REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Încă un individ care vindea DROGURI la Cernavodă, prins de polițiști!

Încă un individ care vindea DROGURI la Cernavodă, prins de polițiști!

Replica API 12 februarie 2020 | 00:00 569

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, la data de 10 februarie a.c., au depistat un bărbat, de 32 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 5 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Acesta a fost introdus în penitenciarul Poarta Albă. Este vorba despre Ismail Aidar Selvis.

Amintim că zeci de elevi din Cernavodă și Constanța au ajuns victimele traficanţilor de droguri care vindeau substanțe cu efecte psihoactive inclusiv pe scările Liceului Axiopolis din localitate. 10 lei! Consumatorii ajungeau să plătească mii de lei pe lună pentru a-şi satisface nevoile. În 2018, poliţiştii au destructurat o mega reţea, o „afacere” de familie. Zeci de persoane de etnie turcă au constituit un grup infracţional organizat, grupare ce acţiona atâta pe raza oraşului Constanţa, cât şi la Cernavodă, Feteşti, Călăraşi, dar şi în Penitenciarul Poarta Albă. Cu toţii au ajuns joi, 5 februarie, după gratii, fiind condamnați definitiv. Pentru prinderea membrilor grupării, procurorii au ”introdus” pe fir doi agenți sub acoperire, care au filmat și înregistrat acțiunile traficanților.

Citește și: https://www.replicaonline.ro/afacere-de-familie-reteaua-trafica-droguri-pe-scarile-liceului-din-cernavoda-dar-si-in-constanta-417454/

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mwie cu cacat la toti tiganii pesti din oras piron ruginitu lefterica sper sa muriti in puscarie lakiti cu piseat
0
0
..un KAKAT...de om...un ordinar...un hot..un individ care se crede cineva...primarul iubeste oameni ca el,ca tziganul de FIERARU..care freaca menta si primeste 39 milioane fiindca este doar...tzigan si aduce voturi,,care voturi d-alea tziganesti???BAI FERARULE..NU MAI TINE.. feciorul tau este criminal alt fecior este un..drogat..si te mai lauzi cu nepoata de la medicina.. dar nu uita ...ca voturile care le aduci tu nu valoreaza...NIMIC.. cine are nevoie de voturi..tziganesti???
9
0
..ce tot aveti cu ALECU????el si asa este un dobitoc...puneti-l sa scrie..zice ca n-are pixul la el...acest individ are nasul pe sus prin faptul ca actualul primar i-a dat multa atentie si incredere... dar vor veni vremuri cind mai toti ce-l iubesc pe ALECU.. vor regreta amarnic...asa a patit si primarul HANSA...s-a dat pe mana hotului de CADIU...si-a ajuns numai la puscarie...tineti minte si nu uitati...traim vremuri ...tulburi...
7
0
De data asta am scapat ca le-am dat-o cate o data la poola la mascati pe proasta mea de nevasta , apoi ea s-a mai dat de cateva ori sa-mi arate ca ma iubeste !
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108