REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ianis Hagi, după meciul Genk-Napoli: ''Mă simt din ce în ce mai bine''

Ianis Hagi, după meciul Genk-Napoli: ''Mă simt din ce în ce mai bine''

Replica API 4 octombrie 2019 | 00:00 367

"Mă simt din ce în ce mai bine", a spus fotbalistul român Ianis Hagi după meciul pe care echipa sa, Genk, l-a încheiat la egalitate cu Napoli, 0-0, miercuri, în Liga Campionilor, scrie site-ul radioteleviziunii RTBF.

Românul creşte de la meci la meci şi ar putea deveni vrednicul urmaş al lui Alejandro Pozuelo în linia de mijloc a lui Genk, comentează site-ul citat. Potrivit acestuia, antrenorul Felice Mazzu a luat miercuri mai multe decizii inspirate, printre care titularizarea lui Ianis Hagi în dauna lui Bryan Heynen, şi el un jucător promiţător, însă mai rudimentar.

"Eu am început ceva mai târziu antrenamentele şi am fost puţin în urmă cu pregătirea fizică. Am fost obosit, a trebuit să mă adaptez (şi încă mai sunt în perioada de adaptare) la fotbalul belgian şi la ceea ce înseamnă Genk. Mă simt însă din ce în ce mai bine. E prima oară în acest sezon când joc 90 de minute, deci sunt fericit. Încă nu sunt la cel mai bun nivel al meu, dar mă apropii de el", a declarat internaţionalul român, ce a avut o mare ocazie spre finalul întâlnirii de pe Luminus Arena.

Apariţia lui Hagi aduce un nou echilibru în compartimentul median, un sector determinant pentru calitatea replicii oferite lui Napoli.

După meciul de miercuri, arbitrat de românul Istvan Kovacs, campioana Belgiei are un punct în Grupa E din Champions League, fiind pe ultimul loc.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gargara a la Hagi , cum era obosit ? pregatirea fizica la clubul lui tata e zero ? Pentru o echipa de doi bani ca Genk poate merge , dar ma indoiesc.
7
3
Bravo Ianis
2
7
Ai putea deveni, ai fost obosit, ai inceput tarziu antrenamentele,... etc. "dar te simti din ce in ce mai bine"... !? Despre ce vorbim, care rezultate,... meci cu Napoli 0 la 0 ??!! Munceste, apoi vorbeste!
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108