REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Incident ORIBIL la Crema! O clientă reclamă că a fost opărită şi că patronul refuză să îi plătească tratamentul

Incident ORIBIL la Crema! O clientă reclamă că a fost opărită şi că patronul refuză să îi plătească tratamentul

Replica API 20 februarie 2018 | 14:26 970

Un incident îngrozitor a avut loc în cafeneaua Crema din Vivo! O tânără susține că a fost opărită cu ceai în timp ce se afla la masă cu un grup de prieteni, iar acum patronul refuză să îi plătească tratamentul. Incidentul s-a petrecut la finele lunii octombrie 2016 și nici până în prezent nu a existat cale de înțelegere între cei doi.

Tânăra constănțeancă se afla la o cafea în centrul comercial Vivo!, la cunoscuta cafenea Crema, alături de 3 prieteni și un copil. Ea ținea copilul de doi ani în brațe, când o ospătăriță care venea să îi servească s-a dezechilibrat și a scăpat tava pe care se aflau două ceaiuri, cafea, apă plată și un fresh. Apa clocotită a atins-o doar pe tânără pe mână, copilul fiind în siguranță. Însă, din păcate, fata a suferit arsuri de gradul II pe întreg brațul drept. „A fost îngrozitor! Am rămas cu urmări psihologice. Nu mai pot bea apă caldă, să ating fierbinte, am o fobie”, spune tânăra. „Am vorbit cu Teo (n.r. Neagu - patronul localului Crema), care m-a tratat execrabil. Tratamentul era destul de scump, o cremă mică era 400 lei, bandajul special era undeva la 20-25 lei, iar eu aveam nevoie de trei pe zi. În total, costurile se ridicau la 1.500 de euro. Chiar m-a întrebat dacă nu vreau o vacanță în Bali sau vopsea pentru păr”, povestește victima.

Potrivit certificatului IML emis, fata a suferit arsuri de gradul II pe o suprafață de aproximativ 40/15 cm pe braț și pe o zonă de 15/5 cm pe antebraț. Pe data de 28 octombrie a ajuns la urgență, la Spitalul Județean Constanța și a necesitat 35 de zile de îngrijiri medicale.

„Nu puteam să dorm noaptea. Trei săptămâni am stat doar pe spate, iar mâna o țineam pe o pernă. Aveam dureri groaznice. Leșinam de multe ori. A fost o traumă, un coșmar”, a mai spus fata.

Fata a povestit că a încercat să se înțeleagă cu patronul, cu care este o cunoștință mai veche, dar nu a reușit, în cele din urmă depunând plângere la instanță, însă nici până în prezent nu s-a ajuns la vreo concluzie.

