REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

INCONȘTIENȚĂ pe șoselele din Constanța: dosare penale pe bandă rulantă pentru ȘOFERI BEȚI!

INCONȘTIENȚĂ pe șoselele din Constanța: dosare penale pe bandă rulantă pentru ȘOFERI BEȚI!

Replica API 26 noiembrie 2018 | 00:24 340

Mai mulți bărbați s-au ales cu dosare penale, după ce au fost surprinși conducând sub influența alcoolului. Ba chiar unul dintre șoferi, care era și beat, și fără permis auto, a fost dus în fața magistraților, care au dispus arestarea lui preventivă.

Sfârșitul de săptămână este prilej de relaxare pentru mulți. O ieșire cu prietenii, o întâlnire cu rudele, câteva pahare și gata, șoferii prind curaj! Nu le mai pasă că se află totuși sub influența băuturilor alcoolice iar Codul Rutier și Codul Penal le interzice să se urce la volan. Nu mai contează nici faptul că, de o bună perioadă de timp, polițiștii rutieri desfășoară ample controale pe străzi, tocmai pentru știu despre această meteahnă a șoferilor. Așa se face că, și în acest sfârșit de săptămână, mai mulți șoferi „curajoși” au rămas fără permise auto, după ce s-au urcat beți la volan.

Astfel, sâmbătă, 24 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Eliberării, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Polițiștii constănțeni l-au prezentat pe bărbat Judecătoriei Constanța care a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în arest.

Tot sâmbătă, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din județul Buzău, care a condus un autoturism, pe strada Gheorghe Marinescu, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, acesta fiind condus la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Năvodari, din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, în vârstă de 21 de ani, care a condus un moped, pe strada Constanței, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aci nu vine coruptia noi tigani umblam bete fara permis cu volan pe dreapta pulitia cu noi sint ca avem VMW uri AUDE si FORT
0
0
si noi speram ca esti steril
1
0
Vezi sa nu pupi cu vreun parapet de beton.
4
0
Am BMW X5 ,voi tot cu ratc.ul ?
1
7
Beat sau fara permis, accident cu deces din vina conducatorului auto, interdictie de a conduce 10 ani. Altfel nu se poate!
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212