REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Începe a II-a ETAPĂ a proiectului de REAMENAJARE a zonei PENINSULARE

Începe a II-a ETAPĂ a proiectului de REAMENAJARE a zonei PENINSULARE

Replica API 15 octombrie 2021 | 23:55 2548

Primăria Constanța a eliberat în cursul zilei de joi, 14 octombrie a.c., autorizația pentru etapa II a proiectului de reamenajare integrată a zonei pietonale din centrul istoric al municipiului Constanța. Astfel, după lungi demersuri efectuate, zona istorică își va recăpăta strălucirea pe care o merită. Vă reamintim că, societatea care a câștigat contractul pentru reamenajarea zonei pietonale este Synesis Partners SRL, din București, administrată de antreprenorul Florin Tache, iar contractual are o valoare de peste 33.700 lei.

Zona peninsulară din Constanța a suferit de-a lungul timpului din pricina nepăsării și indiferenței. Pavajele se degradează de la zi la zi, în mod special pe străzile unde se circulă cu autoturisme, starea fiind deplorabilă, unele bucăți lipsind cu desăvârșire. Zonele din centrul municipiului s-au transformat în obstacole pe care oamenii trebuie să le evite.

Astfel, în cursul verii, Primăria Constanța a semnat un contract de prestări servicii privind consultanța pentru proiectul "Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al municipiului - etapa II". Joi, 14 octombrie a.c., a fost emisă autorizația de construire pentru reabilitatea și reamenajarea zonei. Firma care a câștigat este Synesis Partners SRL, din București, administrată de antreprenorul Florin Tache, iar contractual are o valoare de peste 33.700 lei. Mai multe despre acest subiect puteți citi aici: SYNESIS Partners va REAMENAJA ZONA PIETONALĂ din CENTRUL ISTORIC

Iată obiectivele contractului

Obiectivul contractului de servicii este realizarea serviciului de consultanţă în managementul de proiect pentru "Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al municipiului Constanța -etapa II".

Obiectivele specifice acestui contract de servicii sunt: elaborarea draft-urilor rapoartelor de progres; participarea la vizitele pe teren; asistenţă şi consultanţă în modificarea graficului de depunere a cererilor de rambursare/ plată; asistenţă şi consultanţă la întocmirea cererilor de prefinanţare, a cererilor de rambursare şi a cererilor de plată; asistenţă şi consultanţă la întocmirea notificărilor; asistenţă şi consultanţă la întocmirea actelor adiţionale la contractul de finanţare; asistenţă şi consultanţă în identificarea, evaluarea şi managementul riscurilor apărute pe parcursul proiectului; participarea la şedinţele echipei de proiect, dacă este cazul; elaborare rapoarte de excepţie - ca urmare a apariţiei riscurilor de proiect; pregătirea dosarelor pentru procedurile de achiziţii aferente proiectului; elaborarea altor documente, dacă va fi cazul, necesare implementării cu succes a proiectului. Valoarea totală a contractului este de 33.766,00 lei fără TVA.

Citește și: PAVAJELE din zona PENINSULARĂ se DEGRADEAZĂ pe zi ce trece! VIDEO

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce mai reamenajati ma nesimtitilor??? Sunt strazi fara asfalt sau fara borduri si voi tot reciclati munca prin oras???
2
0
Este vorba de proiect nu executie.
3
0
poate 337.000 nu 33.700. Ce reamenajare sa faci cu 337 milioane lei vechi.
3
2
Proiect in valoare de peste 33700? Ce cacat pot sa faca din 33700? Cred ca mai trebuie sa puneti cel putin un 0
5
3
Bravo chitac ! Iar dai banii pe maculatura. In oras facem si noi ceva treaba in loc de porcarii ?
9
2
Din obiective lipseste gasirea vinovatilor ptr. jaful banului public din etapa I
13
1
Deci se vor face numai hartii... nimic concret nu se va amenaja in viitorul apropiat. Poate in mandatul altui primar!
11
1
Aveti incredere in W.C.
9
0
Unde este piatra cubica scoasa de Mazare ? Daca pavati tot cu dale din China nu faceti decat sa aruncati banii pe geam. Care este termenul de garantie din contract ?
18
0
Bine ca incepe etapa a 2-a ca prima a avut un succes rasunator
14
0
Alti bani, alta distractie. Problema e de parandarat.
15
0
Astia sunt bani?
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108