REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

În atenţia autorităţilor: Un câine periculos muşcă copiii, în zona Şcolii nr. 7 din Constanţa

În atenţia autorităţilor: Un câine periculos muşcă copiii, în zona Şcolii nr. 7 din Constanţa

Replica API 7 mai 2018 | 00:27 970

Un câine agresiv a băgat spaima în lumea care locuieşte în zona Şcolii nr. 7 din Tomis III. Este vorba despre o femelă care a născut recent şi care muşcă pe oricine trece prin zonă, indiferent de vârstă. Un localnic ne-a declarat că, zilele trecute, acest câine a muşcat un copil care ieşise de la şcoală, dar şi pe o femeie, angajată la un magazin din zonă, care a ieşit în apărarea copilului respectiv.

Asta se întâmpla joi, 3 mai. Două zile mai târziu, adică sâmbătă, 5 mai, acelaşi câine a muşcat un adolescent de 14 ani, fără să îl provoace cineva. Pur şi simplu, a venit pe la spate şi a muşcat. Potrivit celor spuse de mama băiatului, câinele este destul de periculos şi nu s-a oprit. Ar fi muşcat în continuare dacă nu intervenea cineva. „Băiatul venea de la şcoală, sâmbătă, unde au avut de recuperat nişte ore. Mi-a povestit cum câinele a sărit să-l muşte pe la spate. S-a apărat el cum a putut, chiar i-a tras un picior, dar câinele mai tare se repezea. A ieşit o vânzătoate cu un băţ ca să-l gonească, abia a scăpat de el. E un câine foarte periculos. Dacă în locul băiatului era un copil mai mic, ce se întâmpla?”, ne-a precizat femeia. În cursul aceleiaşi zile, câinele respectiv a mai muşcat şi un alt copil, un băiat de 12 ani, elev al clasei a VI-a. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, însă, potrivit directoarei unităţii de învăţământ, s-ar părea că cineva din zonă protejează căinele ori de câte ori vin hingherii.

Acestea sunt doar câteva întâmplări care au ajuns la urechile noastre, dar este posibil ca acelaşi câine să fi muşcat mult mai multe persoane. Deşi vor exista reacţii din partea aşa-zişilor „Iubitori de animale”, care condamnă orice gest îndreptat împotriva câinilor maidanezi, să nu uităm că este vorba despre o căţea cu pui care are tendinţa de a muşca pe oricine, iar faptul că îşi face veacul în apropierea unei şcoli este cu atât mai grav. Rugăm, pe această cale, autorităţile competente să-şi facă treaba, chiar nu vrem ca următorul titlu să fie „Copil omorât de câine, la Constanţa!”

