REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Încă un martor în telenovela Vădineanu: "Liliana m-a întrebat dacă ştiu pe cineva să-i arunce cu acid sulfuric în ochi soţului"

Încă un martor în telenovela Vădineanu: "Liliana m-a întrebat dacă ştiu pe cineva să-i arunce cu acid sulfuric în ochi soţului"

Replica API 7 martie 2013 | 00:00 141

"Asasina" dorea încă din 2009 să-i aplice o corecţie bărbatului - VIDEO!

"Asasina" dorea încă din 2009 să-i aplice o corecţie bărbatului - VIDEO!

Telenovela Vădineanu continuă! Un nou martor a apărut în dosarul legat de presupusa crimă aranjată de Lilliana Vădineanu şi iubitul ei Lucian Daniel Sasu, vizat fiind fostul soţ al acesteia, omul de afaceri Daniel Tiberiu Vădineau. Din ceea ce susţine noul martor, se pare că femeia încerca să scape de fostul soţ încă din anul 2009, încercând să găsească pe cineva pentru a face acest lucru, fiind dispusă să plătească bani frumoşi.

Este vorba despre A.C. de 28 de ani, din Constanţa, care a declarat pentru "Replica" de Constanţa că este o cunoştinţă mai veche a fostului cuplu Vădineanu şi că Lilliana ar fi dorit să-i facă rău fostului soţ încă din anul 2009. "Ea a fost plecată în Germania, în 2009, s-a întors şi a spus că vrea să ne vedem. Ne-am întâlnit, am băut o cafea şi îmi spune că vrea să-i facă lui rău, că s-au certat, că ar vrea să-i facă rău cu orice preţ. M-a întrebat dacă ştiu pe cineva care să facă aceste lucruri, să-l bată, să-i arunce cu acid sulfuric în ochi. I-am spus că nu sunt în măsură să fac aceste chestii, nu cunosc pe nimeni, iar dacă există probleme între ei, eu chiar nu mă bag, sunt imparţial, nu vreau să fiu de partea nimănui. De asemenea, i-am spus să nu mă mai contacteze dacă este vorba de astfel de lucruri, pentru că nu mă interesează. La momentul acela, în 2009, nu a fost chestia de omor, dar a spus că vrea să-i facă rău cu orice preţ, şi că ar fi dispusă să dea o sumă de bani pentru asta. Mi-a mai spus că el umblă cu o sumă foarte mare de bani mereu şi că s-ar putea face în aşa fel încât să pară un jaf", a declarat, pentru "Replica", A.C., o mai veche cunoştinţă a fostului cuplu. Potrivit acestuia, Lilliana Vădineanu avea planul bine pus la punct, căuta doar să găsească şi persoana care să-l pună în aplicare. "Când am aflat că vrea să-i facă rău, l-am sunat imediat (pe Daniel Tiberiu Vădineanu - n.r.) şi l-am întrebat dacă s-au certat, ce se întâmplă, ce înseamnă chestiile astea, nu e normal. Eu, personal, am luat-o ca pe o glumă, nu am vrut să cred că este serioasă când a afirmat aşa ceva, dar părea destul de serioasă şi de hotărâtă", a mai spus noul martor. Se pare că, potrivit lui A.C., cei doi, Lilliana şi Daniel Tiberiu Vădineanu se certau des în trecut, dar se şi împăcau. "Se certau, se împăcau, ca în orice cuplu. Ştiu că ea i-a distrus maşina, i-a aruncat cu ulei, cu boia. Am văzut cu ochii mei cum curgea ulei din toate butonaşele. Cât despre Germania, din ce am înţeles de la ea, spunea că are acolo un nene care o plăcea şi care o întreţinea şi îi dădea bani. Asta ştiu de la ea. Mi-a spus faţă în faţă", mai spune martorul, care a declarat că va merge şi la Poliţie.

Cum a prezentat Poliţia cazul:

"A fost dejucată o instigare la omor faţă de un cetăţean din Constanţa. Este o situaţie fără precedent la Constanţa. În ziua de 22 februarie, un anumit domn Vădineanu Daniel Tiberiu, din Constanţa, om de afaceri, a sesizat Poliţia cu privire la faptul că în cursul zilei de 21 februarie a fost contactat de o persoană, care i-a spus că soţia sa, Vădineanu Liliana, de care a divorţat în cursul anului 2012, intenţiona să-l ucidă şi că este în căutarea unor persoane care să comită fapta în schimbul unei sume de bani", precizau poliţiştii constănţeni în urmă cu o săptămână. De la acel moment, o întreagă poveste s-a ţesut, cu intrigi, pericole şi tensiuni. Însă, punctul culminant a fost atins în momentul în care judecătorii au admis ca Lilliana Vădineanu şi Lucian Daniel Sasu să fie cercetaţi în liberate, moment în care presupusa victimă, Daniel Tiberiu Vădineanu, a început să se teamă şi mai mult pentru viaţa sa. Mai mult decât atât, acesta s-a dus la Tulcea, oraşul natal, unde a făcut toate demersurile pentru a obţine un permis de port - armă, pentru a se apăra în caz de ceva.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108