REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Idei de afaceri profitabile în 2021

Idei de afaceri profitabile în 2021

Replica API 28 aprilie 2021 | 00:23 2045

Cu toate ca incertitudinea asupra anului 2021 încă planează, atât din punct de vedere al evoluţiei pandemiei de Covid-19 (deşi se observă o uşoară îmbunătățire), cât și din punct de vedere economic şi social. Însă această perioadă poate fi prielnică dezvoltării de afaceri profitabile, bazate pe noile nevoi ale oamenilor.

Chiar şi în perioada în care pandemia era la apogeu au fost oameni care au descoperit nişe, segmente de activităţi care permiteau dezvoltarea de noi afaceri ce răspundeau nevoilor imediate ale populaţiei, profitând astfel de criză creată de acea perioadă.

Cum pot fi dezvoltate afaceri cu bani puţini

Deşi situaţia privind criza sanitară în care a fost întreaga lume s-a ameliorat, oamenii continuă să apeleze la serviciile dezvoltate în perioada perioada pandemiei, o mare parte a acestora fiind afaceri cu bani puţini dezvoltate.

Acest lucru se datorează reflecţiei pe care majoritatea persoanelor a făcut-o asupra vieţii prea agitate. În urma acestui proces s-a ajuns la o concluzie generală: delegarea de sarcini unor firme specializate contribuie la eliberarea programului, obţinând astfel mai mult timp liber pe care să îl dedice familiei şi pasiunilor.

Însă piaţa mai permite dezvoltarea de astfel de afaceri, importanta fiind descoperirea necesitaţilor din piaţă. Astfel că, în ceea ce urmează se pot vedea mai multe idei de afaceri.

• Personal shopper – afacere ce practic a explodat în această perioadă – presupune, după cum spune şi numele, asistent personal de cumpărături, adică o altă persoană primeşte lista de cumpărături, pe care ulterior le livrează până la uşă. Deşi sunt foarte multe firme care desfăşoară astfel de activităţi, această tendinţă se va păstra în continuare. În plus, tot mai multe companii apelează la specialişti pentru că aceştia să cumpere cadouri pentru angajaţi, clienţi sau parteneri de afaceri, sau chiar pentru management, alocând bugete considerabile.

• Printre afacerile care pot fi dezvoltate cu bani puţini identificate de cei de la Financer se regăseşte şi aceea de producător de alimente artizanale. Astfel, o reţetă specială sau un ingredient secret pot aduce profit pentru cel care le deţine. Este suficient ca acesta să producă o cantitate mică pe care să o vândă pe internet sau în târgurile dedicate micilor producători artizanali. Însă micii producători trebuie să se documenteze şi să ţină cont de regulamentele sanitare şi de legislaţia în vigoare pentru a crea în spaţiu în care doreşte produse sigure consumatorilor.

Alte idei de afaceri ce pot fi dezvoltate în această perioadă

Alte idei de afaceri ce pot fi dezvoltate în această perioadă sunt cele ce ţin de pasiuni, un aspect căruia oamenii i-au acordat o atenţie deosebită în ultima perioadă. Astfel, cunoştinţe în ceea ce ţine de cântatul la un instrument muzical pot contribui la dezvoltarea unui business ce se poate bucura de un real succes.

De asemenea, un business bazat pe pasiune se poate dezvolta şi în domeniul croitului. Fie că vorbim de anumite piese vestimentare destinate oamenilor, fie despre o întreagă garderoba destinată animalelor de companie, succesul se poate obţine cu un minim de investiţii. Însă aceste idei nu se opresc la îmbrăcăminte, mai ales dacă este vorba de prietenii necuvântători, gama putând să cuprindă şi jucării sau mâncare sănătoasă dedicată acestora.

Totuşi, pe lângă suma de bani necesară deschiderii unei afaceri, cele mai importante atuuri sunt pasiunea, dorinţa şi perseverenţa, iar cei interesați pot găsi mai multe idei de afaceri aici.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468