REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Incidente la protestul de la Constanţa

Incidente la protestul de la Constanţa

Replica API 6 februarie 2017 | 16:23 374

Circa 10 mii de oameni au ieşit la protest, duminică, şi în Constanţa. S-a mers în marş pe străzi, iar în zona Icil a fost intonat imnul. Se vorbeşte însă şi despre incidente: de la balconul unui bloc s-a aruncat cu ceapă înspre protestatari, iar un minor ar fi fost depistat băut în mulţime. De asemenea, oamenii revoltați au aruncat și cu ouă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma uit si vad cum va injurati mamele care v-au nascut probabil a fost greseala vietii lor .
5
0
Cel mai inputit oras condus de ceii mai mari corupti! Propun sa nu se chinue nimeni sa-i scoata din cacat pe constanteni ca nu va reusi deoarece s-au invatat cu saracia!
8
3
Nu am citit toate comentariile deoarece mi s-a facut scarba de orasul de pomanagii. Sa va fie rusine! -daca aveti asa ceva, dar tind sa cred ca nu din moment ce asteptati pachetul cu zahar si ulei- Se vede clar nivelul de educatie.. Va ganditi la azi si atat, nu la viitorul vostru sau al copiilor care cel mai probabil nu o sa mai aiba nimic. Va ganditi la mica pomana data fara justificare bugetara pentru cateva luni. Zic nivelul de educatie fiindca nu intelegeti ca daca luati bani de unde nu sunt va fi gaura si apoi o sa dati mai multi inapoi. Va fura privirile voua cu orizont mic de gandire.
15
4
Mai draga ENEpunct invata sa scrii corect pentru ca lumea sa-ti inteleaga mesajul.
10
3
Ati iesit in strada ca niste oi care au mancat matraguna,daca vreti corectitudine dece nui condamnati si pe ,Basescu ,care a furat la grupa mare,pe Boagiu,peUdrea,VIDEANU,Gorghiu,IOHANIS care sia insusit 6 case,nu vede nimeni,vedeti cat de manipulati si orbiti sunteti,in special cei care sau vindut pentru 50 de lei,iau prostit niste neaveniti,straini de prin nu stiu ce tari,acolo ereau niste mizerabili,nebagati de nimeni in seama,vor sa faca pe niste fapte de bine,dar pentru ei.Acesti intrusi au reusit sa manipuleze,chiar si oameni de buna credinta,lasati guvernul sa lucreze,daca esti roman.
10
19
Au iesit la proteste cei care au votat cu usr si acum se oftica ca a castigat psd. Sunt manipulati si spalati pe creiere, vai de capul nostru cu o asa generatie, astia cica sunt viitorul tarii.
14
19
Baga-ti in mortii ma-tii vata in urechi, ca datorita noua o sa ai si tu un trai mai bun, putoarea dracului ce esti, cw sa-ti pivestesc, dar cand iti baga vecinul manele suporti, nu?
9
13
Cine vrea sa faca si chiar are un program de dezvoltare a tarii,PSD ? Pai nu e bine. Noi vrem o republica de tip autocrat,ceva cam ca in Siria lui Bashar,asa ca jos PSD ! Heil Iohannis! Sieg Heil ! Nimeni sa nu miste in front,toti sa zambeasca obligatoriu la abuzuri,asta se vrea de protestatarii neamului. Poate chiar meritam cu totii asta,nu ne-a ajuns comunismul si se vrea dictatura de dreapta,de tip fascistoid. Bravo!
13
20
iulia draga pesedista sau votanta imputita ,lumea s-a saturat de hotiile pesediste voi astia care va uitati doar la antena 3 sunteti grobieni ,cretini debusolati pomanagii nu aveti copii si nepoti? unde sunt ei ? sterg la cur italieni nu si va trimit bani acasa .bravo generatie cu asa batrini se duce dracu tot votati numai pe pomeni .cum ar fi fost sa ai pensie 1000 euro .nu se poate ca trebuie sa-si faca dragnea casa pe 7000 mp cu piscina si teren de tenis
23
10
Hai sictir ! Macar ei din decembrie si pana acum au facut ce au promis: marirea salariului,a pensiilor,a burselor,gratuitate ptr studenti etc. Ce cacat a facut guvernu Ciolos?Ce cacat a facut neamtu ala ordinar de Iohannis?..in afara de plimbari... De ce nu strigati voi in gura mare si Iohannis la puscarie?totusi...are 6 case dintr-un salariu de profesor..sa fim seriosi. Nu va mai dati atat in stamba cu protestele.Nu aveti ce face acasa. Lumea merge la protest ca e cool,dar mai bine de jumatate habar nu au ptr ce protesteaza.
13
33