Teofil Neagu, patronul localului, nu a putut fi contactat telefonic pentru un punct de vedere oficial.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bar de bulangii,pentru bulangii. In City numai tigani si zdrente vezi la crema . Preturi mari servicii de cacat. Muie crema!
6
0
Clubul are o asigurare si este raspunzator pentru un ars care este mutilat in incinta lui terminati cu patronul fara vina acum abuzati cind clientul nu are bani sa va dea in judecata .Cine e cine nu e clientul patronul este obligat sa i plateasca clientului daune ca este la el in casa si in alte tari patronii au facut puscarie cand clientului i sa intamplat accident deces dupa caz .Ospatarul a alunecat dezichilibrat ca pe podea patronul folosea o mocheta s au detergenti gradime sa ospatarul avea tocuri de piti.
2
2
Cititi Raspunderea comitentului pentru fapta prepusului. Romania lui cacat, toata lumea se pricepe la drept, la politica si la fotbal.
5
2
Culpa este comuna, angajat-angajator. Asa ca amandoi platesc.
5
0
Altii nu au dupa ce bea apa si fufa servea cafeaua la Fite. Asa ii trebuie. Fite faci daca ai bani. Daca esti milog si nu ai bani de tratament macar taci din gura. P.S. Nu are cum sa faca asa ceva un ceai si cafeaua ca ii ardea si gatul aluia care il bea. Cand ajunge pe masa ceaiul e destul de fierbinte dar nu intratat sa ia pielea de pe tine. Oare cine o mai freaca acum pe fitoasa ?
3
7
Ca daca o surprinde pe casiera de la Carrefour ca il fura la rest si el are dovada, da in judecata patronatul francez, ca ala e angajatorul, si ii cere aluia despagubiri? Ar fi de plans cand ii vezi cat sunt de jalnici, dar raman atat de amuzanti in acelasi timp... Succes la proces, Basescule... LOL
3
6
Idiot incurabil, tu nu pricepi si pace. Nu poti tine o institutie vinovata pt ca slujbasul nu e ok. Nu toata Biserica e vinovata ca Pomohaci e pedofil. Nu exista in drept respinsabilitate comuna pt culpa individuala. De aia nu ai voie sa oracai ca "tiganii e hoti". Hotul se identifica individual si nu colectiv. La fel si criminalul. Si in cazul asta ospatarul
2
0
Stiati ca Teofil Neagu e copilul din flori al lui Lica Neagu ? Investigati daca va tine. Chiar si seamana daca te uiti atent
5
2
Ce sa plateasca Teo Neagu? Dumnezeu nu il ajuta,este falimentar.Se credea el smecher.Cine a ramas pe piata,aia erau si au ramas smecheri Teo.Tu,nu estu altceva decat sluga lu Mazare.Clubul Crema stie toata lumea ca era a lu Gabi Stan iar tu erai doar un caraus.Ai falimentat tot,si la Buc si aici ,ai unchis si clubu si cafenelele.Ai ramas cu cateva mese in maritimo,ca nu mai aveai bani sa platesti chiria.o sluga asta esti.Dumnezeu te vede cu datoriile la angajati care ai sa le dai.Sa vezi cand o ajunge copilul tau sa stea pe un salariu si o sa-i dea patronu teapa,aia o sa fie pedeapsa maxim.
9
1
Imi cer scuze ca nu ai sa poti intelege ce scriu, mai cheama un prieten care eventual are BAC-ul luat - tu parca esti ruda ca familia Cozma, ba chiar semeni in limbaj si intelegere a situatiei cu parasuta aia ce se crede deputat. Probabil cam cum te crezi tu om de afaceri. Nu vreau s-o lungesc, dar daca victima din cazul de fata - sper sa citeasca comentariile si sunt aprope sigur ca o va face - isi ia un avocat si da spelunca aia ieftina si pe patron in judecata, va castiga si despagubirile medicale, si cheltuielile de judecata si despagubiri morale.
8
3
In ambele ipostaze, atat cea de ospatar cat si cea de conducator auto, vii cu un document care sa iti ateste calificarea. Ca ospatar vii cu diploma, ca sofer vii cu permisul. Nu ma apuc sa te invat ce ai de facut ca ospatar, cum nu ma apuc sa te invat semnele rutiere ca sofer. Actul tau spune ca stii ce ai de facut, d-aia te-am angajat, d-aia te platesc. Muistule!
8
3
Dar esti prost mort. Daca pe tine te angajeaza un patron ca conducator auto, tu provoci un accident si omori pe cineva, se duce patronul la puscarie? Pe el il cauta procurorul sa dea explicatii? Pe el il judeca judecatorul? Sau pe tine, amaratule? Cauta-te al cap... sau, ca sa pastrez "jmechereala" asta de gaozar cu care crezi tu ca rupi gagicile pe net, "fa un training" la cap. Daca il mai identifici!
7
5
pai este legatura domnule, ca de-aia ai autorizatie de functionare. pentru ca ospatarul este responsabilitatea ta, tu l-ai angajat. trebuia sa-i faci instructaj sa fie atent, sa nu care apa fiarta, etc. daca nu ai semnatura ospatarului ca i-ai facut un astfel de "training" si in acest fel devine vina exclusiva a ospatarului, ca patron esti bun de plata. sa-l dea in judecata pe patron si sa ceara despagubiri. si nu imi zice ca daca te oparea cineva pe tine in halul ala, nu vroiai sa iti fie decontat tratamentul.
9
1
Teofil e baiat ok il tine in carca si pe poponarul ala de frasu. Grasu ala de frasu care s-a logodit cu o fosta escorta e capul rautatilor. Andi il cheama si nu il lasa pe Teo sa plateasca dezpagubiri
15
1
patron si faptul ca a oparit-o o alta persoana, recte ospatarul? Bine ca nu a venit la mine la usa ca vrea bani pt ca a oparit-o ma-sa.
4
14
Teofil neagu zis si gaozarul constantei
20
0
In Sua isi lua 10 milioane dedolari
26
0
Patronul de la crema este un gunoi! Ce ba saracule ti-e frica sa nu saracesti gunoiule care esti, rusine sa iti fie gunoiule care esti!
31
4
NoComent aici trebuie investigat
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108