REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

În comuna Peştera nu se mai fac petreceri, se repară drumurile afectate de ploi

În comuna Peştera nu se mai fac petreceri, se repară drumurile afectate de ploi

Replica API 2 octombrie 2017 | 00:00 319

foto: Arhivă, rol ilustrativ

Nu se mai fac petreceri cu fast, ca în anii trecuţi, însă se lucrează la proiecte importante, dă asigurări actualul primar al comunei Peştera, Marius Petre. Edilul a explicat care este situaţia financiară a comunei (vezi detalii AICI), dar, susţine acesta, chiar din această săptămână încep lucrări de reparaţii la drumuri. "Am fost în procedură de achiziţii, acum ar trebui să ne apucăm de repararea drumurilor afectate de ploi. Sunt lucrări care se ridică la suma de 3 miliarde de lei. De asemenea, investim 85 de mii de lei pentru modernizarea iluminatului public, cu becuri pe led", a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, Marius Petre.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce apropouri urate dati despre fostul edil...care el va tinut si va bagat acolo unde sunteti....acum.vezi doamne vrabie dadea doar petreceri si nu era gospodar...auzi dorica dar daca tu erai atat de harnic si pe vremea cu vrabie dc nu lai invatat tu...ca vad ca acum esti al naibi de harnic....e urat sa dati voie sa vi se faca publicitate dasta cum ca el nu a facut si voi acum faceti...faceti un cacat praf....pestera pute de putoarea voastra.nu o sa ajungeti niciodata acolo unde trebuie.si apropo...lumea din pestera nu va inghite pe niciunul..
0
0
Acum platiti datoriile,beculetele in care v-ati holbat ca prostii ani de zile incaltati in cizme de cauciuc.va gandeati ,probabil ,ca Pestera s-a transformat peste noapte intr-o metropola!
1
0
Sa vina dl Vrabie la Constanta sa ii arate lui Fagadica cum se conduce un oras!
0
2
Cand ne-a scapat dl primar de abandon scolar si ne-a ajutat copii din comuna sa mearga la scolala si le-a dat tablete si biciclete altii habar nu aveau cu ce se mananca administratia. Primarul actual nici la buna ziua nu raspunde!
5
5
Cea a facut primarul Vrabie la Pestera nu au facut si nu vor vor mai face altii nici de acum intr-o suta de mandate. Poverile de pe umerii cetatenilor au fost suportate integral de administratia locala si de aceea au fost decontate toate cheltuielile pentru elevi, profesori, persoane varstnice sau cu probleme de sanatate. De ex apa era un leu m3, cea mai ieftina din tot judetul, iar taxa pentru gunoi era zero. Ar trebui sa analizati cum arata comuna cand a venit primarul Vrabie si cum a lasat-o cand a plecat. Si ce conditii a facut pentru locuitorii comunei.Restul este doar cancan!
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108