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Peste tot sunt maidanezi. Si in zona BN-urilor. De 5 ani de cand stau aici, nu am vazut odata hingherii sa vina
1
0
In secolul XXI se instiga doar la omor cu antigel si otrava, nu-mi vine sa cred ca sunt atat de inapoiati oamenii. Animalul e animal, tu daca esti om, superior, ar trebui sa intelegi ca nu asa se rezolva problema civilizat si responsabil. Normal, ar trebui sa puna cate un leu fiecare ca sa se stranga bani sa fie sedata cateaua, sa fie transportata in siguranta, impreuna cu puii, la un adapost, ulterior urmand sa fie sterilizata si promovata pentru adoptie. Dar cred ca e greu sa ganditi asa, e peste puterea mintii voastre inguste.
2
2
Aparati cainii, dar va avortati copiii. ATI uitat de Dumnezeu, si va mai plangeti ca e rau. Tiganii sunt mai buni ca voi.
3
3
16:36 dar un ..brici in limba ta ce zici! Lepadatura !
0
3
cu otrava ati incercat? iar la pui antigel in lapte merge brici
4
0
iar luati bani de la firmele de casa? de ce nu educati populatia si nu aduceti la cunsotinta ca sterilizarea e obligatorie? ca abandonul animaleor e interzis prin lege? tot cu omoratul cu firmele care fac bani ca in evul mediu?
5
4
sa vedem si noi ca poza cu infractoru e haioasa, nu vedeti ce privire inteligenta are?
2
6
sau prostitutie intelectuala? Ce practicati domnilor? Ati calcat vreodata intrun ecarisaj? Pun pariu ca NU! Trei zile scrieti si despre ororile din Lagarul de la Ovidiu, Sibioara, si de peste unde sunt "adaposturi"! Doar asa o sa deveniti credibili! Altfel sunteti niste trompete platite de javrele abonate la banul public! Si mai si incitati lumea la violenta impotriva animalelor, chestie care se cam amendeaza!
6
7
Daca dau de el cand imi iau copilul de la scoala i-o fac p-aia urata...un par in cap si sa-l mancati copt iubitorii de animale si nu de oameni
14
8
Adevarul e ca are fata de fioros cainele asta...
4
7
SUCCESULUI.. sau Cum sa faci cand fara contractul pe constanta esti o firma care dai faliment? in aprilie aduci masiv caini in constanta, faci reclamatii false sau prin fufa de la birou catre primaria constanta cum ca in cartiere maidanezii halesc lumea precum leii, activezi presa lesinata de provincie in care ai contacte sa bage niscaiva terori soc groaza articole bombastice cu pericolul maidanezilor si.. voila.. ai un nou contract pe un an pe banii prostilor.. timp in care iti mai iei o masinuta jeep rosie sa mnoara prostii de invidie ca dintr-o functionara obscura esti afacerista
9
5
cel mai bine e ca cetatenii sa vina cu niste otrava de sobolani, sa o amestece cu niste carne de la supermarket sau parizer si sa o imprastie in zona, primaria nu face nimic , cetatenii sa ia atitudine
12
7
Omorati ba cainele ala odata, vreti sa ne sfasie copii?
11
6
Bai handicapatilor, voi nu ati inteles ca AU FOST MUSCATI COPII de cainele asta??? Atat de tampiti sunteti? De ce nu va lasati voi copiii sa trreaca pe acolo? Aveti curaj? Nici voi nu indrazniti sa treceti pe acolo, daramite sa va lasati odraslele sa mearga prin zona aia. Terminati in pula mea cu aberatiile, tampitilor.
20
7
V-ati scos luna asta! Trei articole anti-caini in trei zile! Va platesc hingherii. Bravo, madam Bucur sa fii sanatoasa si sa traiesti cat cainii din lagarul tau imputit. Si mancatorii de kkt care pupa hingherii sa aiba si ei tot atatea zile!
10
17
De ce nu scrieti problemele importante ale orasului?? Va luati de caini toata ziua, idiotilor sa aveti pe constiinta toate sufletele omorate din cauza voastra si sa platiti...daca nu pe pamant ...undeva o sa platiti. Dumnezeu are grija de toti, jeguri ordinare.
9
19
sa moara!!
9
11
GLR au fost anuntati, cainele o sa fie ridicat in cel mai scurt timp. Multumim Replica!
19
11
Aveti tupeu sa mergeti pe acolo singuri daca tot ii pupati in cur pe maidanezi? Sa va vad cum comentati dupa ce va treziti cu coltii infipti in cur sau in gat.
23
11
iar au stat la panda pe net dupa mizerii. Corbu semneaza acum Albu..dar tot neagra in cerul gurii e scrierea. Sa va fie rusine pt mingea la fileu pe care o ridicati hingherilor. Sunteti o mizerie de ziar.
14
21
Bai rapanosilor,mai dati si voi apa si paine nu pietre si bataie la bietele suflete .Imi este sila de voi.Voua nu?????
16
27
Dar nu se vrea. Muie primariei,muie psd, muie asociatiilor care protejeaza cainii de pe strazi. Sa ii ia acasa si sa si.i bage in cur. Sunt un pericol pentru cetateni, ar trebui stransi din npu de pe strazi. Muie si celor care arunca pui in strada, din cauza lor au aparut cainii vagabonzi din nou. Daca mai vrea cineva muie, sa se inscrie pe lista...
23
13
Cat cacat puteti sa mancati Replica?
17
27

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108