REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Inconştientul care a accidentat un bărbat şi l-a lăsat pradă animalelor a ajuns în arest

Inconştientul care a accidentat un bărbat şi l-a lăsat pradă animalelor a ajuns în arest

Replica API 9 decembrie 2011 | 00:00 116

A încercat să-şi ascundă fapta reparând maşina

A încercat să-şi ascundă fapta reparând maşina

Misterul bărbatului din Valea Dacilor, găsit mâncat de animale într-un şanţ, a fost elucidat. Poliţiştii constănţeni au stabilit că Varol Sarali, de 45 de ani, a fost lovit de o maşină, în timp ce se afla pe marginea drumului, vinovat fiind Ayhan Menasan, de 27 de ani, din Medgidia, angajat ca sergent într-o unitate militară din Constanţa, dar care şi-a dat demisia, după cum informează un comunicat de presă al Ministerului Apărării Naţionale. După ce a fost lovită, nu se ştie dacă victima mai trăia sau a murit pe loc, însă, după o noapte de stat în şanţ, a fost găsită sfâşiată de animale.

Poliţiştii de la Rutieră au fost cei care l-au identificat pe autor. În fapt, s-a reţinut că în urmă cu 2 zile, oamenii legii au fost sesizaţi despre existenţa cadavrului, la aproximativ 3 metri în afara părţii carosabile, pe DJ381, la intrarea în localitatea Valea Dacilor dinspre Medgidia. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul în persoana unui crescător de animale, Varol Sarali. Investigaţiile i-au condus pe poliţişti la locuinţa lui Ayhan Menasan care, în noaptea de 06/07 decembrie, a condus un autoturism dinspre Medgidia către Valea Dacilor şi, ajungând la Km 31+600, a surprins şi accidentat mortal, pe bărbatul care se deplasa pe marginea carosabilului, ulterior şoferul părăsind locul accidentului. Anchetatorii au reţinut că, în timp ce ei făceau cercetări la locul faptei, Ayhan Menasan se afla la domiciliul său din Medgidia, unde o zi întreagă a meşterit la maşină, pentru a repara stricăciunile provocate în urma accidentului. El a fost ajutat de o a doua persoană, şi urmează să se stabilească dacă respectivul avea la cunoştinţă faptul că stricăciunile de la maşină au survenit ca urmare a unui accident cu victimă. Dacă respectivul ştia acest lucru, va fi pus sub învinuire pentru complicitate. Ieri, fostul militar Ayhan Menasan a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Medgidia, cu propunere de arestare pentru 29 de zile, existând 4 capete de acuzare: ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, repararea maşinii fără autorizaţie, sustragere de la recoltarea probelor biologice. Magistraţii au încuviinţat cererea, el fiind depus în Centrul de reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Constanţa.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108