REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Indicatoarele de pe autostrada Arad-Nădlac, un adevărat mister pentru șoferi

Indicatoarele de pe autostrada Arad-Nădlac, un adevărat mister pentru șoferi

Valentina CAMARA 27 noiembrie 2022 | 12:29 724

”Misterul” indicatoarelor de pe autostrada Arad-Nădlac e cauzat de panourile informative amplasate pe marginea autostrăzii, care arată mai degrabă ca niște piese de puzzle.

Indicatoarele misterioase de pe autostrada Arad-Nădlac

Șoferii fac glume pe seama lor în mediul online, iar în discuții au intrat chiar polițiștii. Oamenii nu sunt familiarizați cu șoseaua de mare viteză Arad-Nădlac și sunt puși deseori în dificultate, fără să știe care sunt ieșirile de pe autostradă și, mai important, unde duc aceste ieșiri.

Neregulile respective sunt subiect de glumă chiar și printre polițiști, care ajung să posteze clipuri ”informative”, pe rețele de socializare.

Lipseau jumătăți de panou. În urma aplicării sancțiunii, am văzut că au început să se reabiliteze, dar încă sunt bucăți care lipsesc și sunt de luni de zile demontate. Sunt lipsă, distruse, și sunt un real pericol”, transmite un angajat al Poliției Rutiere.

Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrăzi au sesizat în nenumărate rânduri Direcţia Regională de Drumuri Timişoara, care spun că problema se va rezolva. cu toate acestea, măsuri concrete nu au fost luate de perioade foarte lungi de timp, iar internauții sunt sceptici că situația se va schimba în bine.

Între timp, chiar dacă nu înțeleg prea bine semnele de pe margine, unii șoferi nu au nicio problemă în a se plimba cu peste 250 de kilometri pe oră.

Este cazul unui tânăr în vârstă de 25 de ani care a fost prins zilele trecute pe Autostrada A1 cu viteza amețitoare de 270 de kilometri pe oră.

În cadrul activităților desfășurate a fost depistat pe Autostrada A1 la km. 573, sensul de deplasare Arad – Nădlac, un autoturismul rulând cu viteza de 270 km/h, cu 170 mai mult decât limita maximă admisă pe acest sector de drum (limitat la 100 km/h).Conducătorul autoturismului, un arădean de 25 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioada de 120 zile”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad, potrivit fanatik.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai serios dak era prin Franta cred că lua vreo câteva mii amenda și permisul nu știu dak il mai vedea....așa ar trebui și la noi ....dar nu convine la demnitarii fiindcă fac și ei din astea stiii.....sau au beizadele lor....hai sictir...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108