REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Încă un accident rutier pe DN3, între Constanța și Valu lui Traian

Încă un accident rutier pe DN3, între Constanța și Valu lui Traian

Replica API 13 august 2019 | 00:10 470

Încă un accident rutier a fost înregistrat, pe DN3, între Constanța și Valu lui Traian. Nefericitul eveniment a avut loc luni, 12 august, în jurul orei 13.00, fiind vorba despre două autovehicule implicate.

Accidentul rutier a avut loc pe sensul de mers Constanța - Valu lui Traian. Potrivit primelor informații, șoferul unui autoturism care circula pe prima bandă a efectuat manevra de întoarcere neregulamentară și a intrat în coliziune cu un alt auto care circula pe a doua bandă.

O persoană a fost rănită, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 45 de ani. Aceasta a fost transportată la spital, suferind un traumatism toracic.

Amintim că, sâmbătă, în zona popasului de la intrare în Valu lui Traian a mai avut loc un accident rutier, una dintre victime decedând.

Totodată, menționăm faptul că șoferii care frecventează respectivul sector de drum consideră că un parapet montat până aproape de intrare în localitate ar salva multe vieți.

L.C.

Citește și: ÎNCĂ UN ACCIDENT RUTIER MORTAL ÎN VALU: un şofer a întors peste marcajul dublu continuu! VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca ai soacra pe scaunul dr.fata se merita sa faci stanga pt. o friptura!
0
0
n-am vazut decat 3 dobitoci intorcand pe linia dubla continua, unul la intrare exact in curba de la benzinarie, altul in mijlocul satului si altul, evident la iesirea dinspre constanta ca vroia sa bage un mic omul dar pe partea stanga, ca la primar inca nu erau facuti. merita toti sa crape da fara sa ia dupa ei pe altii
0
1
Vin parapeti in toamna asta ... Sa vezi plans dupa ... primaria nu gaseste zone pt giratii ....
1
0
nu trebuie parapeti, nici altceva montat. sunt doar prosti ca mine. posibil sa fie copii de ai mei. ce iese din mine, va dati seama ca iese leguma ca tacsu. atat de prosti ca daca vine trenul spre ei, pun stop cu capul.
3
2
Popor de cretini
4
2
Daca ai ratat intrarea nu intorci peste linia continua. Iti continui drumul pana la Medgidia unde te poti urca pe autostrada. Autoritatile trebuie sa semnalizeze mult mai explicit intrarea pe autostrada.
9
1
Nu e vina lui Mitroi. E vina celor de la Administratia drumurilor care nu fac sensuri giratorii. De la Constanta si pana la iesirea din Valu, nu exista un loc de intoarcere. Si sunt 15 km. Sunt o groaza de soferi care rateaza intrarea pe autostrada si apoi vor sa intoarca si o fac peste linia continua.
11
2
Ba taranoilor,Nu mai intoarceti pe linia continua,Nu sinteti pe cimp.Omoriti oamenii,toti analfabetii si tiganos si-au luat pe spaga carnet.la sapa ba,la tirla!
16
0
s-a imbogatit pe spinarea Neamului Romanesc, un zero, n-a facut nimik in viata decat sa schimbe partide politice.
8
5
Chiar atat de naivi sa fiti sa nu stiti ca drumul.national.nu e.in administrarea primariei
5
0
Valureni iesiti la vot sa dam jos ciuma de mitroi.
6
10
Sa fie respectate regulile de circulatie, ce atatia parapeti..., sa circule corect si nu vor muri
10
3
prost o fi mitroi ,de nu face unul si pe dreapta in zona padure ca sa nu mai intoarca masinile banda continua ,chiar va rugam unul visa vis de actualul popas ar fi benefic pentru soferi
10
1
ce vreti ma ,lasati omul in pace exemplu ,de ce nu le interzice pescarilor amatori intrarea in portul constanta? daca un pescar nebun face vreo tragedie ,asta inseamna sa nu mai intre picior de om strain neautorizat in portul constanta? asta de cand lumea si pamantul tragedii vor fi si exista .tipul cu skoda alba care si, a decedat a facut RECLAMA GRATIS POPAS VALU LUI TRAIAN ,DACA NU ESTE BUNA CARCIUMA NU-SI RISCA VIATA PENTRU POPAS ,DE CE NU A INTORS LA PATRUTOIU ? VIVA MITROI ,
7
7
Priapus, besi la cacat ma
4
13
Domnul Mitroi nu vrea separatoare de sens.. Cica sa moara cati or vrea doar carciuma din salcami sa produca..
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108