REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

În curând, nu se va mai putea trăi în România. O pană a ajuns să coste 100 de lei. Video

În curând, nu se va mai putea trăi în România. O pană a ajuns să coste 100 de lei. Video

Georgiana BOGLEA 27 martie 2024 | 00:00 4724

Cu toții am trecut prin probleme inopinate cauzate de mașină. De obicei, aceasta te lasă baltă fix când ți-e lumea mai dragă și când te grăbești să ajungi undeva, dar cea mai frecventă problemă, de care se lovesc toți șoferii, este atunci când căpătăm o pană, care trebuie rezolvată cât mai rapid. De obicei, apelăm la o vulcanizare specializată, pentru că nu toți ne-am născut mecanici auto. Dar ce te faci, când constați că trebuie să scoți din buzunar... 100 de lei pentru un petic. Și nu la vreo vulcanizare de lux, ci la una de cartier unde se presupune că prețurile sunt mai decente.

in curand, nu se va mai putea trai in Romania. O pana a ajuns sa coste 100 de lei. Videovulcanizarea ”de lux”, de la pod Doraly

Cât costă să repari o pană la roata unei mașini în Constanța?

Orice service de cartier va încerca scoată bani de la un șofer pentru orice intervenție, mică sau mare. Și altele închipuite, pentru că Gigel de la service găsește orice ca să te mai stoarcă de bani. Iar când te lovești de o pană la mașină, aceeași situație o întâlnești și la vulcanizare

 

in curand, nu se va mai putea trai in Romania. O pana a ajuns sa coste 100 de lei. Videoo altă vulcanizare, cu prețuri decente

Dai peste un Gigel, sau mai mulți, care iau și pielea de pe tine! Așadar, când ai pană, mergi la prima vulcanizare care îți apare în cale... asta dacă nu te-ai născut mecanic auto.

in curand, nu se va mai putea trai in Romania. O pana a ajuns sa coste 100 de lei. Videovulcanizare cu prețuri decente

Nici nu te mai uiți la prețuri care, de cele mai multe ori nu sunt afișate ori sunt, dar nu vizibil. Așa că, ești mulțumit că ai găsit mecanicul disponibil, iar problema ta se rezolvă repede. La final, vine și decontul...100 de lei pentru un petic pus pe roată, aproape cât costă un cauciuc nou! Este pățania unei șoferițe din Constanța... care, dacă nu ar fi fost o urgență, ar fi găsit un service cu prețuri mult mai mici.

Video cu vulcanizarea... de lux

Vulcanizarea cu prețuri de „lux“ care se bazează pe ghinionul clienților

Nu ne putem închipui cum este posibil în anul 2024 ca o mică vulcanizare să ceară prețuri atât de imense pentru oferirea unor servicii de bază și încă să aibă clienți, având în vedere faptul că în Constanța se găsesc vulcanizări la orice colț.

in curand, nu se va mai putea trai in Romania. O pana a ajuns sa coste 100 de lei. Videoprețuri la vulcanizarea de „lux“, de la pod Doraly

De exemplu, și pentru un petic la o roată de bicicletă vulcanizarea pretinde 50 de lei, având un preț mai mare decât un cauciuc nou nouț.

Alte vulcanizări, prețuri decente

Am luat la puricat mai multe centre service din Constanța în căutarea celei mai bune oferte și am avut parte de o surpriză.  În timp ce șoferița a scos din buzunar suma de 100 de lei pentru o simplă pană, la alte vulcanizări din oraș sunt prețuri care costă cel mult jumătate din prețul achitat de șoferiță, dar sunt alte vulcanizări care cer chiar și mai puțin de atât.

in curand, nu se va mai putea trai in Romania. O pana a ajuns sa coste 100 de lei. Videoprețuri la o altă vulcanizare

La o altă vulcanizare pentru un petic se percepe un preț de doar 15 lei, aproape cu 90% mai ieftin decât la cea unde șoferița a avut ghinionul să nimerească.

in curand, nu se va mai putea trai in Romania. O pana a ajuns sa coste 100 de lei. Video

Adică, se poate, trebuie doar să ai timpul și răbdarea necesară să cauți un centru corect, cu practici comerciale corecte, și nu cu mecanici obișnuiți să jecmănească omul!

