REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Iată oferta concertelor şi spectacolelor de sărbători, la malul mării

Iată oferta concertelor şi spectacolelor de sărbători, la malul mării

Replica API 7 decembrie 2011 | 00:00 134

"Crăciun Vienez", la Casa de Cultură

"Crăciun Vienez", la Casa de Cultură

De sărbători, constănţenii iubitori de muzică vor avea parte de un adevărat răsfăţ, având în vedere gama largă de concerte ce vor fi puse în scenă în diferite locaţii din Constanţa. Vor fi pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele. Chef să fie.

Încă de miercuri, 7 decembrie, în incinta Casei de Cultură va concerta Fuego, preţul unui bilet fiind 40 de lei. Lumea s-a înghesuit să aleagă această variantă, toate biletele fiind epuizate dintr-o răsuflare. Pe 8 decembrie, începând cu orele 20, tot în incinta Casei de Cultură, Hruşcă va susţine tradiţionalul concert de colinde, iar un bilet ajunge la suma de 70 lei. În aceeaşi seară, în club "Phoenix", la orele 21.00, va concerta Alexandrina, iar la orele 22.00, în Genesis Pub - trupa "Shannon Ceili Band" va da ritmul gâlgâielilor şi legănatului halbelor, într-un fabulos concurs de "halbere", unde intrarea va fi echivalentă cu suma de 20 de lei. Pe 9 decembrie, în Club Crush sunt aşteptaţi toţi iubitorii de distracţie pe ritmuri de muzică marca Akcent. Voia bună va continua şi sâmbătă, 10 decembrie, cu concertul de "Crăciun Vienez", la Casa de Cultură, orele 19, cu orchestra de la Sankt Petersburg, unde constănţenii vor scoate din buzunar nici mai mult, nici mai puţin de 80 lei iar de la orele 22 "Bibl!otek" vă invită la "College Party", unde invitaţi speciali vor fi Dj Thomas şi White Nights. Seara de 15 decembrie va fi deschisă tot în club "Phoenix", de la orele 21.30, unde artista independentă, Ada Milea, şi solistul trupei "Fără Zahăr" vor susţine un concert pe ritmuri zburdalnice de folk, versuri când poetice, când bizare şi mult umor. Nici data de 17 decembrie nu este omisă, când la Casa de Cultură va avea loc un festival de zile mari intitulat "Crăciun Vienez", unde biletele vor costa între 100 - 150 de lei. Festivalul la care va participa orchestra şi corpul de balet de la Viena îşi va deschide porţile începând cu orele 19.00. Şi iubitorilor de rock li se pregăteşte ceva, aceştia fiind aşteptaţi în club Pulse pentru un concert cu una dintre cele mai inovative trupe de gen apărute pe piaţa muzicală din România în ultimii ani, "Electric Fence", vineri, 16 decembrie, la orele 21. Acestea sunt doar câteva din evenimentele ce alcătuiesc marea "expoziţie" muzicală adresată constănţenilor în perioada sărbătorilor de iarnă. Va fi loc pentru toată lumea, toate gusturile şi toate buzunarele. Directorul Casei de Cultură a ţinut să transmită, pe această cale, un mesaj constănşenilor. "Fac apel pe această cale către toţi locuitorii Constanţei şi îi îndemn să se detaşeze de problemele zilnice măcar în această perioadă. Şi ce poate fi mai bun decât un concert sau o piesă de teatru? Promit că nu mai pun drame în scenă, şi aşa românii trăiesc o dramă, nu mai avem nevoie şi de altele. Le doresc multă sănătate", a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, Gheorghe Ungureanu, directorul Casei de Cultură Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108