REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ilie Năstase, primele declarații despre posibilul divorț de soția sa

Ilie Năstase, primele declarații despre posibilul divorț de soția sa

Replica API 23 octombrie 2021 | 01:23 1212

Ilie Năstase a oferit primele declarații după ce soția sa, Ioana Simion, a anunțat, pe rețelele sociale, că un capitol din viața ei s-a încheiat, ceea ce te duce cu gândul la divorțul de fostul tenismen, având în vedere probleme cu care cei doi s-au confruntat de-a lungul căsniciei.

Pe Facebook, Ioana Simion a postat, marți seară, un mesaj în care anunța că răbdarea ei a luat sfârșit și că ultima experiență a schimbat-o enorm, din toate punctele de vedere. Ilie Năstase nu a dorit să comenteze prea mult postarea făcută de soția sa, sugerând că aceasta este cea mai în măsură să facă lumină în acest caz, pentru că pe el nu îl mai “interesează persoana”.

“Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, îmi văd de treaba mea. Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun. Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc! Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează trebuie să și răspundă! Eu mă uit la televizor și văd că sunt foarte mulți morți (n.r. referire la bilanțul tragic al pandemiei de Covid-19). Despre asta trebuie să vorbim”, a declarat Ilie Năstase, potrivit fanatik.ro.

Divorțează Ioana Simion de Ilie Năstase?! “Un capitol din viața mea a luat sfârșit”

Prin intermediul mesajului postat marți seară, Ioana Simion le-a cerut celor care o urmăresc pe rețelele sociale să-i respecte intimitatea, pentru că va avea nevoie de liniște în perioada care urmează.

“Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!! Am continuat să lupt, crezând și sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înțelegeți că în acestă perioadă voi avea nevoie de liniște și puțină intimitate!!!”, a postat Ioana Simion, pe Facebook, conform cancan.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
generalul de tinichea
0
0
Un mos ridicol!
3
0
Bai da mai lasa-ne cu toate parasutele. Si mai zice ca este general....
4
0
Saga dintre atarnatoare si mitocanul betiv continua.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108