REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

INCENDIU. Un depozit din Agigea, în flăcări! ISU şi Poliţia se CONTRAZIC: ba erau, ba nu erau artificii!

INCENDIU. Un depozit din Agigea, în flăcări! ISU şi Poliţia se CONTRAZIC: ba erau, ba nu erau artificii!

Replica API 17 septembrie 2017 | 00:07 686

Pompierii constănțeni au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Agigea. Potrivit primelor informații, ar fi vorba despre un depozit de artificii. La fața locului au intervenit trei autospeciale. Au fost scoase din incintă trei butelii. Urmează să fie stabilită cauza incendiului.

Întreaga suprafaţă a depozitului, de 100 de metri pătraţi, a ars în întregime.

UPDATE:

Depozitul aparţinea SC Live Well Events SRL, cu asociat unic Sergiu Enache. Nu exista autorizaţie pentru un depozit de materiale pirotehnice. Au fost declanşate cercetări de către organele competente, interesant fiind că, deşi pompierii au anunţat că este vorba despre un depozit de artificii, poliţiştii spun că nu. Conform reprezentanţilor Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Constanţa, depozitul nu era unul destinat depozitării de artificii (nefiind autorizat în acest sens), dar că firma menţionată mai sus era autorizată pentru organizări de jocuri de artificii! "Era o hală de depozitare materiale combustibile. Nu de depozitare artificii. Însă, deţinătorul halei este autorizat pentru organizare jocuri de artificii. Probabil cauza incendiului a fost de la o manipulare greşită a unui articol pirotehnic", au spus oamenii legii.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era depozit de artificii.Depozit ilegal de artificii.Hai sa fim seriosi chiar credeti ca nu stie lumea cine este in spatele afacerii respective.Ma bucur ca acum au aflat exact ce face firma respectiva atat actualii lor clienti cat si viitorii clienti.
0
0
Cirjaliu primarul e in spatele acestor escrocherii!e mana n mana cu tot ce inseamna mafie de orice natura!
0
0
Artificii sau nu.. ala nu e depozit... este o maghernitza ordinara in care nici oamenii nu au ce cauta.. sa ii zicem grajd.. pacat de cele intamplate dar numai din cenusa poate se ridica un depozit in adevaratul sens al cuvantului
2
0
Mai agegene sutele sau miile de pocnituri erau in capul ala al tau sec, si inundat in alcool , vb sa te bagi in seama ca tampaxu!
1
1
Ai lasa! Cum sa nu fie depozit de artificii?numai cine nu a vrut,nu a auzit sutele sau chiar miile de pocnituri din timpul incendiului.care politisti spun ca nu era vorba de un depozit?poate doar politistii corupti.bubuielile si pocniturile sau auzit chiar si in cartierul Tabara.dar nui problema.asociatul unic este machedon si cu multe spagi,se va constata ca nu este un depozit.asta este tara,asta e coruptia machedoneasca.
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108