REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

IMAGINI DEZOLANTE! Sala Palatului arată precum o COCINĂ după Congresul PSD

IMAGINI DEZOLANTE! Sala Palatului arată precum o COCINĂ după Congresul PSD

Replica API 12 martie 2018 | 23:57 525

Pe rețelele de socializare au fost postate mai multe imagini cu Sala Palatului după terminarea Congresului Partidului Social Democrat care a avut loc pe 10 martie. Nu știm dacă discursurile plictisitoare ale liderilor au fost motivul, dar oamenii au stat, au mâncat, au băut, iar după ce s-a terminat au plecat din sală, fără să se uite ce lasă în urma lor. Sticle, pungi, hârtii, caserole de mâncare, chipsuri, dar și alte gunoaie au fost lăsate „amintire” pentru cei care se ocupă de curățenie. „Arată precum o cocină de porci. Este inadmisibil ca într-o sală unde vin oamenii la spectacole renumite să fie lăsată o asemenea mizerie”, a spus o femeie care a postat imaginile pe Facebook.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca la a batrana in hogeac,asta stiu asta fac si asta este modelul ce va fi generalizat de pesediste,oare va prinde si-n oradea
2
0
O turma de oi,o adunatura de cocalari votati in comunele lor de turme de idioti si tigani asistati social.Asta este psd-ul,asta este partidul de hoti imputiti care ne conduce si ne si fura in acelasi timp.
3
0
Arata exact precum porcii care au fost in ea!
6
0
La fel arata si Romania dupa psd... Constanta nu mai merita adusa in discutie.... guitz, guitz
16
0
Pai si ciuma Rosie,in frunte cu penalul,pedofilulDragnea care i-o trage lu ,,fii-sa,,porcul,puscariasul,si toti muistii din partid,sint tot o cocina cu porcii si scroafele urite nespalate,grase,cu osinza PE ele,niste puroaie infecte
14
0
Si stai asa! Aici au fost elitele PSD! Woow! Ce sa mai zici de restul: psd-slugi.. Ordinarii de Romania! Muie Dragnea! Muie PSD
18
0
Un marlan PSD-ALDE normal este un troglodit notoriu ! Vindecat de toate relele , este unul pe nasalie , adica , fara suflare si fara pretentii , rece si ruda cu viermii ...
17
0
Au fost porcii in cocina!
24
0
Era de asteptat, de ce ne miram si ne intrebam !? Da, camarila lui Dragnea. O adunatura de hoti notorii, de needucati si aroganti, plini de ei, nimeni ca ei.... supusii lui Dragnea, aplaudacii. Da, care ne mai si conduc si DECID PENTRU NOI, din pacate: "toata crema cea aleasa" !!?? Astia sunt varfurile societatii noastre.
22
1
O adunatura de marlani ordinari,de secaturi jegoase,de hoti notorii.Astia sunt varfurile societatii romanesti.Astia sunt produsul comunismului.
26
1
prezervative folosite nu s-au gasit,inseamna ca dracnea le-a tras-o fara protectie
23
2
Pentru deplasare s-a dat ceva. Gras curcanu! Este partid bogat are de unde..
22
2
De ce sa ne miram doar a fost ocupata de grohaitori nu de oameni educati, civilizati, cu bun simt, cu cei 7 ani de acasa!
30
2
Faceti voi curatenie ordinarilor.
5
22

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108