REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Încă un INFRACTOR cu PALATE în ţară a ajuns în custodia oamenilor legii din Constanţa!

Încă un INFRACTOR cu PALATE în ţară a ajuns în custodia oamenilor legii din Constanţa!

Replica API 16 martie 2017 | 08:32 1070

Se reunesc după gratii

Se reunesc după gratii

S-a dat startul "sindrofiei" de după gratii! După ce Garofița Mocanu a fost prinsă în februarie, iată că o altă persoană arestată în lipsă a fost depistată. Este vorba despre Florica Gheorghe, ambele fiind inculpate într-un mega-dosar instrumentat de procurorii constănțeni. Mai precis, o grupare infracţională acţiona prin metoda „Pomană” sau „Împrietenire”. Membrii acesteia au comis peste 60 de fapte infracţionale, între care săvârşite şi în Constanţa, unele chiar cu violenţă. 31 de indivizi se îmbrăcau în haine de doliu şi, sub pretextul că voiau să dea alimente de pomană, intrau în casele oamenilor şi furau.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, la data de 14.12.2016, au dispus trimiterea in judecata a inculpaţilor Andrei Petra, Andrei Aurelia, Mocanu Lăcrămioara, Gheorghe Florica, Mocanu Garofiţa, Mocanu Strugurel, Ştefan Cadolar, Mihai Marian, Ilie Walter-Ionuţ, Mocanu Vasilica, Gheorghe Luminiţa, Mecic Speranţa, Nuţu Ion-Daniel, Mocanu Pardalian, Culea Lucian Zorro, Ştefan Silver, Mihalache Gheorghe-Viorel, Mecic Remus, Stan Mircea-Lucian, Mecic Ghiocel, Mecic Prinţu, Ştefan Vasile, Mecic Adrian, Gheorghe Eugenia, Mustafa Liliana, Andrei Sanda, Culea Irina, Teodorescu Cristina-Victoriţa, Ştefan Argentina, Simion Garofiţa, Gheorghe Lovenţica şi Stan Elena Crenguţa, inculpaţii fiind domiciliaţi în oraşele Constanţa, Ploieşti, Câmpina şi Mizil, respectiv Călăraşi.

Faţă de cei sus menţionaţi, la data de 21.09.2016, judecătorul a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile, dar şi arestarea în lipsă a inculpaţilor Mihai Marian, Mustafa Liliana, Culea Lucian-Zoro, Mecic Speranţa, Gheorghe Florica, Mocanu Garofiţa, care se sustrăgeau urmăririi penale. Precizăm că este vorba de peste 60 de fapte infracţionale, între care săvârşite şi în Constanţa, unele chiar cu violenţă. Mai exact, indivizii mai sus menționați se îmbrăcau în haine de doliu şi, sub pretextul că voiau să dea alimente de pomană, intrau în casele oamenilor şi furau. În februarie au fost prinși Lucian-Zoro Culea, Speranţa Mecic și Garofița Mocanu, cea din urmă fiind femeia pe care preşedintele Traian Băsescu a graţiat-o în 2014. Graţierea a venit ca urmare a presiunii publice şi mediatice. Ulterior a fost prinsă și Florica Gheorghe. Pe 14.03.2017, la Tribunalul Constanța a fost înregistrat dosarul cu obiectul "audierea inculpatului arestat în lipsă", fiind vorba chiar despre Florica Gheorghe.

Liliana CHIRU

Citește și:

Mega-dosar la Constanţa! Indivizii care au ŢEPUIT şi bătut oamenii chiar în casele lor sunt ŢIGANI cu PALATE!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca mai era nenea Adolf acum ne spalam cu ei pe maini , trebuiau sa fie cumva utili societatii daca tot facea acte antisociale era buna grasimitza la sapun
4
0
Cam au nume de tigani...stat de cacat, le-au facut acte ptr voturi, acum zburatoarele sunt imaginea romaniei...eutanasiate jivinele, sapate canale noi cu ele...colonii de munca nu case sociale si platit de la bugete locale facturile iar ei se plimba moca pe transportul in comun si se tin de faradelegi
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108