REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Incredibil! Scandalul de la Universitatea Ovidius ia proporţii: Cristina Flaut o acuză pe Marioara Cojoc că i-a transmis să-i moară copiii!

Incredibil! Scandalul de la Universitatea Ovidius ia proporţii: Cristina Flaut o acuză pe Marioara Cojoc că i-a transmis să-i moară copiii!

Replica API 22 ianuarie 2012 | 00:00 1968

Exclusiv: iată în ce hal de degradare este târât învăţământul superior de stat

Exclusiv: iată în ce hal de degradare este târât învăţământul superior de stat

Scandalul de la Universitatea de stat Ovidius este fără cale de întoarcere! Cele două profesoare care s-au păruit sâmbătă, iar apoi au chemat Poliţia pentru a stabili care dintre ele a iscat nebunia, nu se opresc. Întrucât Marioara Cojoc, fost prodecan de la Facultatea de Istorie a acuzat-o pe profesoara de matematică Cristina Flaut că ea este vinovată de tot tămbălăul care nu face cinste unei unităţi de învăţământ superior, Cristina Flaut (soţia decanului de la Facultatea de Istorie) a transmis următoarele precizări, pe care sperăm că le veţi citi cu atenţie, întrucât sunt extraordinar de spumoase:

"Stimaţi cititori, numele meu este Cristina FLAUT, am 44 de ani şi jumătate din viaţa mea am petrecut-o la catedră. Sunt căsătorita tot de 22 de ani. Dan Flaut, decanul Facultăţii de Istorie şi Ştiinţe Politice este soţul meu şi SUNT MÂNDRĂ DE EL ! Nu a greşit în viaţa lui cu nimic şi nu a fost turnător. Dacă poţi da exemplu de un om sfânt, soţul meu are mari şanse să obţină numărul maxim de voturi aşa cum a obţinut şi în consiliu, la şedinţa de ieri (vineri -n.r.). Mă adresez cu tot respectul cuvenit celor care vor citi acest comentariu.

Legat de cele afirmate de Mariana Cojoc, aş avea de precizat următoarele:

1)Soţul meu a ieşit în Consiliul Profesoral cu 17 voturi, adică a fost votat de toţi colegii, inclusiv de tine. Dacă ştiai că este turnător şi şpagar de ce ai făcut-o ? Chiar tu spuneai că îi apreciai foarte mult cursurile. Cum poate fi cineva şpagar care locuieşte de 20 de ani într-un apartament de 2 camere la etajul 7, ultimul, al unui bloc FĂRĂ LIFT ?!

2)Dacă spui că ai trăit într-un iad, de ce îţi apare poza mai sus în ziar STÂND PE SCAUNUL DECANULUI? Şi de ce Decanul NU a avut niciodată voie să stea acolo? Despre ce iad vorbeşti? Despre cel pe care l-ai creat TU? Dacă nici tu nu SUPORŢI PROPRIUL IAD, cum vrei să-l suporte ceilalţi?

3)Dacă tu ţi-ai făcut praf propria viaţă şi a soţului tău, de ce faci IAD şi viaţa altora. Nu ţi-a făcut nimeni nimic. DOAR nu ai fost votată în consiliu. Este atât de importantă FUNCŢIA pentru tine? Chiar nu ai NIMIC ce să pui în schimb? TOŢI te-au respectat în facultate. Tu ai spus să vă moară copiii!! Ştii ce înseamnă să ai copii? Să stai lângă el zi şi noapte şi să-i asculţi răsuflarea să vezi dacă mai traieşte sau nu? Nu ai NIMIC UMAN ÎN TINE. Asta este problema ta şi ştiu că îţi vor da lacrimile când vei citi aceste rânduri, pentru că în adâncul sufletului ştii că am dreptate! Nu ştii să pierzi, nu ai nimic sfânt în tine şi i-ai umilit pe toţi. În schimb, toţi ţi-au arătat dragoste şi înţelegere. Iar tu? Improşti cu noroi şi venin, MINŢI CU NERUŞINARE, şi arăţi cât de jos ai ajuns. Te înţeleg, pentru că ştiu ce înseamnă să nu ai NIMIC! Dar îţi spun că ai să te schimbi şi să nu mai suferi. Tu nu pe noi eşti suparată! Ci pe frustrările tale din copilărie! Ai şansa să te căsătoreşti. Marian te iubeste şi tu îl iubeşti pe el. Încă mai poţi avea copii. Vă doresc din tot sufletul meu să aveţi copii şi să nu vă spună sau să vă dorească nimeni NICIODATĂ Să VĂ MOARĂ!

4)Nu am agresat în viaţa mea pe nimeni, dar NIMENI nu are voie să-mi agreseze familia! Cu adâncă tristeţe pentru cei care nu înţeleg că oamenii sunt oameni ca să traiască în bună înţelegere şi NU ASMUŢIŢI pe unul împotriva altuia, Cristina Flaut", transmite Cristina Flaut.

În afară de cele relatate mai-sus, Cristina Flaut s-a simţit lezată şi de următoarele declaraţii făcute de Marioara Cojoc, declaraţii care atacă şi alţi profesori din cadrul universităţii: "În viitoarea structura de conducere au intrat oameni care pot fi foarte uşor verificaţi. Este vorba de Stoica Lascu, care are dosar deja public la CNSAS de colaborator cu securitatea şi despre care se ştie încă din 2006, când s-a descoperit că numele sau de cod era cel al fiului său mai mare. Au intrat în structura de decizie a consiliului oameni care vând lucrări de licenţă, care vând şi cumpără educaţie în România, introducând astfel universitatea într-un circuit mafiot. Noi nu ne-am îmbogăţit din actul educaţional şi poate că şi acest lucru a deranjat"!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108