REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Începe demolarea construcţiilor ilegale de pe plaje

Începe demolarea construcţiilor ilegale de pe plaje

Replica API 5 mai 2012 | 00:00 113

Atenţie pe unde călcaţi

Atenţie pe unde călcaţi

Atenţie, constănţeni, turişti şi proprietari de construcţii pe litoral! Se anunţă vremuri zbuciumate la malul mării, mult moloz şi zgomote de pereţi dărâmaţi, chiar printre prosoapele întinse pe plajă: s-a dat startul la demolările construcţiilor ilegale de pe tot litoralul constănţean.

Deşi aflat în plină reorganizare, Ministerul Dezvoltării Regionale Şi Turismului nu neglijează acţiunile de control. Acest lucru este valabil şi pentru litoralul românesc, unde controalele au fost şi încă sunt în toi. Vizate sunt toate construcţiile, ridicate ilegal, care vor fi luate la puricat în modul cel mai drastic. Iar acum, surpriză! Turiştii care vor veni pentru un concediu la mare, vor fi nevoiţi să facă slalom pe plajă printre moloz, praf şi utilaje. De asemenea, nici liniştea nu va fi cea scontată întrucât pereţii care vor fi desprinşi din temelie vor aduce cu ei şi zgomotul infernal. Şi toate acestea din cauza acţiunilor de demolare care se anunţă în plin sezon estival. Se pare că în cazul de faţă nu se mai ţine cont şi de acest mic amănunt, şi anume de turişti, combaterea ilegalităţii fiind prioritară întrucât inspectorii au constatat că demersurile nu mai suportă nici o amânare. "Ilegalităţi au fost găsite pe tot litoralul de la noi, dar controalele încă nu s-au finalizat. Acestea au loc zi de zi. Urmează şi demolările chiar şi în sezon estival, întrucât sunt cazuri care nu mai suportă amânare", au declarat, pentru "Replica", inspectori din cadrul ministerului. Aşadar, nu mai rămâne de stabilit decât data în care oamenii se vor apuca de treabă, dacă nu este deja stabilită.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108