REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

În acest an va începe construcţia autostrăzii Comarnic - Braşov

În acest an va începe construcţia autostrăzii Comarnic - Braşov

Replica API 3 mai 2014 | 00:00 180

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, la Ploieşti, că anul acesta va începe construcţia tronsonului de autostradă Comarnic - Braşov, susţinând că astfel vrea "să-şi ţină cuvântul" faţă de şeful CJ Prahova, Mircea Cosma, în primul rând, faţă de prahoveni şi faţă de toţi românii. "Anul acesta vreau să-mi ţin cuvântul faţă de Mircea Cosma (preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, trimis în judecată de DNA pentru luare de mită şi abuz în serviciu - n.r.) în primul rând, faţă de prahoveni şi faţă de toţi românii, anul acesta începem Comarnic - Braşov, autostrada de care are nevoie România. Şi cred că o să fiu aici, alături de voi, şi când o să o inaugurăm. Pentru că ştiţi, Bucureşti - Ploieşti a fost începută de Tăriceanu şi a fost inaugurată de Ponta, vreau să fiu cel care începe Comarnic - Braşov şi cine veţi decide dumneavoastră să o inaugureze", a afirmat Victor Ponta, citat de Mediafax.

El a adăugat că nici unul dintre liderii politici din perioada guvernelor Boc nu va inaugura acest tronson de autostradă. "Cu siguranţă însă n-o să mai fie (să inaugureze tronsonul de autostradă - n.r.) nimeni din BUBA. Mai ţineţi minte, eu n-am uitat că ne luptam cu BUBA, Băsescu, Udrea, Boc, Anastase, cineva îmi zicea acum că A nu mai e de la Anastase, e de la altcineva, dar mă rog, să nu vorbim despre asta, să vorbim cât mai puţin despre ei", a adăugat Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108