Video-vulcanizări cu prețuri decente:

În curând toți șoferii trebuie să se pregătească de o nouă cheltuială

Având în vedere că iarna a trecut, va trebui să schimbăm cauciucurile de iarnă cu cele de vară, ceea ce implică un alt cost. Prețurile variază în funcție de dimensiunile cauciucurilor, dar avem și vești bune. Nu trebuie să vă faceți programare la majoritatea vulcanizărilor, iar problema se rezolvă destul de rapid. Evident, atenție la prețuri!

in curand, nu se va mai putea trai in Romania. O pana a ajuns sa coste 100 de lei. Video

Acestea fiind spuse, ne convingem, încă o dată, că România este o junglă și că sunt mulți cei care încearcă să supraviețuiască înșelându-i pe ceilalți. Dacă nu vreți să deveniți ținte sigure ale șmecherilor care vor să facă un ban repede si ușor, fiți cu ochii în patru!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate vorbim și noi ceva pentru binele nostru, fără barfe
1
1
DACA AI MASINA....AI SI NECAZURI...DE CA STROFOCATI...VRETI SA VA PLIMBATI CU MASINA.. SI SA VA MIROSITI GASINILE BENGOASE..PLATITI TATICULE...MASINA CERE SACRIFICII...MAI ALES DACA ESTE...B M W ..MASINA PANARAMELOR...
6
1
treaba lui cat cere . Sunt destule vulcanizari .
3
0
Normal ca ti se pare mult daca ai benveu E90 sau alta caruta trasa de un magar.
4
1
un formentor care costa 40-50k euro. Normal ca iti ia 100 lei pana. O singura anvelopa pe 19" cum are masina aia e 1200-1300 lei. E momentul sa va treziti, nu sa va minunati. Sunt unii care au si isi permit, insa 90 la suta din constanteni traiesc ca-n epoca de piatra cu masini de 3000-5000 euro si se plang de 100 lei pana. Nu cred ca mai merge mult asa.
6
3
bon fiscal dau???
7
1
Bravo Gogu OLOGU MARTALOGU PYNTENOGU KARYCYOGLU
1
2
da si daca comenteza o sa-ti zica pai da ca s-au scumpit toate si plus taxele ??? care taxe ati vazut vreodata un bon fiscal de la ei ??? alooooo organele abilitate ia mai scuturatii si pe astia putin voi ce stiti doar carciumile chioscul de la colt etc....
8
0
Masina trb sa fie ptr 2-5% maxim din populația romaniei. Restu pe busuri, trotinete biciclete
7
5
de 35 de ani nu se mai poate trai in statul asta maffiot. parasiti colonia asta straina cat mai puteti, ca in curand si asta vi se va interzice. nu ai niciun viitor in statul asta esuat, nu ai nici unde sa muncesti, esti sclavv platior de taxe
7
1
cei mai mai japcangii aia de la vulcanizarea aia pe colt la non stop , proprietarul un dobitoc cu sapca intorsa in cap stramba cu s-ul ala alb t******c si angajatul un mos betin care nu se tine pe picioare.
8
0
pai de bani aia cumperi camera la bicicleta )) si cumperi si camera de rezerva.
4
0
Ion este un prostalau. SUV cu 300.000 km la bord este doar o tigaie în care faci omleta. Toate epavele din cimitirele nemțești circula pe străzile împuțite ale Constanței. Orașul cu cei mai mulți saraci și cerșetori, oameni fără dinți în mufarina dintre toate orașele mari r*mânești. Asa ca nu mai mâncați c***t cu polonicul. Mașina are valoare mare doar dacă este din gasca Ferrari sau Lambo, tigaile nu conteaza
3
5
Cumparati chit reparatie cauciuc !Este 20 lei la Dedeman are 4 6 fitile pt 4 - 6 pene ! O pana 5 lei ! Sa aveti compresor la masina !
12
0
roata mare, pana mare
5
0
Niste jnapani,am mers pt.o pana ,din discutii am dedus ca trebuie schimbat cauciucul.Zis si facut ,am pus rezerva si am revenit peste 2 ore ,in aceasta perioada ei au pregatit un cauciuc sechand. Surpriză ,la prima discutie au zis un pret,au pus cauciucul sechand siiii sa dublat prețul. Cand am intrebat cum asta a aparut unul tatuat si cercelat cu ce nuti convine ba ,da banii ca atat face sa schimbat pretul.Ocolitii
9
0
numarul celor care muncesc, este din ce in ce mai mic. economia ramaniei este de rahat, nu produce mai nimic, toti vor subventii, ca sint ei buricul pamintului. eminescu se intreba, referitor la viitorul tarii: gubernie ruseasca sau marca(land) german. la cele 168 miliarde datorii, ce va fi romania? vad ca in campania deja inceputa, sint scosi in fata unii de la tara, pe care nu-i cunoaste lumea si nici realizarile profesionale nu-i dau afara din casa. la cta, psd cu pnl, sau inteles ptr chitac, de aceea nu anunta psd candidatii. orasu va arata ca dupa vizita rusilor in ucraina. la mai mare!
