REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

În plină pandemie, Angelina Jolie şi Kate Hudson dau iama în magazinele alimentare

În plină pandemie, Angelina Jolie şi Kate Hudson dau iama în magazinele alimentare

Replica API 17 martie 2020 | 00:00 1104

În plină criză coronavirus, vedetele încearcă să respecte regulile impuse de specialişti pentru a avea cât mai bine grijă de familiile lor. Iar una dintre aceste măsuri este să-şi asigure strictul necesar acasă, în caz că situaţia se poate înrăutăţi în curând şi bunurile alimentare se răresc prin magazine.

Kate Hudson şi iubitul ei, Danny Fujikawa, s-au “înarmat” cu câte o pereche de mănuşi medicale şi s-au dus la supermarket ca să-şi facă aprovizionarea, weekendul care de-abia a trecut. Foarte atenţi la tot ce atingeau şi încercând să nu piardă timpul printre rafturile magazinului, actriţa de 40 de ani şi muzicianul de 33 de ani au dat iama într-un magazin alimentar din Los Angeles, după care şi-au umplut portbagajul maşinii cu numeroasele pungi cu mâncare, scrie okmagazine.ro.

Kate a fost surprinsă chiar în interiorul supermarket-ului când se uita pe etichetele produselor şi îşi umplea coşul cu bunătăţi. Starul hollywoodian şi-a pus gluga hanoracului pe cap, pentru a se proteja mai bine de coronavirus, şi nu şi-a dat mănuşile medicinale jos până n-a ieşit din magazin.

O altă vedetă care a luat magazinele alimentare cu asalt weekendul acesta a fost Angelina Jolie. Însoţită de fiica ei Vivienne (11), actriţa şi-a umplut două pungi întregi cu produse organice dintr-un food store din Los Angeles.

Mama şi fiica au ieşit zâmbitoare din magazin, părând că n-aveau nicio grijă în privinţa riscului captării coronavirusului. Nici Angie, nici Vivienne n-au purtat măşti sau mănuşi de protecţie şi nici nu s-au ferit de alţi clienţi.

Eva Longoria a fost şi ea surprinsă de paparazzi în timp ce mergea la cumpărături sâmbătă după-amiaza. Actriţa de 45 de ani nu a luat cu asalt supermarketul, ci a vizitat un depozit de ţesături din Sherman Oaks, California, de unde a achiziţionat mai multe materiale şi o rochie, pe care le-a încărcat apoi în portbagajul maşinii, fără să de-a vreun semn că s-ar teme de riscul de-a se infecta cu coronavirus.

Înainte de-a ieşi la cumpărături, însă, fosta vedetă a serialului Neveste disperate a ţinut să transmită, pe Instagram, un mesaj tuturor celor care lucrează în domeniul medical şi se confruntă acum, în timpul pandemiei, cu o situaţie fără precedent: “Mulţumirile noastre tuturor doctorilor şi asistentelor şi celor care lucrează în spitalele din întreaga lume! Sunt mulţi cei care lucrează peste program, nu mai apucă să doarmă şi îşi riscă propria sănătate pentru a o proteja pe a noastră. Voi sunteţi eroii noştri!”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au purtat manusi? Deci vor sterge fiecare produs din "mica" aprovizionare cu dezinfectant acasa. Abia astept s-o vad la treaba. Poate are servitori ceva...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108