REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Incredibil! Motociclişti urmăriţi în trafic şi snopiţi în bătaie de fostul viceprimar Sărăcilă

Incredibil! Motociclişti urmăriţi în trafic şi snopiţi în bătaie de fostul viceprimar Sărăcilă

Replica API 2 octombrie 2012 | 00:00 172

Liderul UNPR, căutat de Poliţie după ce şi-a abandonat maşina în drum. Se presupune că era băut

Liderul UNPR, căutat de Poliţie după ce şi-a abandonat maşina în drum. Se presupune că era băut

Situaţie incredibilă în apropierea localităţii constănţene Tuzla. Fostul viceprimar şi liderul UNPR Tuzla, Marian Sărăcilă, este acuzat că a rupt în bătaie un grup de motociclişti, după care şi-a abandonat maşina din dotare în mijlocul străzii şi a fugit de la locul faptei. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, deplasându-se la domiciliul lui Sărăcilă, însă acesta nu a fost de găsit. Oamenii legii sunt, în continuare, pe urmele fostului viceprimar din Tuzla.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Rurală Mangalia au fost anunţaţi prin 112 de faptul că un scandal monstru a izbucnit între participanţii la traficul rutier, pe DN 39, la ieşirea din comuna Tuzla, în dreptul Aerodromului, pe sensul de mers către Mangalia. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că altercaţia a avut loc între mai mulţi motociclişti şi doi sau trei şoferi, spectacolul fiind unul în care s-au împărţit pumni şi picioare din belşug, tărăboiul acaparând zona cu pricina. Potrivit presupuşilor agresaţi, motocicliştii, totul a pornit de la faptul că un jeep KIA i-a şicanat în trafic, acesta mergând haotic, de pe o bandă pe cealaltă, cel mai probabil pentru că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. După ce au oprit, conducătorul auto a coborât, luându-i la bătaie, moment în care au observat că este vorba de Marian Sărăcilă, fostul viceprimar din Tuzla şi liderul UNPR din aceeaşi localitate. Însă, scandalul nu s-a oprit aici, în sprijinul conducătorului autoturismului venind şi câţiva susţinători, printre care şi fiul fostului vice, Dorin Sărăcilă, care au agresat mai multe persoane, după care şi-au luat tălpăşiţa, autoturismul KIA fiind abandonat. În urma altercaţiei un bărbat de 37 de ani, din 2 Mai, judeţul Constanţa, a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia cu diagnosticul: fractura cu deplasare 1/3 proximală cubitus stâng prin agresiune, contuzie forte gambă stânga, hematom post traumatic gamba stânga. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală, efectuându-se investigaţii sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi lovire sau alte violenţe, în vederea identificării tuturor participanţilor şi luării măsurilor legale ce se impun. De asemenea, poliţiştii s-au deplasat şi la domiciliul lui Marian Sărăcilă, acesta fiind de negăsit. Menţionăm că evenimentul s-a produs duminică, 30 septembrie, la ora 17.30.

Sărăcilă şi-a pus fiica să spună că este la spital

După ce oamenii legii au fost de mai multe ori la domiciliul presupusului agresor, fiind, de asemenea, citat să se prezinte la Poliţia Mangalia, acesta este de negăsit. Într-un final, un membru al familiei, mai exact fiica, Aurelia Codreanu, a binevoit să-şi facă apariţia în pragul casei, menţionând că tatăl său se află în atenţia medicilor, la spital, întrucât a fost şi el agresat în altercaţia respectivă. De asemenea, femeia a mai spus că Marian Sărăcilă se va prezenta la Poliţia Mangalia în data de 2 octombrie, împreună cu avocatul, solicitând astfel organelor de Poliţie să nu-l mai caute. Însă, situaţia nu este chiar cum pare, liderul UNPR Tuzla neapărând pe listele unităţilor spitaliceşti, cadrele medicale din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi Spitalului Mangalia declarând că nu au avut vreun pacient cu acest nume.

Liderul UNPR Constanţa: Luptele de stradă sunt pentru proşti, pentru oameni fără onoare

În ceea ce priveşte colegii de partid, liderul UNPR Constanţa, George Lipoveanu, a rămas înmărmurit la aflarea veştii cum că Marian Sărăcilă, fostul viceprimar şi şeful UNPR Tuzla, este acuzat că a bătut un grup de motociclişti. "Ar fi o palmă pentu noi dacă un coleg ar recurge la aşa ceva. Este strigător la cer ca un om de peste 50 de ani să se preteze la asemenea fapte. Luptele se dau în ring, sunt organizate. Luptele de stradă sunt pentru proşti, pentru oameni fără onoare", a declarat, pentru "Replica", George Lipoveanu. Însă, chiar dacă situaţia nu este una tocmai clară, Lipoveanu a spus că va fi foarte tranşant în luarea unor măsuri, asta în cazul în care Sărăcilă va fi găsit vinovat. "Nu vreau să mă pronunţ, este prematur. Am înţeles că motocicliştii aveau camere de luat vederi pe motociclete... ceva nu se leagă, nu ştiu ce să spun. Aşteptăm ancheta organelor abilitate. Dar, repet, este strigător la cer. Dacă va fi găsit vinovat, voi fi foarte dur şi drept în luarea unei decizii. Vom avea o discuţie la biroul judeţean", a încheiat Lipoveanu.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108