REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

IMAS: Iohannis l-ar NIMICI pe Dragnea în cursa pentru președinția României

IMAS: Iohannis l-ar NIMICI pe Dragnea în cursa pentru președinția României

Replica API 8 ianuarie 2019 | 02:38 418

PSD ar urma să piardă alegerile prezidențiale cu un scor rușinos, conform unui sondaj făcut de IMAS. Dacă ar merge pe mâna lui Liviu Dragnea, social - democrații ar obține un scor de doar 5,3 % în cursa pentru președinția României, relevă sondajul IMAS.

"La întrebarea „dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlament și v-ați prezenta la vot, cu ce partid ați vota?”, 17,1% dintre cei chestionați au indicat PNL, în timp ce PSD a reprezentat opțiunea a 16,4% dintre respondenți. Locurile următoare au revenit USR (7,5%), ALDE (6,3%) și partidului lui Cioloș (5,3%). De remarcat că, potrivit sondajului, UDMR s-ar situa după Pro România, cu doar 3,0% din intențiile de vot.

În ceea ce privește intenția de vot pentru prezidențiale, Klaus Iohannis ar ocupa prima poziție, cu 34,9%, urmat de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu (cu 12,9%) și de liderul Pro România, Victor Ponta (cu 12,7%). Fostul premier Dacian Cioloș s-ar afla pe poziția a patra (cu 9,2%), iar după el ar veni președinții PSD, PNL și USR (Liviu Dragnea - 5,3%, Ludovic Orban - 3,5% și Dan Barna - 2,3%)", conform Digi 24, citat de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
limbajul tau caracterizeaza rezist-entii si hastagistii behaie muie ca oile dar nu stiu incotro merg si ce se intampla cu ei!
2
1
In loc sa-i luam cu parul pe toti astia care-au nenorocit tara si pe noi toti, ne irosim energia si nervii la antenele penalilor care ne tin tot timpul ocupati si nu mai avem timp sa reactionam. Ne batem noi intre noi ROMANII care n-am furat si n-avem treaba cu JUSTITIA pentru ca suntem oameni cinstiti, in loc sa ne unim sa scapam de HOTII care sug si sangele din noi! Nu vedeti ca in afara de legi care sa-i scape pe toti HOTI de LEGE si puscarie astia alta grija nu au! DRACnea are pe mana banii tarii, banii nostrii ai tuturor si-i fura cu LEGEA facuta de niste HOTI pentru alti HOTI
4
0
@unu si @@unu : tziganilor borati de videle aveti grija ca trebuie sa va mutati din austria ca va taie alocatia pentru puradeii din caracal ! Muie voua cu cacat, muie dragnea, muie pesede !!!
5
1
OPC nu este altceva decat ADRIAN NASTASE deghizat in Horia
5
0
OPC ar trebui sa intervina sa sanctioneze pe cei care dau publicitatii sondaje care duc in eroare cetatenii.Publiciutate falsa, ca la orice produs.
4
1
corect spus se imbata si ei cu apa rece, fac sondaje false si pe urma o sa tipe ca au fost fraudate alegerile!
7
2
bine bai muitilor ai opozitiei nou sondaj imas pesede dragnea minus 500 % USR 700% PNL 900 % hai muitilor sper ca sunteti multumiti acum !Ca la votare o sa fie vai de curul vostru deh ..asta este realitatea !
8
11
Bai Muistilor, cine poate sa creada cifrele acestui sondaj facut de hastagienii sorositi si muisti.
8
18
eu prin martie ma astept sa aud ca a sters-o in prazilia unde are domenii din ''munca cinstita''si''ani petrecuti in slujba poporului''ca doar''l-au votat pe EL 3 milioane de romani''ca doar n-o sa faca tocmai EL puscarie cum ar fi absolut firesc,chiar si tari bananiere sub-dezvoltate.
17
5
In palose sa se bata,in sabii sa se masoare si noi daca se poate sa privim asta HD 4k free LA TV!N are mustata slinoasa asta nici o sansa nici la popa prostu' macar,e batut la orice joc,si puta o are mai mica ca lu' Iohannis asa ca slabe sanse sa l bata!Doar in soseste daca s ar mirosi ar castiga Dragnea ca el are flausate si cu sandale!Cand va bateti?Main EVENT voi2 in deschidere de la ora 19 meci feminin WRESTLING TAG TEAM intre Rovana si Grapini VS Alina Gorghiu si V TURCAN dezbracate si in mocirla adunata de pe toate drumurile neasfaltate de prin tara!
13
3
Poate ca doar infractori sa-l voteze pe zdragnea .
17
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108