REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

INCENDIAR! Mitică DRAGOMIR, la un PAS de BĂTAIE pe Calea Victoriei. VIDEO!

INCENDIAR! Mitică DRAGOMIR, la un PAS de BĂTAIE pe Calea Victoriei. VIDEO!

Replica API 12 septembrie 2020 | 13:34 3741

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost protagonistul unui scandal, joi noaptea, pe Calea Victoriei, după ce un cetățean a început să-i reproșeze, pe un ton agresiv, mai multe episoade din trecut.

Dumitru Dragomir spune că reacția lui a fost una calculată și o consideră o strategie reușită de marketing, în vederea alegerilor locale din această lună. Fostul președinte al LPF e pe lista Gabrielei Firea pentru Consiliul General al municipiului București.

Dumitru Dragomir, prima reacție după scandal

„Pentru unii e scandal, pentru mine e marketing. Domnilor, totul e calculat la mine. Dacă mă enervam, aveam o mașină cu încă 4 bodyguarzi în față, ieșeau ăia de îl snopeau. Dacă era ceva grav, ieșea rău, dar nu participam eu.

L-am lăsat să mă jignească. M-am gândit, dacă eu fug din calea unui nebun, ce crede lumea despre mine? Eu fug din calea lor? Eu trebuie să îi liniștesc. Am transformat tot scandalul ăsta într-un marketing favorabil. Dacă nu îmi zicea nimic, nu făceam nici eu. Am gândit că pot transforma o acțiune dintr-asta, într-una de marketing pentru mine.

Dacă era neapărat nevoie de violență, coborau. Eu nu plec fără 2-3 bodyguarzi, cu o mașină după mine. Ăsta e Cristi, omul meu, cel care mă ținea. Nu poți nici să lași prostul să te lovească, fără să răspunzi. N-aș fi eu Mitică Dragomir, nu sunt genul care să întoarcă obrazul. Nu, nene, te snopesc și eu. Dau cu pumnul ca Jackie Chan. Chiar mă bucur. Dacă îl plăteam și nu putea să îmi facă atâta publicitate. Vă dați seama ce urmează de acum înainte, eu sunt o persoană publică”, a declarat Mitică Dragomir, conform Prosport.

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si muistul de primar din navodari a facut pod sub care se strange apa iar acum cheltuie alti bani sa faca santuri de scurgere. A facut si centru de afaceri de parca hotii din primarie au nevoie de el ca sa fure. Dar inca nu asfalteaza strazile , decat pe cele unde au casele consilierii locali, partizani de hotii.
0
0
Bombardierul din balcesti se inflameaza cand aude de fostii stapani si rupe lesa
1
0
mA DOARE IN PALARIE DE COMENTARIILE RAUTACIOASE. vA RECOMAND "CLISME" RECI .
0
3
voi va dati seama in ce tara securistoida traim?usr, pnl, psd, pmp toate conduse de diversi generali din diverse structuri de securitate, cu diverse interese. Dar cat de jegos sa fii sa trimiti un handicapat ca ceausescu sa se lege de tot felul de oameni? mai bine il trimiteau pe stelica ion de la cta, tot handicapat cu acte, dar parca leaga frazele intre ele.
1
3
da, cel care a sarit la nea Mitica este Marian zis Ceausescu, i se zice Ceausescu ca-l imita bine, il recunoaste oricine dupa balbaiala, vorbeste cu pauze. Intodeauna apare cand cineva trebuie defaimat, o face la ordin, clar e platit, s-a luat si de bolsevicul de Iliescu si de multi altii.Dar oare de ce s-a legat tocmai acum de nea Mitica?si tocmai in preajma alegerilor, clar se fac negocieri la sange si Mitica Dragomir trebuie SPERIAT un pic
5
6
Dragomir, consilier la primaria capitalei ?! Suntem NEBUNI ?? Incredibil ce si pe cine promovom! Oare va fi si VOTAT ?! Degradant!
13
2
Slugoiul mitica de la scoala de karate pcr postelnicu
10
0
Te doare cacatul. Alupigus golanule...
6
1
e fratele meu mitica de la liga. cam unde a dus el fotbalu, acolo duc eu orasul. hahah si voi inca ma alegeti. natie de romanuri proaste
13
1
un jegos comunist ,tembel auzi are el paza pisama s pe tine de infect
23
3
Dragomir un golan infect care a distrus fotbalul romanesc. Multa muie PSD daca te reprezinta ordinarul asta..
23
3
Daca esti asa cinstit de ce plm umbli cu spate ca tot hot comunist esti or tu or iliescu tot dracu ala
20
3
Numai mafiotii umbla cu bodyguarzi
24
2
Cetateanul in cauza este Marian Ceausescu, un analfabet cu probleme psihice platit JALNIC de USR si PNL, de altfel un pierde vara puturos dar nemancat.
18
21
de hot ordinar ! Vrei sa faci echipa cu coarda de firea da-v-as muie cu cacat mult !!!
27
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108