REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

În Năvodari se construieşte CONTINUU: au apărut şi terasele lipite de celebra promenadă!

În Năvodari se construieşte CONTINUU: au apărut şi terasele lipite de celebra promenadă!

Replica API 3 iulie 2017 | 00:00 254

Cine nu a fost de mult la Năvodari va avea o mare, mare surpriză! Drumul care leagă staţiunea Mamaia de Năvodari îţi oferă imagini de nerecunoscut: zeci de clădiri pe stânga şi pe dreapta, alte zeci în construcţie, spre finalizare şi alte câteva zi abia începute! ai senzaţia că a fost dat startul dezvoltării imobiliare în nordul litoralului românesc, iar dacă toţi aceşti investitori cotizează, conform legilor, la bugetul Primăriei Năvodari, atunci vorbim despre una dintre cele mai prospere localităţi de la malul mării.

Pe lângă această surpriză de proporţii (nu mai detaliem că fiecare a construit după cum l-a tăiat capul!), adăugăm şi promenada realizată cu fonduri europene şi fonduri de la administraţia locală (proiect de 8 milioane de euro). Nici această zonă nu a scăpat de afaceriştii care au speculat momentul prielnic: chiar în buza promenadei, practic lipite de aleea de promenadă, urmează să funcţioneze terase la care turistul îşi va putea satisface poftele: un suc, o bere, un mic sau cine ştie ce „suveniruri”.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/lucrari-intense-in-navodari-aleea-de-promenada-prinde-contur-251719/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine ca se construieste , asa o sa ajunga si Navodariul o statiune turistica in adevaratul sens al cuvantului .
1
3
Cuvantul de ordine la Navodari este spaga si construiesti ce vrei,cum vrei.Popescu primeste si rezolva.
3
0
Investitorii lui peste au cacat si plaja asta asa cum au cacat-o si pe aia din Vama Veche si pe alocuri in Mamaia.Mama voastra de primari si arhitecti analfabeti,nespalati ,imbuibati si nesatui.
5
0
si aici dau de tine ma plictisitule???
2
5
Daca primaria Constanta a blocat toate investitiile, investitorii se relocheaza pe Navodari. Taxe, impozite ajung la primaria Navodari. Pana acum Navodariul a facut o mutare desteapta; daca va tine in frau investitorii, Navodariul in cativa ani va ajunge departe. Constanta este in regres national, la ora actuala este al 6- lea din tara
9
3
Ia uite risipa de lemn,mo!pai acuma nu va mai doare la basca de paduuuri,ma?sa nu spuneeeti voi ca ala e lemn adus din import!las, ,,ca construieste,, fiecare cu lemn de romania si la proteste impotriva defrisarii padurilor suntem primii
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108