REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Încă un bărbat rănit în incendiul de la Petromidia A MURIT

Încă un bărbat rănit în incendiul de la Petromidia A MURIT

Replica API 19 septembrie 2016 | 23:55 198

Nenorocire

Nenorocire

Ce nenorocire! Încă un bărbat rănit în incendiul care a avut loc pe 22 august pe platforma Petromidia a murit! Bilanţul tragediei se ridică acum la două persoane decedate, la care se adaugă şi o „victimă colaterală” - soţia unuia dintre lăcătuşii mecanici răniţi.

Anunţul a fost făcut de colegii acestuia: „Colegii din KMG International îşi exprimă profunda durere cauzată de pierderea lui M.P. (Marian Petrescu – n.r.), în urma incidentului din 22 august, de pe platforma Petromidia. M.P., 49 de ani, ne-a fost coleg în cadrul Rominserv, lucrând ca lăcătuş mecanic. Transmitem cele mai sincere condoleanţe apropiaţilor săi, suntem alături de ei în aceste momente grele. Ceilalţi 2 colegi răniţi şi internaţi în unităţile spitaliceşti din Bucureşti au fost externati săptămâna aceasta, fiind acasă alaturi de familiile lor”, anunţă reprezentanţii companiei. Amintim că un incendiu puternic a izbucnit luni, 22 august, la Rafinăria Petromidia din Năvodari, patru persoane fiind rănite grav, iar alte două - intoxicate cu fum. Persoanele rănite efectuau o reparaţie la o conductă de transport la platforma 1 din cadrul rafinăriei menţionate. Dintre răniţii grav, Ionel Buzoianu, în vârstă de 48 de ani, şi-a pierdut viaţa în urma leziunilor foarte grave suferite, având arsuri pe 90% din suprafaţa corpului. Marian Petrescu fusese internat şi el cu arsuri de gradul 3, pe 25% din suprafaţa corpului. Din păcate, bărbatul a decedat, însă în urmă cu circa două săptămâni, soţia acestuia a suferit un atac cerebral şi a murit, după ce şi-a văzut soţul pe patul de spital. Colegii lui Petrescu spun că femeia a avut un şoc în momentul când a văzut cât de gravă este starea bărbatului ei. Ceilalţi bărbaţi răniţi în incendiul de la Petromidia sunt Ionuţ Florin Voinea de 34 ani, care a suferit arsuri de gradul 2-3 pe 20% din suprafaţa corpului şi Iancu Duşa, în vârstă de 57 de ani, care se afla şi el la locul incidentului şi a suferit arsuri pe 24% din corp. Amintim, de asemenea, că Parchetul de pe lângă Curtea de ApelConstanţa a preluat dosarul constituit la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa având ca obiect incendiul produs ieri, 22 august 2016, la Rafinăria Petromidia Năvodari.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108