Cate porcarii a facut Mazare in orasul asta, nu a iesit un ciucamete sa protesteze. Nu s-a gasit niciun baiat cu stele sau fara sa organizeze flashmobu pe Facebook. Acum, candse protesteaza impotriva zidurilor de la Prefectura, sau impotriva sediului gol de la PSD, suntem toti viteji nevoie-mare...
16
11
sa suport ragetele lor in noapte. macar de4 ar sti pentru ce sunt in strada. cainele meu cand ii aude latra. o fi vreun semn.
14
26
Buna ziua,aici in minunata urbe unde suntem un mixt de etnii , din pacate avem si curvele societatii. Ne poate explica un candidat la primarie, acum vice la alde, cum sta treaba ? Atunci era anti psd si acum esti in troaca cu ei ? Astia-s curvele societati , nevertebratele , care prin pupincurism si tradare nu-si urmaresc decat scopul personal. Dar, sa nu uitam ca acestia se vor pierde-n neant , istoria ne-a demonstrat-o. Iubesc tradarea, dar nu iubesc TRADATORII ! Pace si liniste !
17
5
Ba da' voi n-aveti treaba pe acasa? Au scos ordonanta, ce nu va mai convine? A dat ciolos la ordonante fara numar, fara consultari. Seara sunteti la protest, dimineata la coada la inmatriculari sa va bagati rabla pe Romania fara taxa. Va dadea mumu ciolos si tariceanu cu taxa.
28
37
atat stiu pesedistii, sa arunce cu ceapa si sa injure si jigneasca mii de oameni
43
19
Ce tari sunteti toti in tastatura domnilor sustinatori ai PSD-ului. De ce nu iesiti si voi in strada daca aveti ceva de spus? Sa va vedem si noi la fata.
46
15
Constanteni eu cred ca trebuie sa fim uniti cu toti indiferent cu cine am votat in decembrie pentru ca daca ii lasam pe guvernanti sa faca ce vor la un moment dat vor uita si de cei care i-au votat .Ei au un singur scop mascat ,sa puna mana pe tot.Trebuie sa fim uniti pentru binele nostru nu pentru al lor . Hai sa fim frati ROMANI SI SA NU-I LASAM SA NE RADA IN NAS
35
11
Pacat ca o parte din protestatari, cei din capatul multimii, sunt manipulati sau adusi de consilierul super-independent Andrei Popescu.
20
14
cta e plina de javre psdiste, de borfasi si scursuri ale ciumei rosii
25
18
S-a manifestat pasnic si civilizat. Pt viitor cred ca ar fi interesant si un mars spre statiunea Mamaia, cu oprire vis a vis de Melody Bar, la modesta locuinta a lui Mazare, pt a ii multumi respectuos pt tot ce a facut pt Constanta in mandatele sale de primar! Poate in felul asta il ajutam sa ajunga mai repede acolo unde ii este locul!
41
13
Ce mangle de cacat duminica au fost aproximativ 70-80 de idioti in fata la Prefectura si atat Cand a inceput sa ploua un pic nu mai era niciunul. Dar oricum sr fi imi bag pula in ei de imbecili si in mamele lor curve
23
53
ma jur ca vreau varsare de sange , dk mai vad pe unu in strada in cta . Sundreau si direct i intep in multime . mortii mamii lor .
19
49
600000 de romani sunt borfasi si manipulati ma comunistilor?
40
24
JOS TEODOSIE !!! DA-TI DEMISIA !!!
41
7
Nu mai mintiti ata cu 10000 de participanti. I-a numarat cineva? Astea sunt exagerari
36
31
Dragnea la parnaie, m-a facut de cacat, el este vinovat
41
24
Ce de stiri "interesante", o sa sterg site-ul vostru de la favorite !!
8
20
Au crezut ca tipa de foame astia si le-au dat de mancare
20
36
Sa dam muie la mamele protestatarilor
22
46
Sa le dam o mooie mare psd-istilor!!!!
32
30
Vand iepuri
11
7
LA MUNCA PADUCHI ,,
22
45
Muie la psd
39
25
Ce stiri...
5
4
Amice, poate ca suntem noi prosti, manipulati, idioti s.a.m.d, dar hai sa fim seriosi...TOATA lumea asta e manipulata??consiliul european e prost si manipulat? Ei nu stiu sa interpreteze legi? Serios?? Ar trebui sa iti depui tu candidatura pt presedentia CE, se pare ca tu stii mai multe decat tot globul asta..
49
27
Oameni manipulati, de fapt unii dintre ei striga in gand PNL la putere sa fure din avere
32
55
Gunoierii astia, betivi, drogati nu merita nici macar o ceapa degerata,mai bine aruncati cu o bucata de gheata si poate se trezeau betivii.Astia sant ciuma neagra a lui Hitler.
26
65
sa tineti ceapa pentru neamurile voastra nespalate pesedistilor!
60
31
Nu mai stricati mancarea pe niste gunoaie iesite in strada! Ah, pardon, jignesc gunoaiele! Putori! La munca cu voi!
34
84

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108