REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

În Faleză Nord, ŞOFERII parchează pe TROTUAR, în fața porții, iar locurile de PARCARE rămân goale

În Faleză Nord, ŞOFERII parchează pe TROTUAR, în fața porții, iar locurile de PARCARE rămân goale

Replica API 13 iunie 2021 | 00:05 12005

Noile străzi cu sens unic din cartierul Faleză Nord au creat confuzie în rândul şoferilor. Mai exact, locurile de parcare amenajate de către Primăria Constanţa pe aceste străzi au bâgat râcă între locuitorii cartierului. Se pare că unii dintre proprietarii de autoturisme continuă să parcheze pe trotuar, cu toate că locurile de parcare sunt goale.

Au parcat pe trotuar, din obişnuinţă

O situaţie de râsul-plânsul a fost surprinsă recent pe o stradă din cartierul Faleză Nord. Cum autorităţile locale au instituit sens unic pe mai multe artere din municipiu, au reuşit să mai amenajeze şi câteva locuri de parcare. Doar că şoferii s-au obişnuit să încalce regulile şi tot pe trotuar parchează. „Unde aţi vrea să parcăm?”, se întreabă ei. Imaginile surprinse de un locuitor al cartierului arată cum conducătorii auto şi-au parcat autoturismele în poartă, pe trotuar bineînţeles, iar locurile au rămas goale, transformându-se în bandă pentru circulaţie.

Ce spune Codul Rutier

Potrivit Articolului 141, alineatul 4, din Codul Rutier, oprirea, staționarea și parcarea vehiculelor pe drumurile cu sens unic este permisă și pe partea stângă, dacă rămâne liberă cel puțin o bandă de circulație.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marlanul tot marlan,indiferent de cat de mare e casa.
6
3
Cartier de branzari ca sa nu zic ciobani.
19
5
De rasul plansul sunteti voi, ziaristi pluii. Daca nea vergil a trasat liniile aiurea, noi ce vina avem saraciilor? Comenteaza toti descaltatii din Palas si Poarta 6. Bah saraciilor, cand o sa aveti bani de faleza nord, sa comentati. In alta viata! V-an g ura de scalveti!
18
29
Pe zona sunt numai parveniti si slugoi cu bani.Cum vreti sa isi parcheze masinile?le pun bine sub balcon ca e prima generatie in pantofi,hai poate a 2a.
44
9
Amenzi amenzi si iar amenzi asa se educa retarziii.....
38
5
masinile trebuie sa fie vazute de saraci .Ei se falesc si atat .
21
4
Case mari si scumpe, unele si cu garaje, dar taranii isi lasa masinile pe strada. Din cauza asta este aglomerat pe strazi in cartier. Trebuie obligati sa si foloseasca garajele. Stiu ca AC se emite cu cel putin un garaj.
33
2
Voi nu ati inteles ca acesti soferi au obtinut permis fara examen.Mergeti si voi si explicatiile unde trebuie sa parcheze.AMENDA IN PARBRIZ:BASTA si vor invata.
30
7
Cateva amenzi si se dezvata sa parcheze pe trotuar
37
7
Este obsesia nebuna a soferilor sa parcheze langa locuinta, daca se poate sa intre cu masina si in pat. Tampiti nu alta.
48
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108