REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Impozitul pe dividende – subiect de maximă importanță pentru social-democrați

Impozitul pe dividende – subiect de maximă importanță pentru social-democrați

Replica API 4 septembrie 2017 | 00:00 347

Mihai Tudose a fost chestionat, sâmbătă, 2 septembrie, în conferinţa de presă susţinută la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD despre impozitul pe dividende. El a răspuns că, cel mai probabil, în cursul anului următor se va lua o astfel de decizie.

“Tot ce înseamnă măsuri fiscale sunt măsuri care pot fi implementate şi mai devreme de şase luni că nu sunt măsuri care taie, sunt măsuri care dau. Pot fi implementate până la 1 ianuarie, vă vor fi prezentate şi făcute public odată cu proiectul de buget. Astăzi nu avem o analiză care să ne spună că nu ne permitem să facem acest lucru”, a declarat premierul.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a intervenit, făcând mai multe mențiuni pe acest subiect, el susținând că trebuie făcută o analiză înainte de luarea unei astfel de decizii. “În ceea ce priveşte impozitul pe dividende, dacă se va menţine sau dacă se elimină, în această perioadă premierul şi ministrul de Finanţe împreună cu ceilalţi miniştri lucrează la construcţia bugetului de stat pe anul viitor şi toate aceste elemente sunt luate în calcul. Când vor avea analiza finalizată, vom avea o discuţie într-o altă şedinţă a Coaliţiei majoritare şi pe argumente şi pe simulări se va lua decizia finală”, a spus Dragnea.

Tot sâmbătă, preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că eliminarea impozitului pe dividende nu va mai fi luată acum, ci în momentul în care condiţiile bugetare vor fi prielnice.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cea mai sigura sursa la buget- impozitul pe pisat....toata lumea va plati....si sa vedeti cit aveti de furat..
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108