13
1
Florin si Viorel multumesc frumos! :)
5
0
Acolo la vulcanizarea aceea cei mai mari țepari sant...
13
0
Vulcanizare cu preturile rosi este pe Nicolae filimon sarbu (colt interioara nr 2 ) lipit de orient cermaic ! O gasiti pe google VULCANIZARE HAR , profesionalism si calitatate , sunt 2 vulcanizari in oras cu acest nume si una la navodari ,recomand cu incredere !
10
0
Vulcanizare Har, cele mai mici prețuri ❤️ Recomand. Str. Nicolae Filimon, lipită de orient ceramic vis-a-vis de Lukoil.
8
0
A SCAPAT IEFTIN DOAMNA CU PROBLEMA ..IN IANUARIE ..DUPA O ORA DE ASTEPTARE ,LA FINAL AM PLATIT 140 LEI UN PETIC... II EVIT CA PE SARPE .....
12
0
Unde este vulcanizarea cu tablita pe care scrie "lista preturi" cu rosu?
9
1
Oamenii nu au nicio vina ca cer preturile astea statul este de vina cu toate scumpirile care s au făcut în ultimii ani.. preturile la mâncare au crescut, la combustibil au crescut, asigurările au crescut, taxele și impozitele sunt mai mari totul în ziua de azi e mai scump cum credeți voi ca patronul acelei vulcanizari poate sa și mențină afacerea sa plătească și angajați și taxe și impozite la stat și contabilitate și sa I mai rămână și lui ceva sa aducă la familie cu preturi de nimic?
19
5
Cand te trimetea ma-ta la scoala nu iti placea, ca scoala nu e buna, ca poti sa faci bani si fara scoala, acum munceste cu sudoarea fruntii si nu te mai uita ce au altii, ca asa e cand esti p***t la tinerete tot p***t ramai si la batranete si o sa muncesti toata viata pe 2 lei ca altceva nu stii sa faci .
10
11
Rog respectuos toti clientii care platesc un petic la 100 lei sa mi dea adresa vulcanizariii ca eu cu mina mea le dau F.O.C !
17
12
interesant ca autorul articolului este oripilat de pretul unei pene unii sunt oripilati de zecile de mii de masini tip suv care brazdeaza soselele municipiului. Paote ca mai intai ar trebui fiscul sa ii intrebe pe acestia din urma de unde au avut asa sume si apoi sa ne pasca grija de cei care chiar muncesc cu sudoarea fruntii sa puna o paine pe masa.
29
6
Ala cu mașinile nu uita ca în r*mânia sunt multe tigai. Alea nu pot fi numite mașini decât pentru ca au 4 roti și o carcasa. Aceeași poveste cu casele. Majoritatea romanilor sunt proprietari, dar proprietari pe cotețe. Nemții nu ar putea locui în jegurile numite impropriu case de tip romanesc. Cantitativ este bine, calitativ e praf și pulbere
15
18
p***t nu-i cine cere, p***t este cine dă banii ! Aici este vorba de multă muncă fizică, manuală iar banii, deși nu sunt puțini, poate se justifică. Dar...dar, se dă bon fiscal , factură ? Dacă da este ok, dacă nu ....alcool, ANAF marș la treabă , lasă mokangelile și șpăgile !
18
3
vin vremuri grele in Romania.Pana acum munca nu se platea.Paradoxul romanesc,sa muncesti si sa fii sarac.Articolul arata mentalitatea parvenitilor si putorilor din Romania.Au bani sa se sparga in figuri dar nu au sa plateasca munca mecanicului auto.Din suta de lei se plateste impozite pe salariu,chirie,scule,etc...din cauza asta au plecat meseriasii romani in lume .Sa vedem cand vreti sa dati si 300 de lei si nu gasiti serviciile astea
24
8
Ai uitat 100-200 lei dati anual la popă. De banii aia luati lumari de va ajung sa aprindeti zilnic inainte sa plecati cu masina, ca sa nu faceti pana . Ha ha.
18
12
nu au romanii bani de o pana dar magazinele non stop fac peste 100 de milioane pe timpul noptii din bautura si tigari mai ales, dar romanii nu au bani )))) nu au pt lucrurile importante ca nu le ar mai ajunge pt adictii, vorba lu dani mai jos
19
7
Toti va vaitati ca v-a lovit saracia dar tigarile , alcoolu si cafeaua nu va lipseste niciunuia. Lasati dracu viciile si veti avea bani pt masina. De masina va folositi. Viciile cu ce va ajuta ? Altfel mergeti in pwlm cu transportu in comun. daca nu aveti 100 lei pe an de-o pana. N-au romanii bani dar la fiecare apartament sunt minim 2-3 masini.
26
12
Deci de la o pana pe care-o faci de 2 ori pe ani si costa 100 lei nu mai poti trai in Romania, dar sa dai 750 lei lunar pe tigari , poti. Am inteles. Faci 7 pene in fiecare luna. Cu viciile se poate trai lejer, nu-i problema. Daca dai 100 lei pe o pana e apocalipsa :))
29
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108