REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Imagini spectaculoase de la protestul din Piaţa Victoriei

Imagini spectaculoase de la protestul din Piaţa Victoriei

Replica API 18 august 2018 | 13:17 422

Cele câteva sute de persoane care au participat, vineri seară, la protestul din Piața Victoriei, s-au întors cu spatele spre sediul Guvernului, ținând mâinile în sus. Un gest ce a adus aminte de ceea ce fac ultrașii de la fotbal în peluze, relatează stiripesurse.ro.

foto: Inquam

Gestul a fost făcut la ora 22,45, când fusese convocată pe rețelele de socializare o acțiune de "comemorare" a violențelor înregistrate la mitingul din 10 august. După cinci minute de liniște, protestatarii au început să scandeze "Libertate!" și "Demisia!".

Unii dintre participanții la protest purtau măști de protecție, pentru a aminti de folosirea gazelor lacrimogene de către jandarmi la mitingul din 10 august, mai notează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru ca diaspora a fost cea care a inclinat balanta la alegerile din 2016 si Johannis a ajuns presedinte si pentru ca oricat s-a caznit psd sa-i impiedice sa participe la alegeri si n-a reusit...le-a tras-o acum cu bastoanele si gaze lacrimogene!!!! Bestiile.
4
0
Cu cit se mai plateste participarea si dotarea cu masti. Mai scoatem si noi un ban, pe praful asta!
4
1
Pesedeilor sa-mi mancati tot cacatul futu-va-n gat de ordinari! Si sa va dau muie fortata cu cacatul mamiticilor voastre alea curve care-au cacat niste scursuri la bordura ! Sa va iau si neamu-n pula ! Muie dragnea,muie muistului care se semneaza nu numele meu,muie cu cacat mult mishu,muie pesede ! As avea o satisfactie deosebita sa am posibilitatea sa va scuip in gura si sa va umplu curu si muianu cu suturi ! Cum faceau animalele in piata la ordinul sefului vostru, muie dragnea !
3
3
Borfasii astia sper sa mai iasa si in cta , sa i rup cu bataia!!
1
4
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
3
8
nu am stiut ca este un protest al minoritatilor sexuale ca veneam si eu s-au intors cu spatele, asta sunt pidosnici,celalti cu fata sunt guristi !
6
3
Suge o in dinti fraeerica coclit.Felicit pe aceasta cale JANDARMERIA ROMANIEI!.Trebuia mai de mult batuti acesti borfasi..Data viitoare va astept cu mult mai mult efectiv si mai dotati d.t.p.d.v.
5
11
@ Roman,bai diversionistule,se vede ca esti postac strain ,invata sa scrii romaneste corect ,regula consoanei n ,romanii stiu de ce.Mars de aici scursura umana si lasa in pace mintile necoapte Democratia insemna vot ,nu violenta si nu guvernul meu 2 . Opozitia bleaga crede ca daca ajunge la putere fara vot va putea guverna ? Si nu o sa fie tara , Piata Victorie si Cotrocenii plin de demonstrantii PSD ALDE? Sau ALDE schimba tabara si se sinucide politic ca UNPR ?La vot ,nu la violenta !
7
9
bravo voua ,voi sunteti adevaratii romani ,continuati tot asa si vom scapa de acesti comunisti inputiti,hoti si mincinosi
19
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108