REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Încă o tragedie în familia Miu: tatăl tânărului care s-a izbit de podul de la Doraly a murit

Încă o tragedie în familia Miu: tatăl tânărului care s-a izbit de podul de la Doraly a murit

Replica API 5 septembrie 2013 | 00:00 755

Fostul poliţist a fost răpus de cancer

Fostul poliţist a fost răpus de cancer

Încă o tragedie în familia Miu! După ce tânărul de 25 de ani, Alexandru Miu, şi-a găsit sfârşitul într-un accident rutier teribil, în zona podului de la Doraly, iată că acum a trecut în nefiinţă cel ce i-a fost tată. Este vorba de Ion Miu, fost poliţist, care s-a luptat cu o boală necruţătoare: cancerul. În momentul în care a auzit de vestea cum că fiul său a decedat, acesta se afla în Israel pentru transplant. La acea vreme au apărut mai multe teorii, legate de faptul că tânărul a ales să se sinucidă din pricina datoriilor, însă oamenii legii au stabilit că a fost vorba doar de viteză excesivă şi de consum de băuturi alcoolice.

Tatăl tânărului din Poarta 6, care şi-a găsit sfârşitul într-un mod tragic, în luna noiembrie 2012, intrând cu autoturismul în partea de susţinere a podului, din zona Doraly, a decedat! Este vorba despre Ion Miu, fost poliţist constănţean, care, în momentul în care a aflat de vestea cum că fiul său a încetat din viaţă, se afla în Israel, pentru un transplant, fiind bolnav de cancer. Din nefericire, trupul bărbatului a încetat să mai lupte, acesta decedând. Reamintim că Alexandru Miu, de 25 de ani, fiul lui Ion, a ajuns în braţele morţii în luna noiembrie 2012 într-un mod cât se poate de cumplit, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit de un stâlp, doborându-l şi intrând în partea de susţinere a podului, din zona Doraly. Chiar dacă un echipaj SMURD C a ajuns la faţa locului, de asemenea şi un echipaj al Descarcerării, nu s-a mai putut face nimic pentru Alexandru Miu, care şi-a pierdut viaţa pe loc, prins între fiarele contorsionate ale maşinii. În plus, potrivit oamenilor legii, autoturismul circula cu aproximativ 150 de kilometri pe oră, la locul accidentului nefiind vreo urmă de frânare. Unii dintre vecinii victimei, din cartierul constănţean Poarta 6, susţineau că acesta avea mari probleme, părinţii fiindu-i bolnavi, iar el băgat până peste cap în datorii, de pe urma jocurilor de noroc, pe când alţii neagă aceste zvonuri, menţionând că, mai degrabă, avea datorii la cămătari pentru a contribui la operaţia tatălui, bolnav de cancer. La acea vreme au circulat zvonurile cum că tânărul a ales să-şi pună capăt zilelor pentru a scăpa de probleme. Însă, după mai multe cercetări, oamenilor legii au declarat că nu s-a stabilit că ar fi fost vorba de un suicid, chiar dacă mai multe persoane au declarat aceste lucruri, printre care şi un tânăr care îl cunoştea pe Alexandru Miu. În plus, susţin poliţiştii, mesajele de adio, care au impresionat un oraş întreg, pe care tânărul le-ar fi trimis prietenilor şi familiei, nu au existat niciodată, acestea nefiind găsite de către organele abilitate. Accidentul rutier s-a produs din pricina alcoolului şi a vitezei excesive. Menţionăm că medicii legişti au stabilit, în cele din urmă, că Alexandru avea o alcoolemie de 1,25 la mie.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108