REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

În Constanța NU mai RESPECTĂ nimeni nici o REGULĂ de CIRCULAȚIE

În Constanța NU mai RESPECTĂ nimeni nici o REGULĂ de CIRCULAȚIE

Replica API 27 mai 2020 | 00:00 4500

Haosul s-a instalat, încet, dar sigur, la malul mării. După avalanșa de șoferi beți la volan sau fără permise de conducere, care au pus într-un real pericol traficul rutier, iată că s-a ajuns în punctul în care, efectiv, se sfidează orice regulă.

Astfel, marți, 26 mai, în zona Tomis III, în porțiunea cuprinsă dintre Raiffeisen Bank și Lukoil, un șofer a parcat fix unde... i-a venit. Și-a lăsat mașina pe colțul parcării, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, și a plecat să-și rezolve treburile. Pe sistemul: nu-mi pasă de nimeni, eu să fiu sănătos.

Din păcate, nu este decât un alt exemplu că urbea de la malul mării a devenit, fără echivoc, o junglă în care nici o regulă, nici măcar a bunului simț, nu mai este valabilă.

În aceste condiții, ne întrebăm: încotro?

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cantaret e dna mata
0
0
Pai ar fi putut Primaria Constanta sa demoleze baracile si dughenele din Tomis 3 si Hala Veche si sa faca un comert civilizat, cu multe locuri de parcare iar piata la etaj peste parcare. Dar... ei prefera tiganie, boschetari si mizerie.
5
0
martea nu se tin slujbe la geamie ...probabil e tot un cocalar autohton
1
1
Nu mai aveti cu ce sa va completati ziarul ? La munca nu la caterinca....
10
7
Prostia si nesimtirea te caracterizeaza.
4
4
Unde sa mai parcheze oamenii cand a umplut fagaboul orasul de stalpi pe o cauta de bani? CATE PARCARI SE PUTEAU CONSTRUI CU BANII ARUNCATI PE STALPII BABUINULUI???
11
4
Haosul apare pentru ca nu se aplica legile, politia nu este pe strazi, nu exista radare, orasul nu este monitorizat video. La ce va asteptati, ca romanii sa respecte legile din proprie initiativa, din bun simt, pentru ca trebuie, e moral???
9
0
Cine, eu? Eu am opel. Merge foarte bine.
2
4
Intai multimea aia de parcari multietajate de care mintea in campanie. Fa-le p-alea, pune o taxa ok pentru CNP de CT si pe urma stalpisori si toate prostiile.
9
4
Asta e hogea moscheii de pe strada Suceava.
6
1
sunt nenorocitii care nu vor stalpisori si plata pt parcare! civilizatia mai are pana ajunge in mizeria asta de oras..
9
10
Ambele forme sunt corecte, vezi dex...
6
0
Sunteti un ziar online de tot cacatul, intru doar atunci cand sunt la birou si mai navig pe net... marea majoritate a stirilor sunt de tot rahatul iar cuvintele folosite in anumite contexte spun multe despre voi ca si ziaristi...!!! Sunteti praf si de tot CACATUL!!!
11
11
nu vrea nimeni sa parcheze pe locurile amenajate de primarie ? MARE PACAT
5
2
asta se intimpla cind dai carnete la tigani analfabeti,dar nici cu buretarii nu mi.e rusine.Ba gaborilor,verifcati rablele de afara si de aic,norme poluare,asigurare,baietii astia care si.au luat masina si n.au bani de benzina cu siguranta n.au bani de service.Nu.i uiati si pe colegii vostri,intelectuali,politistii umbla fara asigurare la masinile personale.cine sa.i verifice?
15
1
Asta e cantaretul de la geamia de pe suceava...Lasati l ca nu stie nici romaneste dar minte reguli....
11
2
Criminali !!! Politia ??? NU... Prevenire ?? NU . Ba vezi ca sunt deocheatii aia cu cazane pe sosea fa ceva...da-le amenda cat masina. Am vazut ca merg cu viteza sar de 150 unii pe bulevarde. Cacanarii cu motoare la fel zgandura-i. Sunt oameni violenti nebuni frustrati ! Te-ar omori pentru nimic..
15
4
Prostan cu Renault
6
6
Probabil face parte din categoria "dati drumul la semafoare ca ne puneti viata in pericol" ..
9
4
Pai nu au dat ma oamenii in judecata ca e ilegal sa plateasca parcarea, ca e ilegal sa ridice toate cazaturile dp strada, acum indurati
12
8
Faceti un test. Incercati intr-o zi, cand stati degeaba si va plictisiti la semafor, sa numarati cati soferi mai respecta banda de langa axul drumului, marcata cu sageata de OBLIGATORIU stanga. Toata lumea merge inainte de acolo, ba chiar te si injura daca le-ai intrat in fata. Un alt test, opriti la city cand semaforul de dreapta e ROSU. O sa vedeti cum va claxoneaza -soferii-. Asa ca sincer ma lasa rece unde parcheaza Gigel, mai mult ma sperie ala care CONDUCE langa mine cu totala nepasare - neintelegere fata de marcaje si indicatoare rutiere.
29
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108