REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

"În ţara în care îmi cresc copilul, stau la coadă, indiferent de funcţie"

"În ţara în care îmi cresc copilul, stau la coadă, indiferent de funcţie"

Replica API 20 august 2016 | 23:25 267

Modul în care Călin Popescu Tăriceanu s-a scuzat pentru că a lăsat circa 1.000 de persoane să stea la coadă pentru ca el să-și schimbe primul persmisul de conducere a stârnit chiarși revolta unor politicieni cu funcții înalte.

“Există, în orice stat, câteva funcţii importante unde oamenii au fost aleşi ca să reprezinte, într-un fel statul şi să se dedice, în principal problemelor societăţii comunităţii. Da? Asta ar trebui să preocuparea lor principală. Nu statul la coadă”, a spus, arogant,șeful Senatului.

Replicile nu întârziat să apară. Ministrul tehnocrat pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, Violeta Alexandru, îl contrazice pe Tăriceanu, spunând într-o postare pe Facebookcă nu are dreptate când afirmă că preocuparea celor cu funcţii nu este statul la coadă şi că, din punctual său de vedere, în ţara în care îşi creşte copilul, stă la coadă indiferent de funcţie.

“Nu, domnul Tariceanu nu are dreptate cand spune ca preocuparea celor cu functii nu este statul la coada, justificand de ce nu a stat si dansul la aceeasi coadă, cu multi alți oameni, pentru ridicarea permisului. Pentru mine nu este deloc asa cum spune.In tara in care imi cresc copilul, stau la coada, indiferent de functie. Nu am pasaport de ministru, am stat la coada pentru a imi inscrie fetita la scoala, stau cand este nevoie, la coada pentru a rezolva mici incurcaturi administrative si, din aceste experiente, eu una, invat foarte multe lucruri cand sunt alaturi de cei care astepta, civilizati, ca si mine. (…)”, a transmis ministrul.

sursa: http://www.b1.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108