REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Încă un GREU din PSD îi ține partea Gabrielei Firea în RĂZBOIUL cu Dragnea: 'Ar fi o greșeală, nu mi se pare deloc potrivit să nu poată să îşi exprime opiniile'

Încă un GREU din PSD îi ține partea Gabrielei Firea în RĂZBOIUL cu Dragnea: 'Ar fi o greșeală, nu mi se pare deloc potrivit să nu poată să îşi exprime opiniile'

Replica API 13 septembrie 2018 | 23:22 327

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a declarat marţi că el nu crede că i se va retrage sprijinul politic primarului Capitalei, Gabriela Firea, considerând că aceasta ar fi o greşeală.

Întrebat dacă declaraţiile făcute de Firea la adresa conducerii PSD pot fi un motiv ca acesteia să i se retragă sprijinul politic, Neacşu a spus că nu crede acest lucru.

"După părerea mea nu, pentru că socotesc că asta ar fi o greşeală. Cu titlul personal vă spun acest lucru, nu mi se pare deloc potrivit ca un membru de partid să nu poată să îşi exprime opiniile, opţiunile.

Mi-aş dori, ca într-o primă fază, ele să fie exprimate sau în mare măsură să fie exprimate înăuntrul partidului, şi nu în afară. Doamna Firea o să îmi spuneţi că a încercat şi a spus în CEx o parte dintre lucruri, ceea ce a spus afară este mult mai mult decât ce a spus la şedinţă", a afirmat Neacşu la Parlament.

Secretarul general al PSD a menţionat că îi este greu să aprecieze când se va soluţiona conflictul dintre Firea şi Liviu Dragnea.

"Eu cred că este normal ca toţi să avem înţelepciunea de a căuta calea spre împăcare, nu spre discordie. După părerea mea, întotdeauna există loc de împăcare (între Firea şi Dragnea - n.r.). Nu am urmărit declaraţiile Gabrielei Firea, aşa cum nu urmăresc, în general, lucrurile care se desfăşoară în afara cadrului politic în care partidul îşi desfăşoară activitatea. (...) Evident că orice poziţie care contravine a ceea ce se discută sau ceea ce s-a discutat până acum în partid nu este benefică", a menţionat el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal ca dracnea inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
1
0
Mori Dragneo, mori dracului de javra imputita!!!
5
1
te asteapta fondatorii unui partid in piata grivitei , cum ai cerut, zilnic 9-16 . Te recunoastem , vino sa-ti aratam doctrina partidului ....si sa-ti dam un butoi personalizat ! pe butoi sa-l dai de-a dura , noua sa ne sugi pula !
1
3
pai seamana cu sigla PNL o sula franta cum sa votez asa ceva.Bai nicusor europeanu vezi ca mi-s-a umplut buda ecologica treci la papica ta preferata MMCC
6
3
Eu pentru 50 de ron il votez si pe Mobutu!
3
2
Mishu ti-ai revenit total. Tratamentul cu mooye te-a reparat.Ai grija sa nu te trezesti ca votezi cu partidul verde...cu maro imbarligati salvam ....sula.Ala nu e partid,e firma de toalete ecologice.
2
5
Mishu ti-ai revenit total. Tratamentul cu mooye te-a reparat.Ai grija sa nu te trezesti ca votezi cu partidul verde...cu maro imbarligati salvam ....sula.Ala nu e partid,e firma de toalete ecologice.
2
4
CNM Petromin SA director comercial SPERANTA CLISERU,BASESCU, PANDELE dosarul Flota Firuta rasucita cu cheia .Parca tot Speranta Cliseru a semnat contractul cu turcii pentru 140 autobuze .Dragnea ce sa-i mai ofere? Sacii sunt in caruta primaritei si daca ia si sefia partidului cu ajutorul cozilor de topor alde Ambramburica ,Tudose,Neacsu ,Ciolacu o merge? . Incercati voi magaria si vedeti cati mai ramanem din cei 485000 care l-am votat pe DRAGNEA ca presedinte de partid .Baieti congres si votam presedintele.Firuta suspendata si apoi exclusa daca nu-si vede de treaba! Cozile de topor excluse!
7
3
LUI FIREA I SAU URCAT HORMONI LA CAP,,,IA BAGAT NASU BECALI LIMBA IN URECHI.
7
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108