REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

În Mamaia! RUPTĂ de BEATĂ, a intrat cu mașina într-o clădire

În Mamaia! RUPTĂ de BEATĂ, a intrat cu mașina într-o clădire

Replica API 18 iulie 2020 | 23:52 7967

După ce a petrecut bine, o tânără de 29 de ani s-a urcat la volan, sub aburii lui Bachus, având o alcoolemie destul de mare, și a intrat într-o clădire, în zona Hanului cu Pești

La data de 17 iulie a.c., în jurul orei 04.22, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism pe DC 86, dinspre Năvodari către Mamaia, iar în dreptul Hanului cu Pești a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Femeia se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alecu , codosul primariei c-voda are dreptate despre aceasta betiva de rodica dragomir pe mine atintisanu femeia nu ma vrea ca-s tigan libidinos decat sa-i trag o muie-n pirtan !
3
1
Are dreptate ALECU colegul meu aceasta muiere DRAGOMIR e o venetica data afara de la firma KATON pentru motivele de betie crunta care se incalica si pentru un codru de mamaliga avand un rapanos de barbat .
4
2
Cine stie cum se numeste doamna
0
0
DRAGOMIR RODICA e proasta adusa-n primarie de nespalatul de HRISTEA FLORIEAN zis cap de porc de la SGC c-voda caruia i-a supt cu repetitie medularul cel mort !
7
3
Pfff. De acord cu ala de mai jos. Ai zis Opel si tragi apa.
0
3
Ma omule de sub mine DAR DAK ERA OPEL??
2
2
Am vazut postarile acelea cu Opel. Este un tip clar bolnav. Cade un avion, era Opel. Se scufunda un vapor, era Opel, explodeaza o butelie, era Opel... Deci saracu' are o fixatie. Nu trebuie sa ii raspundem ca si pentru asta vom fi taxati ca am facut-o dintr-un Opel. Secretul fericirii este sa nu te contrazici cu prostii!
9
0
Daca stia Adam Opel pe mana cui ajung masinile lui, se apuca de agricultura
2
2
maimuta beata nu putea lua un taxi condus de un tigan giolator ucigas barbos nespalat?
4
6
betivanca se numeste DRAGOMIR RODICA de la adpp primarie c-voda care bea numai ,, rachiu ,, MONA , pana se mustuieste la gaos !
10
2
drogati si beti in troace de OPEL-uri. nu ne mai facem bine.
2
8
Mariuse...vai de pl ta cu scrisuldaca si opelul tau merge la fel cu scrii.... lol
7
3
Si eu tot opel am. Merge foarte bine. Un coleg de munca care se pricepe la masini ma antrebat antro zi ce masina sa isi ea si iam zis de ce nu iti ei un opel?? La opel vei gasii o gama larga de modele ancepand de la simpatica corsa gen pana la masini de lucs vectra gen
5
10
Ai ceva cu marca Opel? Eu am 2 auto marca Opel, unul de 20 ani si altul de 14 ani! Niciodata nu m au lasat tigaile astea! NICIODATA! Cand mm te potolesti, de atata latrat despre Opel?
12
4
Aia beata cu opelu era mata care tea facut retard.
10
4
Si daca omora pe cineva in loc de zidul ala
12
1
Te a facut ma ta in opel si eu i am dat muie pe dig cu o felie de pepene
9
8
Prostanca cu opel.
10
18

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108