REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ianis Hagi, după transferul definitiv la Rangers: Sunt fericit şi mândru să joc la un club atât de mare

Ianis Hagi, după transferul definitiv la Rangers: Sunt fericit şi mândru să joc la un club atât de mare

Replica API 28 mai 2020 | 00:04 1357

Fotbalistul român Ianis Hagi a declarat, miercuri, după transferul definitiv la Glasgow Rangers, că este fericit şi mândru să joace la un club atât de mare, precizând că este nerăbdător să evolueze din nou în faţa suporterilor scoţieni.

Ianis Hagi

"Sunt extrem de fericit şi mândru să fac parte din familia Glasgow Rangers şi să joc în culorile unui club atât de mare. Abia aştept să mă întâlnesc cu băieţii, să joc din nou pe Ibrox şi să petrec momente frumoase alături de fanii noştri fantastici. De asemenea, vreau să mulţumesc clubului Genk şi suporterilor pentru ajutorul şi afecţiunea pe care mi-au arătat-o", a scris Hagi în limba engleză într-un mesaj postat pe contul personal de Instagram, scrie Agerpres.

Pe site-ul oficial al clubului scoţian, fiul lui Gheorghe Hagi a menţionat că în ultima perioadă a avut oferte de la mai multe echipe, însă prioritatea sa a fost întotdeauna Rangers.

"Sunt nerăbdător să revin alături de echipă şi să îmbrac din nou acest faimos tricou. A existat interes pentru mine şi din partea altor cluburi, dar prioritatea mea a fost întotdeauna să revin la Glasgow şi să joc pentru Rangers. Mi-a făcut o deosebită plăcere să evoluez sub formă de împrumut până acum şi de abia aştept să joc din nou în faţa fanilor noştri. Dar pentru moment îmi doresc ca toţi suporterii şi familiile lor să fie rămână sănătoşi şi în siguranţă", a precizat fotbalistul.

Ianis Hagi, în vârstă de 21 de ani, a fost cedat în ianuarie de Genk la Rangers sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare, iar transferul său definitiv a fost evaluat de cotidianul The Sun la 5 milioane de euro.

Fiul lui Gheorghe Hagi a marcat 3 goluri în 12 apariţii pentru Rangers, inclusiv o dublă în meciul cu Sporting Braga din şaisprezecimile de finală ale Europa League, câştigat cu 3-2, după o revenire de la 0-2.

Mijlocaş ofensiv are 10 selecţii la echipa naţională de seniori şi a impresionat la Campionatul European Under-21 de anul trecut, ajungând până în semifinale cu selecţionata României, care a obţinut calificarea la JO 2020.

El şi-a început cariera la FC Viitorul, echipă patronată şi antrenată de tatăl său, Gheorghe Hagi, în 2016 a plecat la Fiorentina, revenind la Viitorul în 2018, cu care a cucerit Cupa României în sezonul trecut. În vara anului 2019 s-a transferat la Genk, unde a jucat 19 partide, dintre care cinci în grupele Ligii Campionilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O panarama de fotbalist Daca nu era taica-su sa-l forteze peste tot, ajungea circar, ca asta face si la echipele unde joaca, circ O panarama de jucator, sa pacalit si astia cu el, cum sa pacalit fiorentina El este bun sa joace la nunti, botezuri,
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108