comentarii
11
25
nu cumparati apartamente urate si nesigure de la machedoni
32
1
Da ce aveti ma cu makidonii ? V-au ftt in cur si nu v-au platit?
9
29
Cum se face ca toti machidonii de la stat fac bani de cate-un bloc cel putin
40
1
Prosti sunt aia cate cumpara de la machedoni...
35
3
totimachidonii au deenit investitori imobiliari.case de cacao,construite din gunoaiecu peturi in fundatie drept ciment,otel beton turcesc,putin,tencuiala .arata si sint mizerabile. asteapta bizoni prosti si cu bani!
38
4
De asta a ajuns mamaia in halul asta de urata. Orice oier care a facut putin cheag se crede arhitect.
42
1
... de branzari evazionisti ! Mafiotii astia ce cimpanzei , pripasiti de pe la Beidaud si Ceamurlia ... au transformat Cta si Mamaia intr-un ghetou de blocuri de cacat ! Spurcata natie de hoti la cantar ... acum spala banii prin blocuri !
46
11

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468